Categorie Kort

4 leugens van hondenbezitters in verkeerde hondentraining
Kort

4 leugens van hondenbezitters in verkeerde hondentraining

Hondeneducatie 4 leugens van hondeneigenaren in geval van verkeerde hondeneducatie De meeste hondeneigenaren zijn gelukkig verantwoordelijk en hebben hun viervoeters goede hondeneducatie geleerd. Helaas zijn er altijd mensen die terughoudend zijn om hun eigen fouten te zien en de hond de schuld geven van ongehoorzaam hondengedrag.

Lees Verder

Kort

Schattige kleine beagle: verzorging en onderhoud

Beastly Beautiful Sweet Little Beagle: verzorging en verzorging De vriendelijke beagle is een hond met gefokt jachtinstinct en een onderscheidend kleurenpatroon. Consistente opvoeding is een must voor hem, terwijl de zorg voor de kleine vierbenige vriend vrij eenvoudig is. The Beagle: een kleine hond die zich het meest comfortabel voelt in gezelschap - Afbeelding: Shutterstock / Ross Stevenson De Beagle uit Groot-Brittannië is zachtmoedig, moedig en bijna altijd in een goed humeur.
Lees Verder
Kort

Katten bewijzen: niet alleen honden houden van tennisballen

Speelkatten bewijzen: niet alleen honden houden van tennisballen Tapsig, slim of elegant: elke kat heeft zijn eigen manier van spelen met tennisballen. Deze video toont de mooiste momenten van leuke game-eenheden met een bal die anders bijna alleen maar honden opwindt! Aan het begin van de video speelt het wollige kitten schattig en schattig met de interessante gele bal, die er eigenlijk veel te groot voor lijkt te zijn.
Lees Verder
Kort

Zandkat op tournee: wilde of huiskat?

Beestachtig mooie zandkat op tournee: wilde of huiskat? Fascinerend mooi en zeer ongebruikelijk: zandkatten zien er bijna uit als normale huiskatten, maar leven wild en worden meestal gevonden in woestijngebieden. Het is een plezier om de geweldige en geweldig gekleurde dieren zo dichtbij te zien als in deze video!
Lees Verder
Kort

Ohagi en de Chihuahua: waar liefde valt ...

Diervriendschappen Ohagi en de Chihuahua: waar liefde valt ... De kleine kat Ohagi is als weeskatje in haar nieuwe familie gekomen en laat in veel YouTube-video's zien dat ze waarschijnlijk een van de zoetste fluwelen poten ter wereld is. Hier knuffelt ze met een chihuahua. Knuffelles met hond en kat: deze twee schatten zijn echt een goed voorbeeld van hoe goed deze diersoorten met elkaar kunnen opschieten.
Lees Verder
Kort

Speciale oppas: herder kuddes kinderen

Lieve honden Speciale oppas: Duitse herder zorgt voor kinderen Deze gezellige dieren hebben weinig gemeen, afgezien van hun mooie witte kleur. Maar dat belet hen niet om hun tijd door te brengen in intiem samenzijn en dat ziet er ontzettend schattig uit. De mooie en liefhebbende herdershond in deze video heet Shadow en, volgens haar eigenaar, zorgt net zo goed voor de kinderen als voor haar eigen babyhonden.
Lees Verder
Kort

Magisch plezier met pug puppy's

Lieve honden Magisch plezier met pug-puppy's Wat doen een paar vrolijke pug-puppy's als ze voor het eerst alleen door de huizen mogen bewegen? Natuurlijk, speel veel! Maar natuurlijk op de pug-manier - en het is gewoon schattig. Eerst ren je zo snel over de weide als de korte benen het kunnen.
Lees Verder
Kort

Maine Coon-kittens zijn gesynchroniseerd

Suikerzoete Maine Coon-kittens zijn perfect gesynchroniseerd Deze twee kleine Maine Coon-katten lijken alles samen te doen. Hoe schattig het werkt, wordt getoond in hun schattige video! Naar links kijkend, naar rechts kijkend, liggend, strekkend: de knuffelige jonge coonies lijken ermee ingestemd om hun eerste grote verschijning voor de camera zo schattig mogelijk te maken.
Lees Verder
Kort

Hitteberoerte bij katten: symptomen en eerste hulp

Noodsituaties Hitteberoerte bij katten: symptomen en eerste hulp Gevaarlijke zon: een hitteberoerte bij katten kan zelfs fataal zijn in het ergste geval. Wanneer u de eerste symptomen ziet, moet u onmiddellijk eerste hulp verlenen. Van katten is bekend dat ze urenlang in de zon liggen - Afbeelding: Shutterstock / Koriolis Een hitteberoerte bij katten wordt veroorzaakt door oververhitting van het organisme.
Lees Verder
Kort

Voor Wereldhondendag: drie magische hondenvideo's

Sweet Dogs For World Dog Day: Drie magische hondenvideo's Ter ere van onze trouwe vierbenige vrienden wordt World Dog Day vandaag gevierd. Deze drie prachtige video's bewijzen op indrukwekkende wijze dat onze donzige vrienden het verdienen! Video 1: Welkom thuis, eigenaar Een van de mooiste hondenvideo's die op YouTube te vinden zijn, heeft meer dan 26.
Lees Verder
Kort

Kat valt in slaap over sinaasappelsap en snurkt

Suikerzoete kat valt in slaap over sinaasappelsap en snurkt Oh meneer-mi-ne, heeft de kamertijger te veel wodka-O gedronken in de video? "Ik hou van de geur van sinaasappelsap in de ochtend!" De grappige Maine Coon-kat in de video is duidelijk dol op het zoete drankje - en helemaal moe. De combinatie leidt soms tot een vreemde slaaphouding.
Lees Verder
Kort

Leuk katje slaapt als een bal

Lieve lieve kitten slaapt als een bal Wat is dat? Een bijzonder zachte bal of een moe kitten? De mooie kleine videoheld bewijst één ding: het enige dat bijna net zo schattig is als een kitten, zijn zijn schattige slaaphouding. Iedereen die zo klein en gezellig is, kan blijkbaar overal slapen, en dit schattige kitten is het goede voorbeeld.
Lees Verder
Kort

Sportieve lammeren: schop het als Klose

Sportieve dieren Sportieve lammeren: schop het als Klose Het maakt niet uit, lammeren zijn alleen goed om te eten of voor hun wol. De ene of de andere voetballer kan iets leren van de kleine, schoppende schapen! Hoe maak je een voetballer beter in headball? Simpel gezegd, stuur je de atleet naar een trainingssessie met deze schattige kleine lammeren!
Lees Verder
Kort

Ruby de tamme wombat gebruikt de kattenluik

Suikerzoet Ruby de tamme wombat gebruikt de kattenluik Wie wil er nu geen eigen wombat hebben? Meestal zijn de schattige buideldieren niet geschikt als huisdieren, maar Ruby is een uitzondering. Het werd opgenomen en opgevoed door zijn eigenaars als een weeskind. Gedurende deze tijd leerde ze zelfs een kattenluik te gebruiken.
Lees Verder
Kort

Grappige kat maakt geitengeluiden

Grappige katten Grappige katten maken geitengeluiden, wat is daar aan de hand? De extreem grappige kat in deze video maakt geluiden als een geit. Er gaat nauwelijks een dag voorbij zonder een dozijn nieuwe en vaak erg grappige kattenvideo's die worden geüpload naar het videoplatform Youtube. Na het voor het eerst te hebben gezien en gehoord, moet deze video gemakkelijk worden toegewezen aan de categorie "bijzonder vreemd".
Lees Verder
Kort

Te grappig: voer de kat met Simon's Cat

Grappige katten Te grappig: voer de kat met Simon's Cat Simon's Cat is terug! Eindelijk is er een nieuwe aflevering uit het leven van de brutale kat en haar ietwat overweldigde meester. En wie weet niet dat wanneer het ochtendvoer voor katten verandert in een min of meer grote marteling? Katten zijn behoorlijk eigenaardig - en soms behoorlijk gek.
Lees Verder
Kort

Chubbi-puppy: te schattig om waar te zijn?

Leuke hond puppy Chubbi: te schattig om waar te zijn? Chubbi lijkt een beetje op een wattenbolletje en lijkt volop te genieten van haar puppyleven. Maar dat is niet de enige reden waarom haar kleine video zo lief is! Pomeranian Chubbi heeft een knuffel waarmee ze haar slaapplaats graag deelt. Bovendien heeft ze een grote interesse in de camera, kan ze kleine, onhandige trucs doen en is ze gewoon blij om haar wereld te ontdekken.
Lees Verder
Kort

Klein, kleiner, kleinste: de kleinste puppy's

Sweet Dogs Small, Smaller, Smallest: The Tiny Baby Dogs Ze zijn allemaal schattig, maar sommige babyhonden zijn zo klein dat je ze gewoon wilt knuffelen! 7 reacties Login om te reageren persoon 01-01-2015 19:01:52 holgermenschner: Ik neem het meteen! Misbruik persoon melden 01-01-2015 19:01:25 holgermenschner: Dit is de juiste voor mijn Moni!
Lees Verder
Kort

Een extreem schattig kattenbed!

Een schattig dierenbed! De kat in deze video heeft echt geluk: ze heeft een ongelooflijk gezellige en lieve vriend. In deze korte, lieve film speelt hij voor haar het luchtigste kattenbed ter wereld. De knuffelige fluwelen poot kan niet twee keer worden gezegd: als je donzige kamergenoot op de bank is opgerold, geeft hij je niet alleen de meest gezellige, maar ook de warmste kattenmand ter wereld.
Lees Verder
Kort

Doorzoek me: verstoppertje met katten

Maar zoek mij: verstoppertje met katten verstoppertje? Natuurlijk! Deze katten houden ervan zichzelf schaars te maken en wachten op iemand die ze ziet. Veel geweldige schuilplaatsen voor katten liggen buiten op de loer - Foto: Shutterstock / GlebStock Wie verbergt zich daar in de herfstbladeren?
Lees Verder
Kort

Grappige geiten hebben veel plezier

Spelen Grappige geiten hebben veel plezier Wat doen geiten het liefst? Natuurlijk, klim en speel natuurlijk! En soms ziet het er heel leuk uit, waaraan je meteen zou willen meedoen, zoals deze video laat zien! Het mooie van deze brug, die er in het begin heel normaal uitziet, is dat hij wijkt en resoneert wanneer de piepende kinderen rondspringen en erop rennen.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos