Categorie In detail

Samojeed: Dit is het karakter van de hond
In detail

Samojeed: Dit is het karakter van de hond

Tierisch Schön Samojede: Dit is het karakter van de hond. De mooie, witte Samojeed behoort tot een sledehondenras. Zijn karakter is vriendelijk, levendig en ruimdenkend, maar soms een beetje koppig. Hij is graag bij zijn mensen en heeft veel beweging en werk nodig om gelukkig te zijn.

Lees Verder

In detail

Grappige kat: zal iemand me een handdoek geven?

Speel Funny Cat: Zal ‚Äč‚Äčiemand me een handdoek geven? In deze video lijkt de kat aan elk klein dier te denken en neemt een kleine douche onder de kraan, die is ingesteld om warm te worden, terwijl hij water drinkt. Maar wat nog leuker is, is wat ze daarna doet ... Waterafkeer? Ik niet! De kleine warme douche lijkt te passen bij de mooie kleine tijger genaamd Bianca.
Lees Verder
In detail

Katten met diabetes: zo ziet de behandeling eruit

Dierziekten Katten met diabetes: zo ziet de behandeling eruit: katten met diabetes moeten de rest van hun leven medicijnen gebruiken nadat de ziekte is ontdekt. Een speciaal dieet speelt ook een rol zodat de fluwelen poot een lang en gelukkig leven kan leiden ondanks de gevaarlijke en frequente stofwisselingsziekte.
Lees Verder
In detail

Katten versus Honden: "Je kunt hier niet doorheen komen!"

Leuke honden katten vs. Honden: "Je kunt hier niet doorheen komen!" Een beetje gemeen en een beetje grappig: in deze video dragen de katten hun broek en laten ze hun veel grotere vierbenige huisgenoten gewoon niet door. Het is duidelijk dat de grootte hier niet de rangorde bepaalt ... Alle honden in deze video hebben hetzelfde probleem: ze hebben een heidens respect voor de huistijgers met wie ze leven.
Lees Verder
In detail

Knuffeldroomteam: kind en kitten

Dieren en mensen Knuffelig droomteam: kind en kitten Hoe ziet liefde er op het eerste gezicht uit? Nou, bijvoorbeeld, zoals in het magische droomteam van een peuter en een tijgerkatje in deze video. Je zou dat uren kunnen kijken! Wanneer ouders hun kind laten opgroeien met een huisdier, geven ze hen de mogelijkheid om veel te leren over vriendschap, liefde, warmte en verantwoordelijkheid.
Lees Verder
In detail

Zoete chinchilla voedt en slaapt tegelijkertijd

Diervriendschappen Zoete chinchilla voedt en slaapt tegelijkertijd Degenen die van chinchilla's houden, zullen deze video leuk vinden: het toont een van de liefste vertegenwoordigers in zijn soort in multitasking. Maar natuurlijk heel relaxed! Voer en slaap: dit pluizige knaagdier kan beide. Bij voorkeur natuurlijk op schoot van zijn meester.
Lees Verder
In detail

Mr. Pepper: Little Dachshund is heel leuk

Lieve honden Mr. Pepper: Little Dachshund is heel leuk "En nog een ronde, en nog een ronde, en nog een" ... de kleine sportvriend Mr. Pepper laat in deze video zien dat Teckels echt kunnen rennen! Uit voorzorg blijft hij liever op de bank. Teckel puppy Mr. Pepper bewijst dat dieren niet veel hoeven te doen om hun YouTube-video's in een goed humeur te brengen.
Lees Verder
In detail

De Engelse Bulldog, hoe ze leeft en leeft!

Beestachtig mooi De Engelse Bulldog, wat houdt ze van en leeft! Als je van Engelse Bulldoggen houdt, zul je deze film geweldig vinden: De kleine boefjes pronken met hun zoetste en meest charmante kant in een geweldige videocompilatie in alle situaties. De schattige viervoetige vrienden in deze video hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal hartverscheurend schattig en worden verliefd op.
Lees Verder
In detail

Citroengekte: Beagle Maymo bootst de trainer na

Lieve honden Citroengekte: Beagle Maymo fungeert als trainer Maymo keert terug naar het grote podium op YouTube! En hoe kan het ook anders, de schattige vierbenige vriend speelt weer met een citroen. Als er een bewezen citroen-expert in de hondenwereld is, zal hij zeker Maymo worden genoemd.
Lees Verder
In detail

Zorgzame hond neemt kitten aan

Leuke honden Zorgzame hond neemt kitten aan Sterke foto's! Een hond zorgt voor een afgewezen babykat en beschermt de schattige kittens. Geweldig om te zien hoe de kleine kat zich tussen de poten van de hond kan verbergen om bescherming te zoeken. Wanneer de hond daadwerkelijk gevaar voelt, blaft hij - wat u niet doet voor uw dierenvrienden.
Lees Verder
In detail

Hardwerkend kitten helpt bij het wassen

Grappige katten Hardwerkende kitten helpt de was te doen De eigenaren van de kat in deze video kunnen zichzelf gelukkig prijzen omdat ze echt een hardwerkende fluwelen poot in huis hebben gebracht! Wie kan zeggen dat ze een kat hebben die hen helpt de was te doen? Lief, hoe gemotiveerd de behendige kat haar volledige fysieke toewijding toont om de was te vangen.
Lees Verder
In detail

Babyjongen Joe Joe toont zijn entertainmenttalent

Suikerzoete babyjongen Joe Joe toont zijn entertainmenttalent Babyjongen Joe Joe verveelt zich nu een beetje! Hoe hij weet hoe hij zijn lunchpauze moet vullen zonder op te staan, is niet alleen een briljante video waard omdat de kleine kat zo hartverscheurend schattig is omdat de kleine kat zo hartverscheurend lief is https: // eenvoudig dier.
Lees Verder
In detail

Tips voor het grootbrengen van katten: hulp bij smaakstoffen

Katteneducatie Tips voor katteneducatie: hulp bij het op smaak brengen Uw fluwelen poot doet wat het wil en u hebt bijna katteneducatie opgegeven? Tip: met smaken en een paar andere kleine trucs kan het werken. Tips voor het opvoeden van katten: Hulp bij smaakstoffen - Afbeelding: Shutterstock / Artistas Je staat in het midden van de keukentafel en maakt het jezelf gemakkelijk op het vers gewassen kussen: katten zijn koppig en luisteren niet graag naar mensen.
Lees Verder
In detail

Maine-Coon: XXL huiskat

Kattenrassen in portret Maine-Coon: huiskat in XXL-formaat De Maine-Coon is een grote kat met een indrukwekkend uiterlijk en halflange vacht. Ze wordt beschouwd als vriendelijk, zachtaardig en zeer aanhankelijk. Kun je het uiterlijk van een Maine Coon-kat weerstaan? Niet echt! - Afbeelding: Shutterstock / eZeePics Studio Zelfs als jonge kat heeft de Maine Coon al een pluizige vacht - Afbeelding: Shutterstock / vlinderdroom De Maine Coon is een vriendelijke kat die vaak goed met honden kan opschieten - Afbeelding: Shutterstock / Okeanas De ogen van de Maine Coon is helder en expressief - Afbeelding: (CC) Flickr / Sonja Pauen Clear: De Maine Coon is niet alleen een prachtige kat van veraf - Afbeelding: Shutterstock / Vlue De Maine Coon klimt graag en geniet vervolgens van het uitzicht - Afbeelding: Shutterstock / Okeanas Haar prachtige vacht geeft de Maine Coon een extravagante uitstraling - Afbeelding: Shutterstock / Csaba Vanyi "Wie is dat?
Lees Verder
In detail

Heel schattig: minivarken ontmoet schattige katten

Suikerzoet dierlijk schattig: minivarken ontmoet schattige katten "Hé, wil je mijn nieuwe oppas zijn?" Het bekraste minivarken in deze video lijkt zijn donzige speelkameraadjes echt geweldig te vinden! Pig Manuka heeft een spannende dag: ten eerste is het tijd om te eten en ten tweede leert hij twee dieren kennen die er heel anders uitzien dan zijn varkensvrienden.
Lees Verder
In detail

Leuk Ragamuffin-katje: "Ik wil deze ketting!"

Sweet Ragamuffin-kitten: "Ik wil deze ketting!" Oscar is een mooie kleine Ragamuffin-kat die zijn ras waarmaakt met zijn speelsheid. Maar zijn meest buitengewone kenmerk is waarschijnlijk zijn passie voor sieraden ... "Ik denk dat deze ketting echt goed is", de mooie kleine kat lijkt hier te denken en probeert heel hard om het te stelen.
Lees Verder
In detail

Cat purr: effect op mensen

Katten houden katten spinnen: effecten op mensen De meeste katteneigenaren zijn waarschijnlijk niet verbaasd dat katten spinnen een positief effect op mensen heeft - maar wat het spinnen van onze geliefde huizentijgers eigenlijk moet doen, is echt geweldig!
Lees Verder
In detail

Verzonden op de iPad: katten spelen Fruit Ninja

Speel Smart op de iPad: katten spelen Fruit Ninja "Fruit Ninja" zou een computerspel voor mensen moeten zijn? De katten in deze video hebben een heel andere mening! Vang vliegend fruit met de poten: ze kunnen dat veel beter! Het grappige van deze video is dat alle viervoeters volledig anders reageren op de videogame.
Lees Verder
In detail

Goed humeur beer maakt "knipoog"

Grappige dieren Goed humeur beer "Winke-winke" Deze beer maakt je in een goed humeur! In een Amerikaans natuurpark in de buurt van de stad Seattle inspireren Kodiak-beren bezoekers met hun passie om naar hen te zwaaien. De slimme roofdieren zijn echter slim: ze eisen een kleine overweging voor de hint met hun poot.
Lees Verder
In detail

Smart Cat is een professional in het openen van deuren

Grappige katten Slimme kat is een professional in het openen van deuren Het is waarschijnlijk onmogelijk om deze slimme kat op te sluiten tenzij de sloten werken. De fluwelen poot is een echte meester in het openen van deuren! Niemand kan deze verfijnde kamertijger zo snel voor de gek houden. De kat slaagt erin vijf deuren achter elkaar te openen om naar buiten te komen!
Lees Verder
In detail

Katten bereiden zich voor op Kerstmis

Evenement van de maand Katten bereiden zich voor op Kerstmis In het huis van deze bende van katten zijn de kerstvoorbereidingen in volle gang en zijn alle fluwelen poten betrokken. Of dat in het belang van hun eigenaren is, is niet relevant voor de zoete fluwelen poten - het is tenslotte slechts één keer per jaar Kerstmis en daar profiteren ze ten volle van!
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos