Informatie

Hoe puppy's te stoppen met janken en bijten

Hoe puppy's te stoppen met janken en bijtenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bijten en janken zijn normale methoden die puppy's gebruiken om te communiceren en de wereld te verkennen. Hoewel bijten en janken volkomen normaal zijn, betekent dat niet dat je dat gedrag wilt verdragen, noch bij je puppy, noch bij je volwassen hond. Hoewel het wat moeite kost voor uw puppy om te leren welk gedrag gepast is, zult u er misschien versteld van staan ​​hoe snel uw pup de regels van het huis leert.

Stap 1

Leer uw puppy bijtremming. De meeste puppy's zijn niet agressief als ze bijten, dit is hoe ze spelen. Het is dan uw taak om uw puppy te leren dat dit niet de manier is waarop u graag speelt. Elke keer dat hij naar je bijt terwijl je aan het spelen bent, stop dan met bewegen en zeg "ow". Trek niet weg, want deze plotselinge beweging zal voor uw hond een deel van het plezier lijken. Blijf 10 seconden helemaal stil en ga dan verder met spelen. Herhaal het proces als hij weer ruw wordt. Als hij ruw blijft spelen, stop dan met spelen. Herhaal dit proces totdat hij leert hoe luidruchtig hij mag zijn tijdens het spelen.

Stap 2

Negeer gejank in de bench. Wanneer uw puppy in de bench jankt, geeft hij uiting aan zijn ongenoegen over het feit dat hij alleen gelaten wordt en wat aandacht nodig heeft. Als je hem een ​​traktatie blijft geven of hem vertelt dat alles goed komt, beloon je het gedrag. Laat hem niet voor langere tijd in de bench liggen, zorg ervoor dat hij geen honger of dorst heeft en zorg ervoor dat hij de kans heeft gehad om de badkamer te gebruiken. Geef hem een ​​kauwspeeltje, misschien een gevuld met lekkers, om hem bezig te houden. Als je eenmaal weet dat er geen reden is dat hij zich ongemakkelijk zou moeten voelen in de bench, laat hem daar dan achter en negeer het gezeur. Hij zal leren dat het tijdverspilling is.

Stap 3

Geef uw pup voldoende beweging. Veel van het slechte gedrag waar puppy's de schuld van krijgen, is het resultaat van te veel energie. Zorg ervoor dat hij de mogelijkheid heeft om een ​​bal te achtervolgen of meerdere keren per dag stevige wandelingen te maken. Als de enige keer dat hij naar buiten gaat, is om naar de badkamer te gaan, moet je niet verbaasd zijn dat hij elke keer dat je gaat zitten aan je hand wil knagen of jankt en huilt als je hem in de bench steekt.

Stap 4

Beloon goed gedrag. Als uw puppy zich gedraagt ​​zoals u dat wilt, beloon hem dan. Als hij rustig in zijn bench ligt als je door de deur loopt, gooi hem dan wat lekkers en laat hem er meteen uit. Als hij een spelletje touwtrekken speelt zonder je hand te grijpen, beloon hem dan met complimenten en een wandeling naar buiten. Leer hem hoe u wilt dat hij handelt door hem te belonen wanneer hij zich gedraagt.

Items die u nodig heeft

  • Behandelt
  • Speelgoed


Bekijk de video: Martin Gaus geen voorstander van aanpak Cesar Millan - RTL LATE NIGHT (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos