Categorie Kort

Grote hondenrassen die niet werpen: deze zijn geschikt
Kort

Grote hondenrassen die niet werpen: deze zijn geschikt

Tierisch Schön Grote hondenrassen die niet afstoten: deze zijn geschikt U hebt een allergie voor dierenhaar, maar wilt nog steeds niet zonder een grote vierbenige vriend? Er zijn aanzienlijk meer kleine honden dan grote hondenrassen die niet werpen. Niettemin: de volgende populaire grotere honden worden beschouwd als zogenaamde hypoallergene rassen die niet zoveel vacht in hun omgeving verspreiden.

Lees Verder

Kort

Sluwe hond vist ballen uit pool

Sluwe hond vist ballen uit zwembad Sauschlau? Vanaf nu moet het hond-slim zijn. Omdat deze zwarte viervoetige vriend er echt goed in is: wanneer zijn geliefde bal midden in het zwembad landt, weet hij precies hoe hij deze terug moet krijgen - zonder nat te worden. Eerst probeert de slimme vierbenige vriend de bal uit het zwembad te vissen met peddelbewegingen vanaf de bank.
Lees Verder
Kort

Panda baby draait zich om op zijn moeder

Suikerzoete panda-baby draait zich om op zijn moeder Eigenlijk maakt het niet echt uit wat pandy-baby's doen: het maakt niet uit wat de schattige bundels van vreugde doen, als kijker, een "Oh hoe schattig!" out. Deze kleine boefje gaat nog een stap verder wanneer hij zijn zichtbaar uitgeputte moeder in deze video probeert te wekken.
Lees Verder
Kort

Tetanus bij honden: infectie en symptomen

Dierziekten Hond Tetanus: infectie en symptomen Hond Tetanus is een zeldzame maar gevaarlijke ziekte. Zodra de hond ermee is besmet, is het belangrijk dat de ziekte zo snel mogelijk wordt ontdekt en behandeld. Lees hier hoe uw trouwe viervoeter besmet kan raken met de ziekte en hoe de symptomen eruit zien.
Lees Verder
Kort

Zoete liefde voor dieren: kat maakt Chihuahua schoon

Diervriendschappen Zoete liefde voor dieren: kat maakt chihuahua schoon Dit is waarschijnlijk liefde voor dieren in zijn puurste vorm. Een YouTube-video toont een kat die zorgt voor de lichaamsverzorging van een suikerzoete chihuahua. De zwart-witte fluwelen poot nestelt zich omhoog naar de kleine hond en likt aan zijn vacht en oren.
Lees Verder
Kort

Bende van varkens: zoete biggen in alle kleuren

Suikerzoete varkensbende: zoete biggen in alle kleuren Stapelhopen: slapende everzwijn biggen - Afbeelding: Shutterstock / TwilightArtPictures Zoete biggen hoeven niet per se roze te zijn: schattige varkens zijn er in alle kleuren. Hoop varkens: slapende biggetjes van wilde zwijnen - Afbeelding: Shutterstock / TwilightArtPictures Gevlekt varken: Knorretje op groene weide - Afbeelding: Shutterstock / Michaela Stejskalova Knorretje in piggy pink tijdens het drinken - Afbeelding: Shutterstock / Perry Correll Aziatische biggetje: Zwart everzwijn uit Thailand - Afbeelding: Shutterstock / Dennis van de Water Vermoeide big: De drie varkens uit de slaapplaats - Afbeelding: Shutterstock / Daniel hughes 0 reacties Login om te reageren
Lees Verder
Kort

Hondengek: Miley Cyrus toont haar honden op Twitter

Cute Dogs Crazy Dogs: Miley Cyrus toont haar honden op Twitter Miley Cyrus kan haar honden gewoon niet laten gaan. En omdat ze zo dol is op haar kleine boefjes, laat ze haar hele schare fans haar geluk delen op Twitter. Foto: 2012 Twitter / MileyCyrus Foto: 2012 Twitter / MileyCyrus Foto: 2013 Twitter / MileyCyrus Hond en Twitter: Met Miley Cyrus gaan de twee samen op een uiterst uitnodigend ogende bank.
Lees Verder
Kort

Kameleon: kunstenaar die de dierenwereld snel verandert

Dierengadgets Kameleon: snel veranderende kunstenaar van de dierenwereld Waarom verandert de kameleon van tijd tot tijd van kleur? Natuurlijk, om jezelf te vermommen. Om jezelf te beschermen tegen gevaarlijke vijanden. Geen claim is verkeerd, maar volgens nieuwe kennis veranderen deze dieren van kleur om geheel andere redenen.
Lees Verder
Kort

Dierlijke kolossen: de grootste landdieren

Top 6 dierenkolossen: de grootste landdieren De dierenwereld biedt ons een bijna oneindige verscheidenheid aan fascinerende wezens. Maar wat zijn de grootste landdieren op onze planeet? In de fotoserie tonen we zes reuzen van dieren gemeten op gewicht. Giraf: 1,4 ton zwaar en maximaal vier meter lang - Afbeelding: Shutterstock / meunierd Elanden: weegt nog steeds 800 kilogram - Afbeelding: Shutterstock / NancyS Waterbuffel: weegt 1,2 ton - Afbeelding: Shutterstock / Dr_Flash Giraf: 1,4 ton zwaar en maximaal vier meter lang - Afbeelding: Shutterstock / meunierd Witte neushoorn: zwaargewicht met 2,5 ton gewicht - Afbeelding: Shutterstock / Jason Prince Hippo: weegt 3,5 ton - Afbeelding: Shutterstock / VLADJ55 Afrikaanse olifant: met zeven ton het zwaarste landdier helemaal - Foto: Shutterstock / john michael evan pottenbakker De Afrikaanse olifant is 's werelds grootste dier.
Lees Verder
Kort

DOGumenta: Kunst kreeg de hond

Sweet Dogs DOGumenta: Kunst gaat de hond uit Met DOGumenta is een kunsttentoonstelling in Frankfurt geopend, gewijd aan de hond. Hier komt niet alleen de eigenaar, maar ook zijn loyale metgezel op eigen kosten. Terwijl de bezoekers zich vergapen aan de kunstwerken van dieren, gaan hun viervoeters zitten in de lounge.
Lees Verder
Kort

Happy Quokka: kijk altijd naar de zonnige kant van het leven

Suikerzoet Happy Quokka: kijk altijd naar de zonnige kant van het leven Geluk is wat je ervan maakt - dit bekende gezegde lijkt een bijzonder tevreden uitziende Quokka tot een levensmotto te hebben gemaakt. Zelfs vervelende taken zoals het verzamelen van voedsel worden een veelzijdige taak die de schattige buideldier altijd doet met een grote grijns op zijn gezicht.
Lees Verder
Kort

Kolibrie: vederlichte vliegexpert met veel slagen

Dierlijke gadgets kolibrie: vederlichte vliegexpert met veel klappen Welke vleugels! 90 slagen per seconde, tot 200 tijdens het vliegen! De kolibrie heeft veruit de snelste vleugelslag in de dierenwereld. Klap in mijn vleugel, schat, je kunt zijwaarts en achteruit vliegen, en vanwege hun ongelooflijke klapperende vleugels, kunnen ze zelfs in de lucht zijn.
Lees Verder
Kort

Geen kerst, wees blij: kat eindigt kerst

Grappige dieren Geen Kerstmis, wees blij: kat eindigt Kerstmis Op een gegeven moment moet Kerstmis eindigen! Nooit meer koekjes, onnodige geschenken en alle kerstpoedels. Tenminste, dat is wat deze kat denkt en het vervelende zingende rendier de verre hoek in trekt.
Lees Verder
Kort

Deze schattige dieren spelen verstoppertje

Diervriendschappen Deze schattige dieren spelen verstoppertje Of het nu in de natuur, met moeder of in een gezellig bed is: deze gouden vierbenige vrienden verbergen zich graag voor hun leven. En hoe creatief ze soms worden ... 0 reacties Login om te reageren
Lees Verder
Kort

Welke hondenrassen zijn geschikt als gezelschapshonden?

Aankoop Welke hondenrassen zijn geschikt als gezelschapshonden? Als u hondenrassen zoekt die geschikt zijn als gezelschapshonden, zijn er een paar belangrijke dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen en trainen. Lees hier over wie ze zijn en welke honden normaal gesproken graag met het paard wandelen.
Lees Verder
Kort

Gewoon mooi: vriendschappen tussen kind en hond

Lieve honden Gewoon mooi: vriendschappen tussen kind en hond Lieve puppy's en een klein meisje: het begin van een prachtige vriendschap - Afbeelding: Shutterstock / BestPhotoPlus Wanneer kinderen en honden vrienden maken, profiteren beide partijen van elkaar. En hoe schattig ze er samen uitzien, is te zien in onze fotogalerij.
Lees Verder
Kort

Laat je kat castreren: voor- en nadelen

Castratie bij katten Een kat laten castreren: Voor- en nadelen Een kat laten castreren is tegenwoordig een routineprocedure, die niet alleen nuttig is voor vrije katten, maar ook voor veel binnenkatten. Maar wat zijn de voor- en nadelen van de operatie? Katten castreren: Een voordeel is de betere compatibiliteit met andere mensen - Afbeelding: Shutterstock / ruzanna Zodat katten en katten zich niet oncontroleerbaar voortplanten, hebben veel eigenaren hun fluwelen poten gecastreerd.
Lees Verder
Kort

Kattenvoer zonder graan: een kwaliteitskenmerk?

Kattenvoeding Kattenvoer zonder graan: een kwaliteitskenmerk? Kattenvoer van hoge kwaliteit is een belangrijk onderdeel voor de gezondheid en vitaliteit van een fluwelen poot. Kattenvoer zonder granen wordt als van bijzonder hoge kwaliteit beschouwd - maar is het lage of niet-bestaande graangehalte in het voer echt belangrijk?
Lees Verder
Kort

De aap van Justin Bieber is in beslag genomen

Beroemdheden en hun dieren Justin Biebers apen Mally in beslag genomen Toen Justin Bieber afgelopen donderdag op de luchthaven van München aankwam, waren de gebruiken verbaasd: de popster, die momenteel op een Europese tournee is, had zijn kapucijnenaap Mally bij zich. Hij vergat waarschijnlijk de bijbehorende papieren.
Lees Verder
Kort

Voortplanting bij vissen: een beetje bi doet nooit pijn

Wist je de visreproductie al: een beetje bi doet nooit pijn Het hangt van het karakter af? Verre van: de reproductie bij vissen volgt een ander patroon, zoals wetenschappers hebben kunnen bewijzen. Biseksuele mannelijke kameraden zijn vooral populair bij vrouwen onder de zee.
Lees Verder
Kort

Voor World Cat Day 2019: 5 redenen waarom katten de beste huisdieren zijn

Liefde voor dieren Voor World Cat Day 2019: 5 redenen waarom katten de beste huisdieren zijn Jippie! World Cat Day wordt gevierd op donderdag. Een goede gelegenheid om te laten zien waarom katten de beste huisdieren zijn. Er zijn zoveel goede redenen om van katten te houden - Afbeelding: Shutterstock / Suzanne Tucker 14.8 miljoen katten leven volgens de Central Association of Zoological Specialists in Duitsland.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos