Informatie

Emma en Lou hondenredding

Emma en Lou hondenredding


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Emma en Lou hondenredding

zaterdag 11 december 2008

Ik ben zooo blij voor mijn kleine meid. Het kostte haar veel moeite om deze plek te vinden, en nog meer moeite om haar hier te krijgen. Ze is het eerste meisje hier en ik weet zeker dat ze niet de laatste zal zijn. Ik heb het gevoel dat we al een tijdje bij haar wonen. Ik wilde jullie allemaal laten weten dat het goed met ons gaat. Ik weet niet zeker wat de toekomst voor ons in petto heeft, maar ik ben zo opgewonden over waar ons leven heen gaat. Ik wou dat we in het verleden beter voor Emma hadden gezorgd en ik hoop dat we niet dezelfde fouten maken.

Ik ben zo enthousiast voor haar! Ik kan niet alle pelsbaby's zien die ze leert kennen, en deel uitmaken van de familie. Ik vind het geweldig dat de kinderen ook allemaal enthousiast over haar zijn. Ik ben zo blij voor je. Ik zal je in mijn gebeden houden.

woensdag 23 juli 2008

Emma heeft dinsdag haar 4 maanden durende bezoek gehad en ze groeit als kool. Haar gewicht ligt precies op schema en we zijn allebei heel blij dat we zo dicht bij onze geboortedatum zijn. Ze had haar eenjarige injectie, haar 3 jaar oude injecties, en is bijna klaar met haar 4 jaar oude injectie. Het was een gekke dag en ik weet zeker dat er nog veel meer gekke dagen zullen volgen, maar het was een geweldige dag. Hier wat foto's van de dag:

dinsdag 22 juli 2008

Emma had vandaag haar 1 maand bezoek. We hadden haar 3 jaar schoten, en alle 1 jaar schoten. Ik moet zeggen dat alle foto's een fluitje van een cent waren. Ze slaapt nu als een roosje, dus we hopen dat ze die groei doorzet. Het was een gekke anderhalve maand, maar het was geweldig. Ik kan niet geloven hoe snel ze groeit. Ze vindt het heerlijk om met de andere kinderen te spelen en kiekeboe te spelen. Ze groeit zo snel op en is echt uitgegroeid tot een mooi, klein meisje.

Emma is geboren op 25 april en is iets minder dan een maand oud. Ze woog 3 pond 15 oz, en is 14 1/2 inch lang. De dokter zegt dat ze een "visserkat" is, omdat ze lange benen en een lange tl heeft.

We hebben veel lol gehad. We waren in staat om een ​​wandeling te maken en hebben echt plezier met de kinderen.

maandag 21 april 2008

Vandaag zijn we met vrienden naar het strand geweest, en het was leuk, maar ik ben blij dat het voorbij is. Gisteren was een zware dag voor ons allemaal. Mijn vriendin raakte in een wrak dat haar man en kinderen een paar dagen van ons wegnam. Ik ben blij dat de kinderen hun vrienden hebben om mee om te gaan als ze niet thuis zijn. Ik ben blij dat Emma het goed kan vinden met haar nieuwe kinderen. Ze is altijd zo opgewonden om de andere kinderen te zien en speelt graag met ze. We zijn net klaar met haar eerste foto's van de maand, dus we kunnen nu allemaal ontspannen. Ze is zo schattig.

zaterdag 12 april 2008

Ik moet beginnen met te zeggen dat deze week geweldig was! We hebben een geweldige week gehad vol plezier en opwinding. We hadden gehoopt dat Emma haar injecties zou krijgen tijdens ons bezoek van 1 maand, maar toen we naar haar afspraak gingen, was de dokter de stad uit, dus we bleven tot deze week wachten.

De afgelopen week was zo spannend voor mij, omdat ik steeds dichter bij de dag kom dat Emma naar huis kan komen. Het is moeilijk om over na te denken, maar ze zal hier snel zijn. Ik kan het niet geloven. Vandaag heb ik haar naar binnen gereden voor haar injecties en we hopen dat het goed gaat. We hebben het heel goed gedaan en hopen dat ze het goed blijft doen. Ik ben zo blij dat ze voor de zomer thuis is.

maandag 31 maart 2008

Zo is het leven hier in de zomer. Buiten is het koud, maar in ons huis maakt het niet veel uit, want we hebben veel dekens en truien om ons warm te houden. We zijn deze week naar onze eerste dierentuin geweest en het was leuk, maar we waren niet al te enthousiast vanwege de kou. Het was in ieder geval leuk.

Het gaat heel goed met Emma. Ze heeft de hele tijd geslapen en is zelfs de paci ontgroeid. Haar 3 jaar injecties komen eraan, dus we zullen proberen om haar over een paar dagen naar de dierenarts te brengen.

Ik heb geprobeerd bezig te blijven, omdat ik er niet aan wil denken dat Emma thuiskomt. Het zal moeilijk zijn om haar op te geven. Ik hoop dat ze kan blijven tot ze oud genoeg is om ons te verlaten. Emma is onze kleine pelsbaby. Ze is een heel dierbaar, klein meisje en we houden tot de dood van haar.

Donderdag 20 maart 2008

Deze week was de gekste week die ik me ooit kan herinneren. Het is zelfs moeilijk om te onthouden wat er op dit moment aan de hand is. Dinsdag hadden we een avontuur, dus daar gaan we het niet over hebben, maar we hebben er zin in.

Zaterdag zijn we naar het park geweest. We hadden een geweldige tijd! Er was veel plezier en spelletjes en we hebben veel vrienden gemaakt. Emma sliep het grootste deel van de dag, maar we hadden toch wat plezier met haar. Het was zo'n mooie dag, dus we besloten dat we zondag zouden gaan. We hebben zin in de rest van deze week!

zondag 18 maart 2008

Deze week was leuk! Ons laatste weekend van de maand was vorige week en het was geweldig. We hadden geweldige plannen en het was geweldig. Ik weet zeker dat we deze maand nog veel meer leuke momenten zullen beleven.

Het is zo grappig dat we maandag weer naar school gingen. Ik ging pas woensdag weer aan het werk, maar ik hou van mijn werk. Ik kan niet over een paar weken terug naar de speeltuin, het zal geweldig zijn. Emma houdt nog steeds van school en ze lijkt het leuker te vinden dan op school te zijn


Bekijk de video: SPIDER-MAN: FAR FROM HOME Official Trailer Reaction! (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos