Informatie

Marsboy honden halsband instructies

Marsboy honden halsband instructies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Marsboy honden halsband instructies

Ik heb mijn reu, Chomper. Ik heb hem uit een asiel gered nadat hij twee keer was geadopteerd (ik ben blij dat hij niet door een auto is aangereden en uiteindelijk is geëuthanaseerd). Ik bracht hem naar mijn plaatselijke hondensportclub omdat ik wilde dat hij zo snel mogelijk manieren zou leren, zodat we vanaf het begin een goede relatie kunnen hebben. Ik weet dat het asiel waar ik geadopteerd ben hem aan een hondenhalsband had, maar het bleek dat hij nooit leerde luisteren of gehoorzamen. Ik kreeg het advies dat de halsband voor honden te hard voor hem was en te nauw.

Ik probeer hem nu ongeveer een maand aan een zelfgemaakt harnas en riem te hangen en er is mij verteld dat hij meer discipline nodig heeft. Ik wil niet dat hij een pak slaag krijgt of dat er tegen hem wordt geschreeuwd, maar hij trekt constant aan mijn armen terwijl ik huishoudelijke klusjes doe en hij luistert niet naar commando's als ik hem het harnas probeer aan te doen. Hij is bijna drie jaar oud. De eigenaar vertelde me dat ze hem niet meer kan hebben omdat ze niet eens heeft geprobeerd hem manieren te leren en hij is een nachtmerrie. Het is bijna onmogelijk voor mij om te werken omdat hij aan me begint te trekken of op het meubilair begint te kauwen als ik van mijn werk kom.

Ik heb geprobeerd hem te verwennen met snoepjes en speelgoed, en ik heb geprobeerd hem te laten wennen aan een harnas zonder dat er iets aan vast zit. Ik denk dat ik hem misschien gewoon een zachtere hondenhalsband moet aantrekken. Ik had eerder een soortgelijke hond (de hond van mijn zus), en ze deed hem een ​​soortgelijk type halsband aan. Ik kreeg te horen dat deze halsband zachter was omdat de hond meer "zachtheid" nodig had om te leren. Ik wil helemaal niet dat hij agressief wordt. Ik weet niet wat ik moet doen. Help me alstublieft! Ik wil hem niet laten inslapen omdat ik niet weet wat ik met hem aan moet.

Ik raad je aan om een ​​professionele hondentrainer in de arm te nemen om met je samen te werken. Ik ken je hond niet, dus ik weet niet zeker wat je zoekt in een hondentrning-oplossing, maar het klinkt alsof je een professional in je team nodig hebt om je door een hondentrning-programma te leiden.

Ontvang een hondentrning-programma van uw lokale humane samenleving of dierenasiel

Bij mijn plaatselijke Humane Society hebben ze verschillende programma's die lessen, training en gedragsverandering omvatten voor mensen die voor het eerst een hond in hun gezin hebben. Ze hebben ook veel bronnen voor mensen die meer ervaring hebben met honden, en ze zullen je helpen om eventuele gedragsproblemen op te lossen.

Ze hebben wel een programma dat trning biedt met een zachte halsband voor honden, en ik zou je aanraden ze te bekijken. Je kunt ze bellen om te zien wat ze beschikbaar hebben, en je kunt ook hun contactgegevens opvragen bij je plaatselijke opvangcentrum. Hier is een link naar de website van de Humane Society.

Krijg een puppy

Ik raad je niet aan om nu een puppy te nemen. Puppy's zijn geweldig en heel gemakkelijk te kweken, maar ik raad je af om nu al een puppy aan te nemen. Het is erg belangrijk dat jij en je puppy elkaar leren kennen, en er komt veel werk bij kijken om een ​​puppy zo ver te krijgen dat je je allebei op je gemak voelt bij elkaar en het een soepele overgang naar trimmen is. Als je echt van plan bent een puppy te krijgen, kun je overwegen een puppy van een volwassen hondenfokker of een ervaren fokker te nemen, maar die puppy's zijn misschien niet klaar voor jou.

Volg een hondentraining

Als je eenmaal hebt uitgezocht of een puppy geschikt voor je is, kun je lessen of seminars bekijken die betrekking hebben op trning, gedragsverandering, gehoorzaamheid en andere onderwerpen. Op die manier kun je alle informatie krijgen die je nodig hebt om er zeker van te zijn dat je met je nieuwe hond kunt werken en een positieve ervaring voor jullie beiden kunt creëren. Er zijn veel verschillende soorten hondentrainingsklassen beschikbaar. Velen van hen worden aangeboden door de Humane Society en andere organisaties. Hier is een link naar de Dog Trning Class-pagina van de Humane Society: https://www.humanesociety.org/programs/dog-trning-classes

Profiteer van uw plaatselijke dierenwinkel

Als u met een plaatselijke dierenwinkel werkt, profiteer dan van de lessen die zij aanbieden. Dierenwinkels zijn meestal erg blij om met hun klanten samen te werken en zijn goed geïnformeerd over het gedrag van verschillende rassen. Misschien kom je er zelfs achter dat ze een les voor je hebben. Er zijn ook veel geweldige boeken, video's en spullen verkrijgbaar bij dierenwinkels. Misschien kun je zelfs een paar dingen kopen, zoals lekkernijen, kauwsnacks en speelgoed voor je nieuwe pup of hond.

Neem je tijd

Het beste advies dat ik voor je heb, is om gewoon de tijd te nemen en zoveel mogelijk van de ervaring te leren. Als uw hond slecht gedrag vertoont waardoor u een probleem krijgt, zult u merken dat uw hond nieuw gedrag moet aanleren om het probleem op te lossen. Het kan meerdere pogingen kosten om het probleem op te lossen. Wees geduldig en wees bereid om te leren.

Het belangrijkste is om elke dag met je hond te werken. Dit zal de basis zijn van een succesvolle leerervaring. En vergeet niet dat je met geduld en een beetje doorzettingsvermogen van je hond je beste vriend kunt maken.

Deze website maakt gebruik van cookies

Als gebruiker in de EER is voor een aantal zaken uw goedkeuring nodig. Om een ​​betere website-ervaring te bieden, gebruikt hubpages.com cookies (en andere vergelijkbare technologieën) en kan het persoonlijke gegevens verzamelen, verwerken en delen. Kies a.u.b. met welke onderdelen van onze service u ons toestemming geeft om dit te doen.

Dit wordt gebruikt om diagrammen en grafieken weer te geven over artikelen en het auteurscentrum. (Privacybeleid)

Google AdSense Host-API

Met deze service kunt u zich aanmelden voor of een Google AdSense-account koppelen aan HubPages, zodat u geld kunt verdienen met advertenties bij uw artikelen. Er worden geen gegevens gedeeld, tenzij u deze functie gebruikt. (Privacybeleid)

Dit wordt gebruikt voor een geregistreerde auteur die zich inschrijft voor het HubPages Earnings-programma en een pd aanvraagt ​​via PayPal. Er worden geen gegevens gedeeld met Paypal, tenzij u deze functie gebruikt. (Privacybeleid)

Facebook-login

U kunt dit gebruiken


Bekijk de video: Instructievideo Prevendog halsband hond (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Bestandan

  Ik denk dat je het fout hebt. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 2. Buck

  Als je de glimlach van het fortuin ziet, is het onbeleefd om je portemonnee onmiddellijk los te knopen.

 3. Ruadhan

  Ik denk, wat is het een goed idee.

 4. Raphael

  Prachtig, ik neem het mee naar mijn dagboek

 5. Heh

  Leuke boodschap

 6. Kern

  Het hoogste aantal punten wordt bereikt.

 7. Kagall

  dat we zouden doen zonder uw opmerkelijke ideeSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos