Informatie

Waarom hijgt mijn hond in de auto?

Waarom hijgt mijn hond in de auto?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Waarom hijgt mijn hond in de auto?

Ik heb een hond die als een gek aan het hijgen is in de auto. Ik kan hem niet zien hijgen, maar ik kan het wel horen. Hij hijgt zo erg dat hij geluid maakt. Het is erg luid. Ik krijg volgende week een nieuwe puppy, dus ik heb tijd om hem aan de auto te laten wennen. Ik heb geprobeerd routes te wijzigen om te proberen te achterhalen of dit de route is. Hij is een oudere hond en is niet nieuw in de auto. Hij heeft eerder in de auto gezeten. Hij is niet oververhit of zo. Het klinkt alsof hij verdrinkt. Ik zet mijn ramen naar beneden en het stopt. Ik zet ze op en het begint opnieuw. Ik heb dit probleem nog nooit eerder gehad met een andere hond. Het is alweer een paar jaar geleden dat ik een hond heb gehad. Enig idee wat er aan de hand is?

Hij hijgt waarschijnlijk omdat hij het warm heeft en omdat hij zich in een afgesloten ruimte bevindt met weinig bewegingsruimte. Het zal niet klinken alsof hij verdrinkt, en je ramen zullen het tegenhouden. Naar mijn mening, als het een "normaal" hijgen is zoals je zegt, zal de auto werken.

Als het niet klinkt alsof hij verdrinkt, heb je andere problemen.

Ik heb zijn water moeten verversen omdat hij uitgedroogd was. Ik wed dat je zijn eten hebt moeten veranderen omdat het te klein en te droog is of omdat er niet genoeg water is.

Neem ook contact op met uw dierenarts om er zeker van te zijn dat hij in orde is.

Hij is misschien niet in orde. Of hij is uitgedroogd.

Als je zijn hijgen niet kunt zien omdat je geen zijspiegel hebt, moet je echt overwegen om een ​​zijspiegel aan te schaffen.

Wat is het probleem? Ik zie een hond hijgen vanaf de achterbank, maar niet vanaf de voorkant. Ik denk dat ik gewoon waakzaam moet zijn.

Je kunt nog steeds het water, het voer, de grootte van het voer of de grootte van de voerbak verversen. Daarnaast moet je alert zijn.

We hebben onze pups, 2 Yorkies, van een lokale fokker met een overleden hond. Hij zei dat de pups een natte neus zouden hebben (een teken van uitdroging), maar geen zorgen. Hij kon ze zo goed controleren.

De eerste paar dagen nadat we ze kregen, hadden ze echter een natte neus. We hebben gecontroleerd en ze waren in orde. Hij had hun water al twee dagen niet ververst.

Twee dagen later merkten we de natte neus op toen een puppy in het hondenvoer stapte. We hebben het water, het eten en de grootte van de voerbakken veranderd.

Ze hijgen nog steeds. Ze lijken veel te hijgen als ze worden vastgepakt.

Ik denk dat ze nog nooit in de auto hebben gezeten omdat ze er erg zenuwachtig voor zijn. Als we in de auto gaan, zijn ze wat meer ontspannen.

Ik denk dat je ervoor moet zorgen dat je er aandacht aan schenkt. Ik weet niet hoe je dat gaat doen, omdat je ze niet kunt zien.

Hoe oud zijn zij? Ik heb gehoord dat puppy's moeten hijgen.

Ik raad ook aan om uw auto te controleren als u hem laat onderhouden. Ik heb gemerkt dat ze het vaak erg druk hebben met andere dingen.

De hond is ongeveer 14 maanden en ik denk dat hij al eerder puppy's heeft gehad, maar ik weet het niet zeker. Ik weet niet of hij ooit eerder in de auto heeft gezeten. Er is altijd goed voor hem gezorgd. Hij krijgt regelmatig dierenartsenzorg en een vlooienband. Ik weet niet zeker of ik een zijspiegel heb, want die heb ik nog nooit gehad. Ik denk dat ik gewoon moet blijven controleren.

Toen hij jonger was, hadden we een hond die zijn kop omlaag hield, zijn ogen waren altijd gesloten, hij deed nooit zijn mond open. Mijn man en ik praatten met hem, aaiden hem. Toen we hem naar de dierenarts brachten, merkte ik dat hij nauwelijks kon zien. Hij had staar. Hij kon nauwelijks zien.

Toen we een nieuwe, gezonde pup voor hem kregen, begon hij weer te hijgen. Ik dacht dat het was omdat hij niet kon zien, hij had het warm en hij voelde zich ongemakkelijk en de enige manier waarop hij kon zien hoeveel ongemak hij had, was door te hijgen.

Sinds ik hem geopereerd heb, kan hij weer zien en zijn zijn ogen weer gezond. De dierenarts controleerde zijn ogen en vond geen andere problemen.

Hij heeft zijn voer en water veel laten verversen, hij heeft zijn voerbak aangepast, ik heb zijn water ververst. Ik denk dat hij uitgedroogd raakt als ik het niet elke dag of om de dag ververs, ik kan het niet met zekerheid zeggen, want daarvoor was hij in orde. Ik heb dat altijd gedaan.

Hoe gedraagt ​​hij zich als je de ramen omlaag en omhoog doet?

Ik zou ook een spiegel hebben, maar die hebben we niet in onze auto.

Ik dacht erover om een ​​autostoeltje te kopen en dat op de achterbank te zetten om er zeker van te zijn dat ik ze kon zien, maar hij zit niet lekker op die stoel.

Toen hij jonger was, hadden we een hond die zijn kop omlaag hield, zijn ogen waren altijd gesloten, hij deed nooit zijn mond open. Mijn man en ik praatten met hem, aaiden hem. Toen we hem naar de dierenarts brachten, merkte ik dat hij nauwelijks kon zien. Hij had staar. Hij kon nauwelijks zien.

Toen we een nieuwe, gezonde pup voor hem kregen, begon hij weer te hijgen. Ik dacht dat het was omdat hij niet kon zien, hij was heet en hij voelde zich ongemakkelijk en de enige manier waarop hij


Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos