Informatie

Hondenbedden selecteren

Hondenbedden selecteren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hij is je beste vriend, je joggingmaatje, bewaarder van geheimen en een schouder om op te huilen. Maar als het gaat om een ​​goede nachtrust, kun je gewoon niet de kwaliteit ZZZ's krijgen die je nodig hebt met Brutus die het bed opneemt. U wilt het beste voor hem, en het kiezen van een hondenmand met de juiste maat, stijl en materiaal verzekert u beiden van een betere avond rust.

Grootte

Thomas Northcut / Lifesize / Getty Images

Hondenbedden zijn er doorgaans in vier maten: klein, middelgroot, groot en extra groot. Afhankelijk van de gestalte van je hond, wil je een bed uitkiezen dat groot genoeg is om op uit te strekken en niet aan de rand te hangen, maar toch klein genoeg om erin op te kruipen en warm te blijven op een kille avond.

Stijl

Chris Amaral / Digital Vision / Getty Images

Houdt uw hond ervan om zich uit te strekken als hij slaapt of zich op te rollen in een bal? Probeer voor de loungehonden die er zijn een rechthoekig of rond kussenbed zonder zijkanten voor maximale rekbaarheid. Als je pelskind een knuffelaar is, kies dan voor een diepschotelbed met drie hoge zijkanten waar hij elke avond gezellig in kan zitten. Kunt u niet beslissen? Ga voor een bed dat een of twee kanten heeft waarop hij zijn hoofd kan laten rusten, maar waar hij nog steeds ruimte voor zijn benen heeft om rond te dwalen.

Materiaal

David De Lossy / Photodisc / Getty Images

Er is geen gebrek aan selectie als het gaat om materialen voor hondenbedden. Verwen uw huisdier met een zachte, behaaglijke slaapplek gemaakt van suède of microvezel, of voor een duurzamer bed zou polyester de oplossing moeten zijn. Als u een bejaarde in huis heeft, wilt u misschien een beetje extra uitgeven voor de ondersteunende orthopedische optie, gemaakt van hetzelfde geheugenschuim waarop u waarschijnlijk elke nacht gaat liggen. Zoek een bed met een afneembare, wasbare hoes, ongeacht het materiaal, om het schoonmaken snel en gemakkelijk te maken.

Buitenbedden

Jupiterimages / Photos.com / Getty Images

Als uw huisdier er de voorkeur aan geeft om zijn dagen door uw achtertuin te rennen als het weer het toelaat, geef hem dan een comfortabel bed om op te rusten als hij moe is. Dit verhoogde bed is meestal gemaakt van waterdicht materiaal dat over een metalen frame is gespannen en houdt zijn lichaam weg van de warme of koude grond. Als je in een bijzonder koudere of warmere regio woont, bekijk dan de verwarmde bedden of koelkussens die verkrijgbaar zijn bij je plaatselijke dierenwinkel of online.


Bekijk de video: Hondenmand Korb. De Chihuahua Shop.nl (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Mac Ghille Aindreis

    Bravo, als een zin ..., een geweldig idee

  2. Mezihn

    Pardon, ik heb deze gedachte verwijderd :)

  3. Vujar

    Bravo, dit prachtige idee is trouwens noodzakelijkSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos