Informatie

Moet een hond de hele dag een halsband dragen?

Moet een hond de hele dag een halsband dragen?We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Sommige eigenaren maken zich zorgen dat het dragen van een halsband de hele dag een pup het risico op verstikking of verwondingen inhoudt door het haken aan de halsband of labels op meubels - zelfs de eigen poot van de pup - zegt de Association of Pet Dog Trainers. Maar altijd een halsband dragen met het identiteitsbewijs van uw hond, hondenlicentie en hondsdolheidslabel draagt ​​bij aan zijn veilige terugkeer, mocht hij onverwachts ervandoor gaan.

Halsbanden voor de hele dag

Uw hond moet altijd een halsband en ID-tag dragen. De standaard halsband, volgens de Humane Society of the United States, is plat, met een gesp of plastic kliksluiting met een ingebouwde ring voor de tags van uw hond. Dergelijke halsbanden kunnen tegenwoordig een ontsnappingsfunctie bevatten om problemen met verstikking of vastlopen weg te nemen. In plaats van ID-tags op te hangen, kunnen op halsbanden identificerende informatie geborduurd zijn.

Trainingshalsbanden

Laat nooit de hele dag of wanneer u geen directe supervisie geeft een verstikkingsketting, prik- of knijpkragen achter, omdat ze een pup in gevaar kunnen brengen voor verstikking of wurging, waarschuwt de Humane Society of the United States.

Referenties


Bekijk de video: Ik koop ALLES wat MIJN HOND aanraakt! (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos