Categorie Opmerkingen

Leuke kat speelt springende duivel met een handtas
Opmerkingen

Leuke kat speelt springende duivel met een handtas

Spelen Sweet cat springende duivel spelen met een handtas De kleine witte kat in de video heet Willy en verstopt zich graag in Muchens handtas. Vanaf daar speelt het kitten het spel met de duivelsprong. Zodra een van haar favoriete mensen de schuilplaats nadert, schiet de minimiez op met haar wollige hoofd.

Lees Verder

Opmerkingen

Wekservice voor zoete katten

Grappige katten Wekdienst voor zoete katten Welke kattenliefhebber weet dit niet: 's Ochtends willen onze huizentijgers iets eten en gek worden. Misschien moet je de zachte rondleiding proberen, zoals deze lieve knuffelkat. Als je ons met zoveel liefde en toewijding wakker maakt, staan ​​we graag op - ongeacht hoe laat het is.
Lees Verder
Opmerkingen

Leuke hamster speelt wangzak stofzuiger

Suikerzoete zoete hamster speelt wangzakstofzuiger Klein paradijs voor hamsters: de lieve kleine kerel in de video mag stofzuiger spelen en alle korrels op de vloer in zijn wangzakken stoppen. "Oh lekker, een korrel. Oh nog een. Oh nog een. Oeps, vergeten eentje? Oh, dat neem ik mee.
Lees Verder
Opmerkingen

Om te knuffelen en te verstoppen: het kattenhuis

Katten houden Voor knuffelen en verstoppen: het kattenhuis binnen is het kattenhuis als een grot voor de kat en is geschikt voor spelen, verstoppen en slapen. Buiten beschermt het de fluwelen poten tegen weer en wind en kan het zelfs warme poten bieden. Om te knuffelen en te verstoppen: het kattenhuis - Afbeelding: Shutterstock / Oksana Kuzmina 1.
Lees Verder
Opmerkingen

Zwart-wit minikatje drinkt zijn fles

Suikerzoet zwart-wit mini-kitten drinkt zijn fles Oh, mijn beste, dat is een kleine schattige muis: met een zwart-wit geruit koeienpatroon en melkbaard drinkt het kitten zijn fles en tussendoor blijven zijn ogen dichtvallen ... Iedereen die daar een kitten mee thuis is Flessen omhoog trekken heeft een grote maar ook leuke taak.
Lees Verder
Opmerkingen

Halloween met Simon's Cat: Nu wordt het eng!

Beroemde katten Halloween met Simon's Cat: Nu wordt het eng! De nieuwe Simon's Cat-video is niet voor angsthazen: in de Halloween-editie neemt de brutale kater het op tegen een van de smerigste griezelige rupsen ter wereld ... Wie is er bang voor geesten? Zeker niet Simon en zijn kat, maar degenen die een spinnenfobie hebben, zouden waarschijnlijk liever duizend keer met spoken en andere Halloween-achtige gruwelen omgaan dan het achtbenige griezelige dier dat hier binnensluipt.
Lees Verder
Opmerkingen

Loopbandtraining: de sportiefste katten ter wereld?

Loopbandtraining spelen: de sportiefste katten ter wereld? Sommige mensen kunnen in deze video een plakje van de beste katten afsnijden: wanneer ze een loopband vinden om te trainen in het huis van hun eigenaar, kunnen ze het niet meer loslaten ... Is het nieuwsgierigheid, drang om te bewegen of een combinatie van beide dat de schattige kattenvrienden om op een pakkende manier met het verdachte trainingsapparaat om te gaan?
Lees Verder
Opmerkingen

Wat vindt Simon's Cat van tuinieren?

Grappige katten Wat vindt Simon's Cat van tuinieren? Simon's Cat heeft honger en wat amusement zou hem ook goed doen. Helaas is Simon bezig met tuinieren. Wat te doen Een lastige situatie voor de grappige videoheld! In de aflevering "Flower Bed" laat Simon's Cat opnieuw op indrukwekkende wijze zien dat katten hun eigen hoofd hebben en nooit een verrassing te kort komen.
Lees Verder
Opmerkingen

Kleine tutorial: een kat aaien

Grappige katten Kleine tutorial: Een kat aaien Als je niet precies weet hoe je een kat moet aaien, kun je deze pluizige kat gewoon laten zien. Maak je geen zorgen, het is gemakkelijk! Stop eerst met het lezen van de krant, kijk dan aandachtig naar de kat wanneer ze laat zien waar ze geaaid wil worden en streel vervolgens uitgebreid en liefdevol over het hoofd.
Lees Verder
Opmerkingen

Knuffel mee: tien magische kattenknuffels

Dierlijke vriendschap Knuffel mee: tien magische kattenknuffels Laat je duwen: katten zijn nooit te goed voor een enorme knuffel, zoals deze tien foto's laten zien. Zoete kattenknuffel: zelfs in slaap geen probleem - Afbeelding: Shutterstock / Orhan Cam Velcro-tapijt is tijd voor kattenknuffel - Afbeelding: Shutterstock / Katrina Brown 10 reacties Login voor commentaar persoon 17-06-2015 07:06:37 PetraConrad: ware moeders zijn dol op misbruik meld persoon 17-06-2015 07:06:53 PetraConrad: gewoon lief meld misbruik 02-05-2014 23:05:30 silviabernhard9: schattige katten zijn erg leuk meld misbruik 10-10-2013 19:10:36 sabinemarsc: gewoon schattig meld misbruik 08-07-2013 12:07:27 vandirrieder: ZEER MOOI, IK WIL EEN ZWARTE KAT meld misbruik 24-06-2013 18:06:27 monikabittner9: oh meld misbruik 24-06-2013 18:06 : 54 monikabittner9: ze is een lieve kat mama Meld misbruik 24-06-2013 18:06:00 monikabittner9: schattig ze allebei ... meld misbruik 24-06-2013 18:06:36 monikabittner9: ze zijn allemaal schattig :-) meld misbruik 24-06-2013 18:06:02 monikabittner9: Ik wil graag :-) Misbruik melden
Lees Verder
Opmerkingen

Kittens aan de bal: schattige kleine sportkanonnen

Kittens spelen op de bal: schattige kleine sportkanonnen zijn een van de gemakkelijkste en goedkoopste manieren om katten bezig te houden. Natuurlijk tellen ook wolballen! Niet elk kitten heeft zijn eigen voetbal - deze Siamese kat wel! - Afbeelding: Shutterstock / MaxPiter En vang de bal!
Lees Verder
Opmerkingen

Hebzuchtige kat verandert in een huismonster

Grappige katten Hebzuchtige kat verandert in een huismonster Een starende blik, een zak met lekkernijen en een gevecht voor alles of niet: het is verbazingwekkend hoe de eigenlijk schattige kat in de video verandert in een echt "traktatiemonster". Dergelijk gedrag is vooral bekend bij honden?
Lees Verder
Opmerkingen

Pug-Dame Loca: gelukkige overlevende ondanks handicap

Leuke hond Pug Lady Loca: gelukkige overlevende ondanks handicaps De schattige Pug Lady Loca heeft vanaf de geboorte een neurologische aandoening. De schattige vierbenige vriend is nog steeds extreem vrolijk. Dit toont ons de hartverwarmende video die de eigenaren hebben gewijd aan de kleine garantie van Loca - inclusief oorwormen.
Lees Verder
Opmerkingen

Speels Maru: vriendin Hana doet op geen enkele manier onder voor hem

Beroemde katten Speels Maru: vriendin Hana is op geen enkele manier inferieur. Deze twee schatjes kunnen visueel niet meer verschillen, maar zoals je kunt zien in deze video, hebben ze een van hun meest opvallende kenmerken: ze spelen graag en zien er erg schattig uit. Je zou denken dat de kleine Hana het niet gemakkelijk heeft aan de kant van de beroemde Maru, althans wat de plek in het hart van Maru's grote fanbase betreft.
Lees Verder
Opmerkingen

Speelse teckel ontmoet strikte kat: nee betekent nee!

Diervriendschappen Speelse teckel ontmoet strikte kat: nee betekent nee! "Ik wil spelen!", Signaleert teckel Alistair de kat Maud met zijn poot. "Maar ik niet!", Lijkt ze bij zichzelf te denken en bewijst op indrukwekkende wijze dat "nee" echt "nee" voor haar betekent. Honden en katten spreken niet dezelfde taal?
Lees Verder
Opmerkingen

Leuke kat speelt kuiken moeder

Suikerzoete lieve kat speelt kuikenmoeder Nanu: Qua kleur past deze kleine groep perfect in elkaar, maar verder hebben ze weinig gemeen. Niettemin zijn de kat en de kuikens in deze video het eens: "We kunnen met elkaar opschieten!" De liefhebbende Perzische kat is vanaf het begin toegewijd aan de kleine vogeltjes, beschrijf hun eigenaars in de tekst onder de video.
Lees Verder
Opmerkingen

Fascinerende reptielenwereld: de mooiste schildpadden

Wereld van reptielen Fascinerende reptielenwereld: de mooiste schildpadden In de duik: Hawksbill-schildpad - Afbeelding: Shutterstock / Rich Carey-schildpadden behoren tot een oude, mooie en diverse soorten reptielen. Helaas worden veel van hun rassen nu met uitsterven bedreigd. Duiken: Hawksbill Turtle - Afbeelding: Shutterstock / Rich Carey Genieten van het leven: Hawksbill Turtle in het koele water - Afbeelding: Shutterstock / Hawksbill Turtle Geel-doen zwellen Jewel Turtle: beschouwd als "de typische schildpad" - Afbeelding: Shutterstock / kai4107 Galápagos gigantische schildpad Meer dan 100 jaar oud - Afbeelding: Shutterstock / Thomas Ash Fascinerend: het gezicht van een schildpad van dichtbij - Afbeelding: Shutterstock / Mila Atkovska Geweldig zicht: Twee waterschildpadden nemen een bad in de zon - Afbeelding: Shutterstock / Aaron Amat Carolina doosschildpad: behoort tot één Noord-Amerikaanse schildpadsoorten op - Afbeelding: Shutterstock / robcocquyt Heel dichtbij: een grote zeeschildpad - Afbeelding: Shutterstock / bandit_74 Eerste reis: Loggerhead-schildpad - Afbeelding: Shutterstock / Benjamin Albiach Galan Mooi fotomodel: Kleurrijke schildpad in close-up - Afbeelding: Shutterstock / Yuriy Korchagin 0 reacties Login om te reageren
Lees Verder
Opmerkingen

Te dikke kat? Overgewicht herkennen

Gewicht Te dikke kat? Overgewicht herkennen Overgewicht is erg ongezond voor katten. Als een bezorgde katteneigenaar, om uit te vinden of je een kat hebt die te dik is thuis, zijn de schalen niet altijd het meest betrouwbare middel. Een gevoel van verhoudingen en gevoel zijn veel beter - ontdek hier waar u op moet letten.
Lees Verder
Opmerkingen

Hoe kitten Kodi een nieuw thuis vond

Suikerzoet Hoe kitten Kodi een nieuw thuis vond Wat kitten Kodi en zijn vriend Shorty vandaag doen, is te zien in veel superleuke YouTube-video's - maar deze is bijzonder schattig, omdat achteraf blijkt hoe de kleine zwart-witte weeskat Voor altijd een liefdevol nieuw huis vinden ... Na een tijdje in het asiel te hebben doorgebracht, heeft Kodi veel te doen in haar nieuwe huis.
Lees Verder
Opmerkingen

Tien redenen waarom cavia's geweldige huisdieren zijn

Diervriendschappen Tien redenen waarom cavia's geweldige huisdieren zijn Cavia's hebben gezelschap nodig. Dus als je er een wilt, krijg je er meestal twee - Afbeelding: Shutterstock / Miroslav Hlavko Cavia's zijn niet alleen leuk voor kinderen als huisdier. Het is niet moeilijk om uit te leggen waarom ze zo populair zijn.
Lees Verder
Opmerkingen

Husky geniet van een uitzonderlijke hoofdmassage

Sweet Dogs Husky geniet van een buitengewone hoofdmassage. Natuurlijk: honden houden ook van massages! Maar of het een hoofdmassagespin moet zijn die eigenlijk bedoeld is voor mensen ...? De schattige husky in deze video is in het begin niet helemaal zeker. Maar kijk wat er dan gebeurt!
Lees Verder

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos