Categorie Informatie

Welke essentiële oliën kunnen veilig worden verspreid rond honden?
Informatie

Welke essentiële oliën kunnen veilig worden verspreid rond honden?

De reden dat ik dit vraag, is dat ik essentiële oliën van citrusvruchten aan mijn hond ga verspreiden. Hij is een gemengd ras, maar meestal een boxermix, die een vreselijke huidaandoening heeft. Als de zomer komt, zal ik lotion op hem kunnen aanbrengen, omdat ik niet wil dat hij huiduitslag krijgt van de zon. Ik heb het onderwerp onderzocht, maar geen definitieve antwoorden gevonden. Als iemand informatie heeft, zou ik de hulp op prijs stellen. Welke essentiële oliën kunnen veilig rond honden worden verspreid?

Lees Verder

Informatie

YouTube-ster Maru is geborsteld

Beroemde katten Youtube-ster Maru wordt geborsteld Wie geen idee had hoeveel videoheld Maru graag borstelt, kan zichzelf overtuigen in deze schattige kleine film! Zonneschijn, een zacht tapijt en knuffels met de borstel: zelfs een beroemde kat zoals Maru heeft zijn verzorgingseenheden nodig.
Lees Verder
Informatie

Winterplezier: honden, sleeën en sneeuwmannen

Lieve honden Winterplezier: honden, sleeën en sneeuwpoppen In deze video biedt de winter niet alleen sneeuwvlokken, geweldige winterwandelingen op bevroren meren en betoverde bossen voor de honden. Laat zien waar je het meest van geniet in dit leuke filmpje! De eerste groep dieren at duidelijk hun dwaas op sleeën.
Lees Verder
Informatie

Lieve kat zorgt voor XXL weesdieren

Diervriendschappen Beste kat zorgt voor XXL weesdieren Als er een prijs zou zijn voor de meest ongewone dierenvriendschappen, zou het paar waarschijnlijk in de voorhoede staan ​​in deze video. Een kat en een hertenkalf worden niet elke dag zo vreedzaam samen gezien ... De vriendschap van de twee verschillende dieren begon toen de liefhebbende rode kat zorgde voor het jonge weeshertenkalf Hoppy, die in zijn huis werd grootgebracht.
Lees Verder
Informatie

Kitten Bun Bun vormt op camera

Suikerzoete kitten Bun Bun poseert op camera "Als ik groot ben word ik een ster!" Denkt dit donzige witte katje zodra de camera wordt uitgetrokken? Het kleine knotbroodje is al in pose - deze schattige video laat zien hoe schattig het eruit ziet. Bun Bun is pas vijf weken oud, maar nu al een echte ster.
Lees Verder
Informatie

Voor het eerst baden: waterplezier met kuikens

Voor het eerst suikerzoet baden: waterplezier met kuikens Deze kuikens zijn al heel enthousiast - geen wonder, want hun eerste zwemles komt eraan. Omdat ze zo klein zijn, vindt het plaats in de gootsteen en dankzij deze schattige video kan iedereen er zijn! Een van de belangrijkste lessen in het leven van een eendje: leren zwemmen.
Lees Verder
Informatie

Knuffelalarm bij een knuffelkat

Dieren en mensen Knuffelalarm bij een knuffelkat Opgelet: deze video toont een van de meest knuffelkatten ter wereld. Om haar dringend benodigde knuffeleenheden op te halen, gebruikt ze een leuke truc ... "Als mijn eigenaar niet naar de computer kijkt, heeft ze tijd om voor me te zorgen.
Lees Verder
Informatie

Kleine meid beveiligt de gezelligste plek ter wereld

Diervriendschappen Kleine meid zorgt voor de gezelligste plek ter wereld Pluizige kuikens hebben pluizige slaapplaatsen nodig, dat is zeker. Zo geweldig als je een knuffelige en tegelijkertijd ongewone vriend zoals deze gele mini-kip hier hebt. Te schattig hoe het zich tegen hem nestelt!
Lees Verder
Informatie

Leuk droomteam: vogel voedt hond

Lieve honden Leuk droomteam: vogel voedt hond Nou, er waren er twee die elkaar zochten en vonden: een vierbenige vriend en een gevederde kleine held laten zien hoe echt teamwerk werkt als het gaat om het recyclen van restjes. Natuurlijk is deze video niet bedoeld om te worden gekopieerd: restjes zoals pasta zijn niet voor de hond en mogen niet op het normale menu staan.
Lees Verder
Informatie

Tien dieren zijn het erover eens: rondspatten is leuk!

Momenten Tien dieren zijn het erover eens: spetteren is leuk! Uitnodiging voor het zwembadfeest: deze tien zoetwaterratten laten zien hoe je naar hartenlust van het koele water kunt genieten. 9 reacties login om te reageren 27-09-2013 22:09:37 Faldurtsche: vanwege drcksau zijn we absoluut de zuiverheidsfanaten melden misbruik 27-09-2013 22:09:48 Faldurtsche: het is nog kleiner dan dat meld misbruik 27-09 -2013 22:09:33 Faldurtsche: juuuuuuhuiuuuuu Ik kan vliegen Misbruik melden 27-09-2013 22:09:56 Faldurtsche: waarom kwam ik niet met DIT idee eerder Misbruik melden 27-09-2013 22:09:18 Faldurtsche : dus en nu haalt niemand me uit het water Misbruik melden 27-09-2013 22:09:39 Faldurtsche: ui zo'n verfrissend bad is altijd goed Meld misbruik 27-09-2013 22:09:46 Faldurtsche: Let op kleine jongen die je niet opstijgt meld misbruik 27-09-2013 22:09:14 Faldurtsche: absoluut verdacht meld misbruik 10-09-2013 22:09:23 adalbertwoh: we zijn schone varkens meld misbruik
Lees Verder
Informatie

Moe van sneeuw? Geen van deze dieren!

Grappige dieren Moe van sneeuw? Geen van deze dieren! Koningspinguïn: "Sneeuw? Geweldig! Maar stop de sneeuwballen !!!" - Afbeelding: Shutterstock / Gentoo Multimedia Limited Gewoon overal sneeuw? Deze dieren hebben er duidelijk genoeg van! Koningspinguïn: "Sneeuw? Geweldig! Maar stop de sneeuwballen!
Lees Verder
Informatie

Gezellige kersttijd met katten

Evenement van de maand Gezellige kersttijd met katten Drie zeer goede redenen waarom katten ook uitkijken naar Kerstmis: extra aaien, extra eten en extra tijd met hun eigenaars! 1 Reacties Login om te reageren 23-12-2013 18:12:11 birgitdrenn: I WENS EEN MOOIE KERST PARTIJ misbruik melden
Lees Verder
Informatie

Cat Parkour: de meest gewaagde klimtochten

Tierisch Sportlich Cat Parkour: de meest gewaagde klimtochten Katten zijn niet preuts en dat willen ze altijd graag bewijzen. In deze video hebben we echter te maken met een paar bijzonder acrobatische vierbenige vrienden. En ze gaan nu op een klimtocht! Omhoog, in de lucht: altijd liggend op de bank is saai, de katten lijken te denken in deze snit en klimmen wat nodig is.
Lees Verder
Informatie

Eerste dwaze stappen: puppy's leren lopen

Lieve honden Eerste dwaze stappen: Babyhonden leren lopen Wanneer babyhonden hun eerste stappen zetten, is dit veruit een van de zoetste momenten ter wereld! En ren, kleine beagle! Deze puppy doet het vrij goed - Afbeelding: Shutterstock / Solovyova Lyudmyla En één been voor het andere!
Lees Verder
Informatie

Gekozen door het kuiken: kat wordt onverwacht moeder

Diervriendschappen Gekozen door het kuiken: kat wordt onverwacht moeder Soms word je sneller moeder dan je denkt. Deze zwart fluwelen poot, die werd gekozen van een kuiken tot een moeder, moest dit ook ervaren. Het lijkt erop dat deze zwarte kat geen enkele kans heeft: op een gegeven moment moet ze accepteren dat ze nu de moeder is geworden van een echt schattige meid.
Lees Verder
Informatie

Shot: Dierenliefhebbers ontspannen in de zon

Snapshots: dierenliefhebbers ontspannen in de zon Kleine chihuahua: zonnebaden voor honden? Ik ben erbij! - Foto: Shutterstock / Annette Shaff De dieren in onze fotogalerij tonen hun passie voor de zon. En één ding is zeker: zodra het warm wordt, zul je gelukkig zijn!
Lees Verder
Informatie

Zo schattig: magische kittenmassage

Suikerzoet Zo schattig: magische kittenmassage Als je niet zeker weet of je een of twee katten moet kopen, bekijk dan deze video - want er is nauwelijks een zoetere demonstratie van echte kattenvriendschap! Knuffelen, ravotten, samen eten en elkaar schoonmaken: een kattenleven in een team is veel leuker dan alleen!
Lees Verder
Informatie

Grappige hond maakt indruk met statische lading

Leuke honden Grappige hond maakt indruk met statische lading "Ik heb mooi haar!" Gewoon om te glimlachen hoe de schattige hond een nieuw "kapsel" krijgt in de video. Zonder verder oponthoud schonk Meesteres een nieuwe "frise" aan haar geliefde vierbenige vriend dankzij de statische lading door een wollen deken.
Lees Verder
Informatie

Cat doet een grappige tapdans

Grappige kat kat doet een grappige tapdans Deze kat legt een stevige zool op de vloer. Als je je ogen sluit en gewoon luistert naar de drukte van de huistijger, krijg je misschien het idee dat een tapdanser de dansvloer onveilig maakt. De quiltkat doet een beetje denken aan de dikke Garfield.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos