Categorie Informatie


Informatie

Best of Boo: Cute teddy dog ​​shows his home

Leuke honden Best of Boo: schattige teddyhond toont zijn huis Liefste hond ter wereld, Facebook-fenomeen: teddyhond Boo weet waarschijnlijk niet eens hoe populair hij is bij zijn fans. Maar dat hoeft hij niet, het belangrijkste is dat hij geniet van het levensdier van zijn hond. In deze video laat hij zien hoe hij dat het liefst doet.
Lees Verder
Informatie

Kleine hond houdt vreselijk van watermeloen

Lieve honden Kleine honden zijn dol op vreselijke watermeloen Honden hebben ook een beetje verfrissing nodig! En terwijl anderen gaan zwemmen, smakt hij gewoon een stuk watermeloen. En het lijkt zo lekker ... Het is geen geheim dat wij mensen uitkijken naar het watermeloenenseizoen.
Lees Verder
Informatie

Malteser: informatie over verzorging en onderhoud

Tierisch Schön Malteser: informatie over verzorging en bewaren Klein, schattig, donzig, wit: Geen wonder dat de Malteser-hond een van de populairste familiehonden in Duitsland is. Maar welke speciale functies vereisen eigenlijk de verzorging van hun mooie vacht en in welke houding voelen ze zich het meest comfortabel?
Lees Verder
Informatie

Pompoenplezier voor Halloween: deze dieren laten het zien!

Leuk pompoenhondplezier voor Halloween: deze dieren pronken ermee! Halloween is iets heel speciaals voor deze schattige dieren - want wanneer kun je anders in deze tijd van het jaar met pompoenen spelen? Mooi katje in een mooie Halloween-decoratie - Afbeelding: Shutterstock / artemis_lady 0 reacties Login om te reageren
Lees Verder
Informatie

Hoe mooi: een bezige kat helpt bij het regelen van de was

Grappige katten Hoe schat: Drukke kat helpt bij het sorteren van wasgoed Wasgoed is vervelend, niet? Vooral als het verspreid is over het hele appartement. Nou, tenzij je de kat in deze video bezit - want dan kun je jezelf een hoop werk besparen! Het leuke is: de slimme zwart-witte fluwelen poot doodt twee vliegen in één klap.
Lees Verder
Informatie

Engelse bulldog: puppy op reis naar het platteland

Lieve honden Engelse Bulldog: puppy's op reis naar het platteland Hoe kunnen Engelse Bulldoggen het beste genieten van hun eerste reizen naar het platteland? Natuurlijk met haar broers en zussen! - Afbeelding: Shutterstock / otsphoto De Engelse Bulldog is zo schattig: de puppy's zijn nog maar een paar weken op de wereld en genieten van hun eerste reizen op het platteland op een betoverende manier!
Lees Verder
Informatie

Sportieve kat toont haar trainingsprogramma

Grappige katten Sportieve kat toont haar trainingsprogramma Fitness komt voor de kat op de eerste plaats in deze video. En zodat ze altijd sportief, alert en gezond blijft, heeft ze een speciaal trainingsprogramma bedacht dat ze hier demonstreert. Trainingsstap nummer 1: rek uitgebreid en rustig uit.
Lees Verder
Informatie

Het leuke katje van Bengalen is hoogtevrees

Suikerzoet schattig Bengaalse kitten is hoogtevrees, hoe ben ik hier terechtgekomen? En hoe kom ik nu naar beneden? Dat kan door het hoofd van het kleine Bengaalse kitten gaan wanneer hij bovenop de klimboom zit, ver weg van zijn broers en zussen. Wie naar boven klom, moet weer naar beneden komen.
Lees Verder
Informatie

Kleine kitten: tv maakt je zooo moe

Suikerzoete kleine kitten: tv maakt zooo moe De beste plek om tv te kijken: de kleine kitten heeft het zich gemakkelijk gemaakt onder de hand van Herrchen en wil het graag een beetje bekijken. Als je daar niet alleen zo moe van werd ... Voordat het in slaap valt, bedenkt het kitten met de minipootjes nog iets belangrijks: natuurlijk mag een kleine kattenwas niet ontbreken.
Lees Verder
Informatie

Knuffelkat houdt meer van baby dan van alles

Dieren en mensen Knuffelende kat houdt meer van baby dan van alles. Of de eigenaren van deze kat zich zorgen maken hoe hun spinnende vierbenige vriend zal reageren op de nieuwe toevoeging aan de familie? Als dat zo is, zul je des te meer blij zijn met deze foto! Nou, als deze twee geen vrienden voor het leven worden!
Lees Verder
Informatie

Miauuu! Tien schattige katten mompelen

Suikerzoete miauw! Tien schattige katten snuffelen rond voor een weddenschap Miau kan zoveel betekenen: reden genoeg voor een beetje miauwweddenschappen tussen katten. Deze tien laten zien hoe het gedaan is! Miauw en tot de volgende keer: dit is de laatste kat in onze ronde - Afbeelding: Shutterstock / Tsvetkov "Hé, geen foto's alstublieft!
Lees Verder
Informatie

Foto's van Siamese kittens: mooie katten in zakformaat

Babydieren Foto's van Siamese kittens: mooie katten in zakformaat, hand in hart: wie zou deze jonge Siamese kat niet mee naar huis willen nemen? - Afbeelding: Shutterstock / Mikhail Shiyanov Siamese katten behoren tot de mooiste katten ter wereld. Onze fotogalerij laat zien dat je ze al als baby's kunt zien.
Lees Verder
Informatie

Baby bulldogs jagen op moeder

Leuke honden baby bulldogs jagen op moeder "Oh schat, waarom moeten er zoveel zijn?" De moeder bulldog heeft het zeker niet gemakkelijk met haar bende rammelaars: ze moet zorgen voor tien viervoeters. Waarom schudden de buldoggen in het formaat van hun moeder zo doordringend hun rug?
Lees Verder
Informatie

Spaanse waterhonden: verzorging en verzorging

Beestachtig mooie Spaanse waterhonden: verzorging en verzorging Spaanse waterhonden - ook wel Perros de Agua Español genoemd - worden vooral gekenmerkt door hun vacht. De verzorging van de krullenpracht bezit enkele speciale functies die moeten worden overwogen. Zo'n schattig krullend hoofd - Afbeelding: Shutterstock / avarand Als het gaat om verzorging voor Spaanse waterhonden, is bont het allerbeste.
Lees Verder
Informatie

Leuke Corgi haalt alleen op met zijn knuffelige deken

Leuke honden Cuddly Corgi haalt alleen met zijn knuffeldeken "Ophalen? Ja, natuurlijk!", Lijkt de Corgi te denken in deze video. Maar natuurlijk alleen met zijn geliefde knuffeldeken! Dit is een kunst die deze jonge hond laat zien. Wie weet, misschien kunnen alleen grappige honden zoals Corgis deze geavanceerde techniek beheersen.
Lees Verder
Informatie

Grappig kitten heeft eerste contact met een bal

Grappige katten Grappig katje heeft eerste contact met een bal Elk begin is moeilijk: het schattige katje in de video slaat een bal voor de eerste keer in haar leven - en reageert enigszins verward. Een griezelige ontmoeting van een speciaal soort? Niet echt, maar op de een of andere manier lijkt de fluwelen poot de bewegingen van de bal na te bootsen en op de vloer te gooien, wat weliswaar heel grappig lijkt.
Lees Verder
Informatie

Het leuke ocelotkatje speelt met valentijnskaarthart

Diervriendschappen Leuk Ocelot-kitten spelen met Valentijnshart Gewoon schattig! De kleine ocelot-baby Santos krijgt een groot hart van papier-maché voor Valentijnsdag - en ziet het als een prooi. De kleine grote kat met het grote hart raast wild en knabbelt eraan. "Wat een leuk speelgoed!
Lees Verder
Informatie

Dierlijke kracht: de sterkste dieren ter wereld

Top 6 Animal Strengths: 's werelds sterkste dieren Dieren kunnen indrukwekkende prestaties leveren. In de fotoserie presenteren we zes van de sterkste dieren ter wereld. Het is beter om niet te knoeien met deze powerpacks. Gorilla. De gespierde primaat kan meer dan 2.000 kilogram tillen - Afbeelding: Shutterstock / Nagel Fotografie Mestkever: sleept duizend keer zijn eigen gewicht - Afbeelding: Shutterstock / claffra Ox: stengels 900 kg - Afbeelding: Shutterstock / Horst Kanzek Adler: het sterkste dier in de Lucht - Afbeelding: Shutterstock / BMJ Anaconda: kan dieren tot 250 kg doodstikken - Afbeelding: Shutterstock / Patrick K.
Lees Verder
Informatie

Lieve kat knuffelt haar eigenaar

Dieren en mensen Beste kat knuffelt haar eigenaar Deze kattenvideo is niet lang maar hartverwarmend. Hier lijken de kat en de eigenaar het heel goed met elkaar te vinden - en dat neemt de fluwelen poot als een gelegenheid voor een gezellig bewijs van liefde. Toegegeven, er zit een kleine truc achter de warme knuffel.
Lees Verder
Informatie

Kartonnen held Maru leert te delen

Beroemde katten Kartonnen held Maru leert te delen Iedereen die de prachtige kat Maru kent uit een van zijn vele video's, weet wat kartonnen dozen voor hem betekenen. Moeilijk te geloven dat hij er nog steeds mee instemt om zijn veelgevraagde speel- en slaapplaatsen met een andere kat te delen. Maar ze doet ook haar best ... Kleine dozen, grote dozen, kleurrijke, eenkleurige dozen, met of zonder inhoud: Maru heeft voor elke doos een gebruik.
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos