Categorie Informatie


Informatie

Dieren in de sneeuw: professionals die verstoppertje spelen

Momenten van dieren in de sneeuw: professionals die verstoppertje spelen Alleen de ogen stralen: Sneeuwuil in de diepste winter - Afbeelding: Shutterstock / Stanislav Duben Wil je een beetje verstoppertje? Deze dieren zijn goed gecamoufleerd in sneeuw en ijs. Alleen de ogen schijnen: Sneeuwuil in de diepste winter - Afbeelding: Shutterstock / Stanislav Duben Er is geen betere camouflage: ijsberenfamilie in de sneeuw - Afbeelding: Shutterstock / Sergey Uryadnikov Huiskat op een sneeuwexcursie: perfect gecamoufleerd - Afbeelding: Shutterstock / DragoNika Waar is hij?
Lees Verder
Informatie

Wat betreft het lot van de kat: nieuw leven in een rolstoel

Het lot van de dieren Het lot van de kat aanraken: nieuw leven in een rolstoel Moeilijk te geloven, maar waar: een speciaal ontwikkelde rolstoel helpt de kleine flipperkast tot een nieuw leven. Het ongelukkige lot van katten leek te leiden tot een nieuw leven. Het ongelukkige lot van katten leek https: // enkel dier.
Lees Verder
Informatie

"Het dier 10" met guildhoorn en dierenverslagen

Beroemde dieren "The animal 10" met een guildhoorn en dierenrecords De tweede aflevering van de nieuwe tv-show op Vox "The animal 10" ging helemaal over "Animal records". Onder de gasten was dit keer Guildo Horn, die zich zichtbaar op zijn gemak voelde naast de ruige vierbenige vriend en de grootste hond ter wereld.
Lees Verder
Informatie

Baby echidna: bedwelmde god toont humor

Dierendocumentatie Baby Echidna: dronken God toont humor Baby echidna zijn bijzonder schattige dieren, ver van de diernormen van schoonheid. Het uiterlijk van de zoogdieren wordt overgenomen door de youtube-gebruiker "zefrank1", die nu bekend is onder docu-fans van dieren als een kleurrijke hond, als een kans om de kleine boefjes voor de gek te houden.
Lees Verder
Informatie

Leuke kittens dansen op Haddaway's "What is Love"

Funny Cats Leuke kittens dansen op Haddaway's "What is Love" -katten hebben bijna een oneindig aantal talenten. Een video bewijst nogmaals dat de tijgers in de kamer ook een heel goed gevoel voor tact hebben tijdens het dansen. Te schattig hoe de schattige vierbenige vrienden het beroemde lied "What is Love" van Haddaway vieren.
Lees Verder
Informatie

Kijk in mijn ogen Slechte flirtende tip voor vlinders

Animal Gadgets Look Me In The Eye? Slechte flirtende tip voor vlinders Deze elegantie, deze gratie. De vlinder is een van de meest visueel veeleisende vertegenwoordigers van het dierenrijk. En eerst de kleuren! Het is een lust voor het oog. Over het algemeen ogen. De vlinder heeft - nou ja - een trotse 12.
Lees Verder
Informatie

Mission Impossible: Hunt for the red dot

Funny cats Mission Impossible: Hunt for the red dot Er kan er maar één zijn. De woonkamer is niet groot genoeg voor een rode stip en een kat. Het is de ultieme jacht. Wanneer de anders luie knuffelige tijgers de ronde, rode vijand voor zich zien, kunnen ze niet worden gestopt. Ze zullen hem nooit krijgen, maar het kan ze niet schelen.
Lees Verder
Informatie

"Oooh!" - schattige dierenfoto's verhogen de concentratie

Wist je "Oooh!" - Zoete dierenfoto's verhogen de concentratie Neem je altijd zoete dierenfoto's van donzige kittens en piepende kuikens uit je hoofd en kun je je niet langer op iets anders concentreren? Dan is er misschien iets mis met je - tenminste als je Japanse onderzoekers gelooft: omdat ze in een experiment willen hebben ontdekt dat foto's van schattige dieren het concentratievermogen vergroten.
Lees Verder
Informatie

Neuroparasites: The Zombie Makers

Animal Gadgets Neuroparasites: The Zombie Makers Toegegeven, de sleutelwoorden neuroparasite, zombie of insecten klinken niet te knuffelig, zelfs voor die-hard dierenliefhebbers. Niettemin: laat je meeslepen in een universum dat op veel plaatsen op sciencefiction lijkt, maar ongelooflijk echt is.
Lees Verder
Informatie

Dit is hoe Cole en Marmelade reageren op nepkatten

Beroemde katten Hoe Cole en Marmelade reageren op nepkatten Wat doen katten eigenlijk als ze knuffelkatten ontmoeten? De eigenaren van Cole en Marmalade laten dat zien in een nieuwe YouTube-video. Allereerst confronteren de eigenaar Chris en juffrouw Jess de twee huistijgers met een grote vertegenwoordiger in hun soort, namelijk een tijger.
Lees Verder
Informatie

Kat en dolfijn: ongewoon knuffeluur

Diervriendschappen kat en dolfijn: ongewoon knuffeluur We wisten al dat onze culinaire fluwelen poten zelden nee kunnen zeggen tegen vissen - maar dat katten knuffelen met dolfijnen is nieuw. Na aanvankelijke scepsis lijkt het vreemde dierenpaar echt dol op elkaar te zijn geworden, zoals deze video-vondst laat zien.
Lees Verder
Informatie

Braken bij katten: mogelijke oorzaken

Symptomen van braken bij katten: mogelijke oorzaken Braken bij katten kan verschillende oorzaken hebben, waarvan vele onschadelijk zijn. Maar omdat het ook een teken van een ernstige ziekte kan zijn, is het belangrijk om enkele mogelijke oorzaken te kennen en uit te sluiten. Braken bij katten: vele oorzaken zijn onschadelijk - Afbeelding: Shutterstock / TalyaPhoto Braken bij katten is een beschermende reflex.
Lees Verder
Informatie

40.000 pinguïntruien: modieuze badmeesters

Animal Welfare 40.000 pinguïntruien: modieuze lifesavers Australië herbergt ongeveer 40.000 pinguïntruien, misschien wel de grootste gebreide winkel ter wereld. Maar waarom geen staarten dragen? Heel eenvoudig: de modieuze gebreide hoezen, die zijn geschonken aan Phillip Island National Park in de buurt van Melbourne van over de hele wereld, dienen dierenwelzijn in geval van olievlekken.
Lees Verder
Informatie

Grappige kat slaapt op het hoofd

Suikerzoet Grappige kat slaapt op het hoofd Waarom slapen op de buik of op de rug als je ook aan je hoofd kunt krabben? De grappige fluwelen poot in de video bewijst eens te meer: ​​katten hebben hoofden. Op het eerste gezicht zie je nauwelijks wat de kamertijger doet, deze slaaphouding is zo ongewoon.
Lees Verder
Informatie

Eekhoornvoer en vogelvoeder voor de winter

Liefde voor dieren Eekhoornvoedsel en vogelvoeders voor de winter Zelfs als eekhoorns in de herfst zoveel mogelijk voor de wintermaanden zorgen, kunnen ze knelpunten ervaren in koude dagen. Als je ze wilt ondersteunen met voedsel of een schuilplaats, kun je hier een paar ideeën vinden.
Lees Verder
Informatie

Voor koude dagen: winterjas voor honden

Honden houden Voor koude dagen: winterjas voor honden Of het nu gaat om ras, gezondheid of leeftijd: niet elke hond kan ijskoud aan, daarom wordt in sommige gevallen een speciale hondenjas aanbevolen. Verschillende modellen zijn ontworpen om het koude seizoen gemakkelijker te maken voor de vierbenige vrienden. Voor koude dagen: winterjas voor honden - Afbeelding: Shutterstock / Budimir Jevtic 1.
Lees Verder
Informatie

Zomertips tegen de hitte voor konijnen

Liefde voor dieren Zomertips tegen de hitte voor konijnen De zomerhitte is niet alleen een last voor honden en katten, maar ook voor konijnen en andere dieren. Een hitteberoerte kan zelfs levensbedreigend zijn voor kleine trechters. De coole tips van de dwergrammen Phoebe en Bonnie in de video helpen echter de hoge temperaturen draaglijk te maken voor Mummelnasen.
Lees Verder
Informatie

Vier keer kattenvoer - gemaakt zonder dierproeven

Kattenvoeding Vier keer kattenvoer - volledig geproduceerd zonder dierproeven.Degenen die een huistijger hebben, zullen het waarschijnlijk willen voeden met voedsel waarvoor geen andere dieren hebben geleden. De fabrikanten van deze vier heerlijke soorten voer onthouden zich van dierproeven. Vier keer kattenvoer - gemaakt zonder dierproeven - Afbeelding: Shutterstock / Nailia Schwarz 1.
Lees Verder
Informatie

Dus je kunt iets goeds doen voor zwerfdieren in de winter

Katten houden Hoe u iets goeds kunt doen voor zwerfhonden in de winter Zwerfkatten hebben het niet gemakkelijk in de winter, vooral als er ijs en sneeuw ligt. Als u voedsel wilt verstrekken voor een verdwaalde of warme, beschermde plaats als schuilplaats, moet u rekening houden met het volgende. Een beschermde plek en een beetje verfrissing: een zegen voor struners in de winter - Afbeelding: Shutterstock / Roman Prishenko Als u een verdwaalde in de tuin ziet, is het belangrijk dat u eerst let op of het dier gewond of ziek is en vervolgens indien nodig dierenarts streven.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos