Informatie

Mijn hond wil niet wakker worden maar ademt

Mijn hond wil niet wakker worden maar ademt


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mijn hond wil niet wakker worden, maar ademt erg raspend en ik kan niet zeggen of het komt omdat hij overbelast is. Ook ademen mijn andere honden erg raspend. Het komt niet door een verkoudheid en ze lijken geen koorts te hebben. Kan ik niet zeggen of het iets is dat zal verdwijnen? Of kan ik met mijn hond naar de dierenarts?

EEN:

Een diagnose van longontsteking kan worden gesteld zonder dat de hond in het ziekenhuis wordt opgenomen. Maar het heeft een paar minuten observatie bij uw dierenarts nodig. Als de hond niet reageert op de normale methoden (neus snuiten of niezen), dan moet hij in het ziekenhuis worden opgenomen om een ​​bloedmonster af te nemen. Als het een puppy of een oudere hond is, gaat het wat makkelijker. Maar heeft nog steeds een paar minuten nodig.

De dierenarts zal de hond onderzoeken en naar zijn hart en longen luisteren.

Zij zullen uw hond onderzoeken en luisteren naar zijn hart en longen. Ze kunnen een ademhalingstest uitvoeren om te helpen bij de diagnose van longontsteking. Ze zullen de ogen en oren en de keel onderzoeken. De dierenarts zal de hond ook onderzoeken en controleren op temperatuur. Als de hond ziek genoeg is om een ​​verhoogde temperatuur te hebben (meer dan 102 ° F), moet hij in het ziekenhuis worden opgenomen.

U kunt van de dierenarts een paar tests verwachten om de diagnose te bevestigen. Als de hond niet onmiddellijk behandeld moet worden, zal de dierenarts de behandeling starten zodra de diagnose is bevestigd.

De eerste behandeling omvat het geven van vocht en pn-medicatie aan de hond om de ademhaling en pn te vergemakkelijken. De tweede stap bij de behandeling van longontsteking is het starten met antibiotica. De derde stap is het toedienen van een ander medicijn dat zal helpen de longen te zuiveren en de infectie te verwijderen.

De hond moet ook rusten en in een rustige omgeving worden gehouden om te voorkomen dat hij gestrest raakt.

U kunt direct uw dierenarts bellen als uw hond moeite heeft met ademhalen. Als het begint te stoppen, moet u het onmiddellijk naar de dierenarts brengen. Als het stopt en je zeker weet dat het zal herstellen, kun je het een paar dagen de tijd geven.

Als uw hond erg ziek is, herstelt hij mogelijk niet van deze ziekte.

Bij sommige honden hebben de longen meer tijd nodig om op te ruimen dan andere delen van het lichaam. Dus als uw hond ziek is, kan het heel moeilijk zijn om te weten of hij zal herstellen van deze aandoening.

Als u een dergelijke ziekte heeft, kan deze erger worden en in sommige gevallen een levensbedreigende ziekte worden.

Soms wordt de longontsteking erger en ontstaat er vocht in de longen. Deze aandoening kan erger worden, wat kan leiden tot kortademigheid, ademhalingsmoeilijkheden en zelfs de dood.

Uw dierenarts zal u vertellen over de ernst van de aandoening en u de best mogelijke opties voor uw hond geven. Als uw hond erg ziek is, is het misschien mogelijk om hem thuis te behandelen. Maar dit kan meerdere behandelingen nodig hebben.

Als uw hond beter wordt, kunt u een vervolgbezoek aan de dierenarts verwachten.

U kunt verwachten dat uw hond er minstens één tot drie weken over doet om beter te worden van deze aandoening. U moet de behandelingen opvolgen en een bezoek brengen aan de dierenarts om te bevestigen dat de aandoening is verdwenen.

Wanneer de hond herstellende is van een longontsteking, dient u binnen twee weken een vervolgbezoek aan de dierenarts te brengen.

U kunt verwachten dat uw hond beter wordt als hij geen symptomen meer heeft zoals koorts, hoesten en moeite met ademhalen. In dit geval dient u binnen twee weken een vervolgbezoek aan de dierenarts te brengen. De dierenarts zal de ademhaling, het hart en de longen van uw hond controleren en hem een ​​medicijn geven om eventuele infecties te verhelpen.

Als uw hond al lange tijd ziek is, kan het zijn dat hij speciale medicijnen en een speciaal dieet nodig heeft.

Als uw hond al langere tijd ziek is, moet u een vervolgbezoek aan de dierenarts brengen. De dierenarts zal de ademhaling, het hart en de longen van uw hond controleren en hem een ​​medicijn geven om eventuele infecties te verhelpen. Hij zal u ook vertellen of uw hond speciale voeding of medicijnen nodig heeft.

Als uw hond al lange tijd ziek is, heeft hij mogelijk een speciaal dieet nodig.

Als uw hond al langere tijd ziek is, kan het nodig zijn dat de dierenarts de voeding aanpast aan de behoefte van de hond. Als u medicijnen gebruikt voor andere ziekten, moet het dieet dienovereenkomstig worden aangepast. Sommige honden hebben mogelijk ook vitamines en mineralen en probiotica nodig.

Een hoest kan ook het gevolg zijn van andere problemen.

Een hoest kan ook het gevolg zijn van andere problemen. De hoest kan een teken zijn van infecties, die door een aantal dingen kunnen worden veroorzaakt. Er kunnen ook bepaalde allergieën zijn. Andere dingen kunnen het triggeren. De meest voorkomende oorzaak van hoesten is de aanwezigheid van huidschilfers van katten of honden.

Als uw hond een allergische hoest heeft, moet deze door uw dierenarts worden behandeld. De eerste stap om een ​​allergische hoest te behandelen, is door een allergietest uit te voeren. De dierenarts kan de hond dienovereenkomstig behandelen. U kunt beginnen door de hond mee te nemen naar


Bekijk de video: Dus jij denkt écht dat jouw hond wil spelen met andere onbekende honden? (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Thurleigh

    Ik zal waarschijnlijk zwijgen

  2. Kazirg

    Prachtige, zeer nuttige gedachte

  3. Kim

    Daarin alle charme!Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos