Categorie Artikel

Waarom staren katten naar mensen?
Artikel

Waarom staren katten naar mensen?

Katten houden Waarom staren katten naar mensen? Wanneer katten naar de ogen van mensen staren, zijn de reacties divers. Wat men opwindend en attent vindt, geeft de ander een nogal ongemakkelijk gevoel. Een reeks stemmingen bij de ontvanger van de blikken, die overeenkomt met de intenties van de fluwelen poten.

Lees Verder

Artikel

Puppy Chubbi presenteert zijn favoriete speeltje

Schattige hond puppy Chubbi presenteert zijn favoriete speelgoed.Een hond kan nauwelijks luchtiger zijn dan de kleine puppy dame Chubbi - alleen haar favoriete speelgoed maakt haar een beetje competitie! Een combinatie van deze twee creëert een video die bijna te schattig is om waar te zijn. Puppy Chubbi verloor niet alleen haar hart aan een speeltje, niet twee, nee, drie enorme knuffelbeesten waarmee ze het zich gemakkelijk maakte op de bank.
Lees Verder
Artikel

Golden Retriever-puppy's beleven hun eerste herfst

Leuke honden Golden Retriever-puppy's beleven hun eerste herfst In deze video genieten enkele magische jonge Golden Retrievers van hun eerste herfst met al zijn voordelen. Als je nog niet weet hoe groot de herfst is, moet je deze schattige honden laten zien. Met hun dikke vacht zijn Golden Retrievers grotere fans van nat en koud weer dan van de hete zomer.
Lees Verder
Artikel

Lief om verliefd op te worden: kitten zegt "Hallo!"

Lief om verliefd op te worden: Kitty zegt "Hallo!" Deze video bevat niet meer dan een schattig kitten dat zegt: "Hallo!" zegt en bewijst een nieuwe dat katten net YouTube-videohelden zijn. Want wat ze ook doen, het is altijd zoet als suiker! Kan je kat ook "Hallo!" Zeggen zeggen?
Lees Verder
Artikel

Corgi meets cat: Oh kom op, speel mee!

Leuke honden Corgi ontmoet kat: Oh kom op, speel mee! Corgi's zijn speelse honden en soms behoorlijk spraakzaam, zoals de schattige vierbenige vriend in deze video bewijst. Wanneer hij een kat probeert te vragen om te spelen, laat hij zien dat hij bijzonder communicatief is ... De eigenaren van de schattige Corgi-dame kennen dit landschap maar al te goed, zoals ze in de video beschrijven.
Lees Verder
Artikel

Welkom in de wereld, jullie kleine poesjes

Lief en lief Welkom in de wereld, jij kleine kleine kitten knuffelt met mama: dit kitten is helemaal nieuw in de wereld - Afbeelding: Shutterstock / Orhan Cam Deze schattige kitten zijn nog steeds heel, heel klein en tonen hun liefste kant in deze fotogalerij. Knuffelen met moeder: dit kitten is helemaal nieuw in de wereld - Afbeelding: Shutterstock / Orhan Cam Super schattige kleine: Eerste slaap een beetje - Afbeelding: Shutterstock / Dalibor Valek We wensen je een prettig leven, kleine kitten!
Lees Verder
Artikel

Let op, hier komen we: kittens veroveren de glijbaan

Speel aandacht, hier komen we: kittens veroveren de dia Exotische korthaarkatten lijken niet alleen een beetje op Garfield, ze zijn ook een echte blikvanger met hun passie voor spelen. Deze kleine bende doet hartverscheurend zoete gymnastiek op een olifantenglijbaan. "Waarschuwing, nu kom ik!
Lees Verder
Artikel

Weeskat Maui houdt van zachte tapijten

Suikerzoete weeskat Maui houdt van zachte tapijten Nanu, Maui, wat is daar aan de hand? De kleine witte kat in deze video lijkt niet alleen het nieuwe badkamerdeken van haar meester een beetje goed te vinden, maar echt geweldig! Maar het ziet er ook heel gezellig uit. De lieve Maui geniet enorm van het zachte tapijt en zal er waarschijnlijk een tijdje niet vanaf kunnen komen.
Lees Verder
Artikel

Diagnose: katten met hyperthyreoïdie

Dierziekten Diagnose: katten met een overactieve schildklier Katten met een overactieve schildklier hebben meestal last van een tumor die de afgifte van hormonen beïnvloedt. Naast de symptomen zijn bloedtesten cruciaal voor een duidelijke diagnose van de ziekte. Katten met hyperthyreoïdie: de diagnose wordt gesteld door de dierenarts - Afbeelding: Shutterstock / Africa Studio De karakteristieke symptomen van de dierziekte zijn het eerste vermoeden van een overactieve schildklier bij katten: deze omvatten onder andere een verhoogde eetlust met gelijktijdig gewichtsverlies.
Lees Verder
Artikel

Brave Benji: een Bengaalse kater vecht zich een weg erdoorheen

Dierlijk lot Brave Benji: een Bengaalse man worstelt door Benji is een man van wie je veel kunt leren. Het was vanaf het begin niet eenvoudig voor hem en laat nog steeds indrukwekkend zien hoe je met de juiste mensen volop van je dag kunt genieten. De kat tast voorzichtig zijn weg - AFBEELDING: Facebook 2013 / Benji de kleine jager "Benji" staat voor Benjamin, wat "gelukskind" betekent.
Lees Verder
Artikel

Slimme hond helpt in de praktijk

Cute Dogs Smart Dog Hulp in de praktijk van Recept? De hond in deze video gaat gewoon naar de assistent bij de receptie en zorgt voor een patiënt. Honden zijn allrounders - helpen in een spreekkamer is geen probleem voor de vierbenige vrienden. De slimme viervoetige vriend pakt een recept van de printer, laat de assistent het nieten en bezorgt het recept vervolgens aan een patiënt - wat wil je nog meer.
Lees Verder
Artikel

Pluizige kat houdt van melkbaarden

Suikerzoet Pluizige kat houdt van melkbaarden Drinken kan zo schattig zijn! Leuk om te zien hoe de pluizige kat van haar melk geniet in de video en een kleine baard oproept. Extreem luchtig zijn heeft zijn voor- en nadelen: aan de ene kant ben je eindeloos geliefd - de huistijger in de video werd in 2010 uitgeroepen tot de schattigste kat in de VS - aan de andere kant moet je uiterst voorzichtig zijn om geen sik te hebben tijdens het drinken.
Lees Verder
Artikel

Bitch Bethany: overleefde dankzij dierenrechtenactivisten

Sweet dog Bitch Bethany: overleefd dankzij dierenrechtenactivisten Gelukkig zijn er mensen en organisaties die hard werken voor het welzijn van dieren op onze planeet. Anders zou bitch Bethany zeker gedoemd zijn. In een sterke video kan het verhaal van het lijden van viervoetige vriend Bethanië worden achterhaald - met een geweldig einde, dat ons een beetje vertrouwen in de mensheid teruggeeft.
Lees Verder
Artikel

Ontwikkeling van een kitten: 5e tot 8e week

Kattenhouderij Ontwikkeling van een kitten: 5e tot 8e week Tot de vierde week zijn kitten bijna de hele dag bezig met slapen, drinken van melk en knuffelen met hun moeder en broers en zussen. Na vijf weken bereiden de kleine vierbenige vrienden zich langzaam voor op hun eerste korte avonturen.
Lees Verder
Artikel

Eerste ontmoetingen tussen katten en baby's

Dieren en mensen Eerste ontmoetingen tussen katten en baby's De meeste katten kunnen heel goed met baby's opschieten - maar de eerste ontmoeting is meestal vrij opwindend. Deze video toont een aantal van hen in een dierenzoete snit ... Niet alleen voor de katten, maar ook voor hun eigenaren is een eerste ontmoeting meestal erg spannend.
Lees Verder
Artikel

Sweet Shetland-pony: perfect voor kleine ruiters

Suikerzoete zoete Shetland-pony: perfect voor kleine ruiters Knuffig: Shetland-ponyhengst met extravagante manen - Afbeelding: Shutterstock / Vera Zinkova De Shetland-pony komt van de Shetland-eilanden en heeft daarom zijn naam. Het wordt beschouwd als een populaire kinderpony en gaat ook voor het rijtuig.
Lees Verder
Artikel

Cute cat: bedtime on command

Grappige katten Leuke kat: Bedtijd op commando Dus wat: deze mooie grijze Schotse vouwkat lijkt een beetje moe te zijn. Voor haar is bedtijd echter alleen op bevel van haar eigenaar ... Hetzelfde geldt voor het wakker worden, zoals je kunt zien in deze schattige video. Je moet het vermoeide kleine dier echter liever laten slapen, omdat ze nog steeds een van haar 20 uur slaap ontbreekt waar katten elke dag van dromen.
Lees Verder
Artikel

Een dag uit het leven van kater Nero

Grappige katten Een dag uit het leven van kater Nero Het zal nooit saai worden met de prachtige tijgerkater Nero - zoals hij op indrukwekkende wijze bewijst in deze video, hij komt altijd met iets nieuws om zijn eigenaren bezig te houden. De piepende jongeling is zelfs niet bang om de muren op te gaan ... Als Nero een energieboost heeft, helpt hij zichzelf eerst door het behang in plaats van de trap te gebruiken om omhoog te komen.
Lees Verder
Artikel

Cute: Baby-ocelots houden ook van krabpalen

Baby dier schattig: Baby ocelots houden ook van krabpalen. Let op, wild? Dat kun je niet zeggen over deze prachtige baby-ocelot. Slechts negen weken oud, lijkt het spelen in deze video meer op een huiskat dan op een grote kat ... De eerste uren van spelen zijn de mooiste - deze ocelot denkt van wel, en bewijst duidelijk dat echte grote katten ook van krabpalen en ballen komen.
Lees Verder
Artikel

Kleine kattenverrassing in de zak

Speel Kleine kat verrassing in de zak Als je denkt dat je maar één kat in deze video ziet, zul je verrast zijn wat er uit de zak komt ... "Hier kun je niets geks zien, alleen katten zoals ze zijn" is onder schreef de video. De ene of de andere katteneigenaar die deze video ziet, denkt waarschijnlijk hetzelfde.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos