Categorie Kort

Op het spoor van het gevoel van de kat op fluwelen poten
Kort

Op het spoor van het gevoel van de kat op fluwelen poten

Kattenhouding Op fluwelen poten op het spoor van het tastgevoel van de kat Zonder hun speciale tastzin konden katten niet zo elegant bewegen. Een fluwelen poot kan zijn omgeving waarnemen met behulp van zijn voelbare haar. Een kat heeft niet alleen aanraakhaar op het hoofd, maar ook op veel andere plaatsen.

Lees Verder

Kort

Kat in de sneeuw springt ernaast

Grappige kat kat in de sneeuw springt een ... twee ... en ernaast! Zelfs de meest elegante kat kan niets doen tegen de gewone sneeuw. Zo'n sprong moet gewoon fout gaan. Zodra de eerste witte vlokken druppelen, worden elegante fluwelen poten onhandige sneeuwtijgers. Dit werd ook opgemerkt door deze rood-tijger "superheld" die van de auto naar de garage begon te springen.
Lees Verder
Kort

Duitse bokser: een loyale hondenliefhebber

Tierisch Schön Duitse bokser: een loyale hondenliefhebber Duitse boksers beheersen de blik van de hond tot in de perfectie - Afbeelding: Shutterstock / Rasmus Holmboe Dahl Duitse boksers beheersen de blik van de hond tot in de perfectie - Afbeelding: Shutterstock / Rasmus Holmboe Dahl Hoe een Duitse bokser zijn leven weerspiegelt - Afbeelding: Shutterstock / Gabriele Maltinti Zie er niet zo uit: Duitse boksers houden van ongewone vriendschappen - Afbeelding: Shutterstock / Dick Kenny Duitse bokser: word gewoon gek - Afbeelding: Shutterstock / Jana Behr Wie is sterker: Duitse bokser of golden retriever?
Lees Verder
Kort

Kitty Joe stelt zich voor

Suikerzoete kitten Joe stelt zich voor Als je baby Joe ziet, moet je gewoon verliefd op hem worden! De knappe kleine man met de donzige vacht en schattige poten is dol op het hart en lijkt nog steeds erg gefascineerd te zijn door de grote wijde wereld. Maar hij vindt zijn schattige minipootjes bijzonder indrukwekkend ... Het is moeilijk te zeggen wat het liefste is aan Joe, de kleine kat.
Lees Verder
Kort

Boo, de schattigste hond ter wereld, is zooo moe

Sweet Dogs Boo, de schattigste hond ter wereld, is zooo moe. Bijna elke YouTube-fan kent de beroemde kleine teddyhond Boo. Deze video is meer dan vijf miljoen keer aangeklikt en toont de zoete Boo uitzonderlijk moe ... Wat maakte de zoete Boo zo moe?
Lees Verder
Kort

Slimme kat grapt haar eigenaars

Mijn kat kan ... Slimme kat bedriegt de eigenaars Katten zijn erg intelligent en velen van hen beheersen geweldige trucs! Deze kent een heel eenvoudige, die nog steeds genoeg is om haar eigenaar enorm te irriteren ... "Ah, de eigenaar kookt. Ik moet dat van dichterbij bekijken.
Lees Verder
Kort

Maltese puppybende had een drukke dag

Lieve honden Maltese puppybende had een zware dag Nanu, wat is daar aan de hand? Het lijkt erop dat de Maltese puppy's een kleine pauze nodig hebben in deze video. Ze kwamen niet meer in de mand, dus slapen ze op het tapijt - allemaal in een hoop. Degenen die later een van deze snoepjes mogen kiezen, kunnen zichzelf gelukkig prijzen.
Lees Verder
Kort

Beste vrienden voor altijd: twee katertjes leren elkaar kennen

Diervriendschappen Beste vrienden voor altijd: twee katten leren elkaar kennen Twee katten wennen is niet altijd gemakkelijk en soms werkt het niet. Problemen kunnen zich voordoen, vooral als de twee uit zeer verschillende leeftijdsgroepen komen. Gelukkig is er geen sprake van deze twee schatten ... Het duurde minder dan een week voor de grote kat Cole en de babykat Marmalade om aan elkaar te wennen en echt donzige, dikke vrienden te worden.
Lees Verder
Kort

Agressieve kat: Plotse woede over soortgenoten

Kattenhouderij Agressieve kat: Plotse woede over leden van hetzelfde ras Een agressieve kat die plotseling begint bij zijn leeftijdsgenoten maakt zijn eigenaar vaak bang. Nu rust en een beetje gevoeligheid zijn vereist. Met deze tips kunt u de harmonie tussen uw ruzies herstellen.
Lees Verder
Kort

Youtube-ster Maru toont zijn mooiste grappen

Beroemde katten Youtube-ster Maru toont zijn mooiste grappen We weten veel over schattige Maru. Dat de gezellige videoheld graag met kartonnen dozen speelt, is slechts een van zijn leukste functies, omdat hij ook andere dingen op zijn eigen manier oefent. Deze best-of-video laat hem zien hoe hij liefheeft en leeft.
Lees Verder
Kort

Bachbloementherapie voor katten: belangrijke essences

Zorg in de winter Bach-bloementherapie voor katten: belangrijke essenties Bach-bloementherapie voor katten kan nuttig zijn voor gedragsproblemen zoals angsten en agressie. Het kan ook ondersteuning bieden voor grotere levensveranderingen zoals verhuizen of verhuizen in een nieuw huisdier. We willen u hier enkele belangrijke essenties laten zien.
Lees Verder
Kort

Schattige kleine bende doet kat gymnastiek

Suikerzoet Lieve kleine bende doet kattengymnastiek Je moet dol zijn op deze mooi gevormde bende, wat het ook doet. In deze lieve video doen de knuffelige kleine tijgers wat ochtendoefeningen - wie wil er niet meedoen? Iedereen die later een prachtig huis kan geven aan een van deze schattige jongeren, heeft absoluut een lot getrokken.
Lees Verder
Kort

Egyptian Mau: Mooie, mysterieuze kat

Portret van een kattenras Egyptian Mau: mooie, mysterieuze kat De Egyptian Mau is niet alleen de snelste huiskat ter wereld, hij maakt ook indruk met zijn schoonheid en elegantie. Bovendien is de Egyptische Mau snel: hij kan een snelheid van 50 km / u bereiken - Afbeelding: Shutterstock / Vladifot Toegestane kleuren in het fokken van de Egyptische Mau: zilver, brons en zwart-rook - Afbeelding: Shutterstock / Sarah Fields Photography De aard van de Egyptian Mau: slim, speels, liefdevol en mensgebonden - Afbeelding: imgur.
Lees Verder
Kort

Drijvende kat: verlegen van water? Ik niet!

Sportieve dieren Drijvende kat: verlegen van water? Ik niet! "Kijk wat ik kan doen!" De kat in deze video is echt geweldig. Ze spettert niet alleen een beetje rond, nee, ze zwemt eigenlijk goed en lijkt er niet genoeg van te kunnen krijgen. Een verbluffend beeld: de kleine rode kat in deze video heeft een spannende training bedacht en lijkt een absolute fan van de volledige badkuip te zijn.
Lees Verder
Kort

De kat en de ballon: grappigste look ter wereld?

Grappige katten De kat en de ballon: grappigste look ter wereld? Deze video is kort, beknopt en ingenieus: een zwarte kat loopt door de hal wanneer haar eigenaar naar haar toe komt met een hartballon. Je kijk ernaar is gewoon geweldig: "Oh mijn god, wat was dat, over een hartballon?
Lees Verder
Kort

Grappige wasbeerpraktijken als tandarts

Diervriendschappen Grappige wasbeerpraktijken als tandarts "Toon me hier, de kleine blanken!" De grappige wasbeer in de video genoot blijkbaar van training als tandarts en wil nu zijn expertise op een hond toepassen. Zodra er sprake is van een wasbeervideo, kan ik 99 procent zeker weten dat er iets is om over te lachen - ook in deze video.
Lees Verder
Kort

Dierenvriendschap: kat masseert hond

Dierenvriendschappen Dierenvriendschap: kat masseert hond Zo ziet een dierenvriendschap eruit! De kat in de video maakt een massage en kneedt de vierbenige vriend. "Man, vriend, je bent erg gespannen!" De zorgzame kat begint met een uitgebreide nek- en rugmassage.
Lees Verder
Kort

Cross-country met de hond: weg door het midden!

Leuke honden in het hele land met de hond: door het midden! Oefen vroeg, deze kleine Australische herder denkt aan zijn eerste grote hondenwandeling - Afbeelding: Shutterstock / Zuzule Zo ziet spel en plezier er in zijn meest hondvriendelijke vorm uit: rennen, ravotten en ontdekken tijdens een lange wandeling in het bos en in de gang.
Lees Verder
Kort

Het kleinste paard ter wereld houdt ervan om geaaid te worden

Dierlijke records Kleinste paard ter wereld houdt van aaien Einstein is waarschijnlijk het kleinste paard ter wereld - en daarom een ‚Äč‚Äčechte sensatie. Een leuke video laat nogmaals zien dat je gewoon dol kunt zijn op de minihengst. Einstein verdiende de genegenheid zeker - al was het maar vanwege de grootte.
Lees Verder
Kort

Dierlijke moeders en hun kinderen: een onverslaanbaar team

Momenten van dierenmoeders en hun kinderen: een onverslaanbaar team Duck-moeder met haar kuikens: verlies ze niet! - Afbeelding: Shutterstock / Vishnevskiy Vasily Wanneer babydieren op pad zijn met hun moeder, is er nauwelijks iets zoeter. We laten je de schattige kleine gezinnen zien! Eendenmoeder met haar kuikens: verlies niets!
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos