Informatie

Hoe u 's nachts kunt stoppen met huilende puppy's

Hoe u 's nachts kunt stoppen met huilende puppy's


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Houdt de puppy je 's nachts wakker? Je realiseerde je waarschijnlijk niet toen je hem thuis bracht dat hij net zo veel werk zou zijn als een huilende baby. Dat zou goed zijn, behalve dat je de volgende ochtend moet opstaan ​​en naar je werk moet - geen zwangerschapsverlof voor de harige.

Stap 1

Haal diep adem en probeer te begrijpen wat er aan de hand is. Als dit de eerste nacht is - of zelfs de eerste week alleen met jou - mist Fido waarschijnlijk moeder of zijn nestgenoten. Hij is plotseling op een nieuwe plek, omringd door mensen die hij niet kent, en zonder andere honden om bij te kruipen. Hij heeft waarschijnlijk gewoon wat tijd nodig om zich aan de situatie aan te passen, dus geef hem dat als je kunt. Een knuffel kan helpen, steek hem gewoon in zijn bench of bed.

Stap 2

Kies een slaapplaats en blijf erbij. Zet de puppy niet de ene dag in de keuken, de volgende dag in een bench en verplaats hem dan naar de badkamer. Behalve dat het verwarrend is, kan het constant zijn om van locatie te veranderen. Staat u uw honden toe bij u in de slaapkamer te slapen? Dan is er niets mis mee om hem op de eerste dag naar de slaapkamer te brengen.

Stap 3

Haal de puppy eruit als je denkt dat hij huilt omdat hij naar de wc moet. Jonge puppy's hebben kleine blaasjes en het kan nodig zijn om midden in de nacht weg te gaan om ongelukken te voorkomen. Dit alleen zou het probleem kunnen oplossen - als hij eenmaal weer binnen is, zou hij kunnen ophouden met huilen omdat hij niet meer "hoeft te gaan". Als je hem niet wilt uitschakelen, moet je hem leren een plasmatje te gebruiken of hem in een bench te houden - honden zullen niet plassen waar ze slapen.

Stap 4

Laat hem huilen, als al het andere faalt. Puppy's zijn als baby's - als je ze een tijdje laat huilen, zullen ze uiteindelijk leren zichzelf te kalmeren en zullen ze stoppen. Je zult misschien een paar slapeloze nachten moeten doorstaan, maar het zal het uiteindelijk allemaal waard zijn.

  • Schreeuw of schreeuw niet tegen de puppy. Je maakt hem alleen maar banger en gestrest dan hij al is.

Referenties

Waarschuwingen

  • Schreeuw of schreeuw niet tegen de puppy. Je maakt hem alleen maar banger en gestrest dan hij al is.


Bekijk de video: ลองจน NVK เกนกรป Cover MV MAN AND MUSIC PSU SURAT. (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos