Kort

Beagle: opvoeding van de schattige hond


De Beagle is een nieuwsgierige, sluwe en gelukkige hond, die de neiging heeft koppig te zijn als hij niet wordt grootgebracht. Zodat uw kleine brutale kleine das niet teveel onzin doet en begrijpt wat u ervan wilt, de volgende tips zullen u helpen. "Dus dat is nu mijn fauteuil, ik blijf hier": brutale Beagle maakt het zichzelf gemakkelijk - Shutterstock / dezi

Beagle werd oorspronkelijk gefokt als jachthonden en is nog steeds zeer sociale dieren die niet graag alleen zijn. Bovendien hebben ze een bepaald jachtinstinct, dat ze vooral graag oppakken en volgen. Ze zijn vaak koppig, wat door consequent onderwijs in toom moet worden gehouden.

Speciale kenmerken van Beagle Education

Consistentie en duidelijkheid in training zijn belangrijk voor alle honden, omdat ze anders de regels niet begrijpen die ze als zodanig moeten volgen. Dit geldt met name voor beagles, omdat ze werden en nog steeds worden gefokt voor onafhankelijkheid en vastberadenheid als jachthonden. Zolang je hem niet vertelt wat hij wel of niet moet doen, beslist een beagle naar eigen inzicht. Leer uw snuivende neus vanaf het begin de commando's "Nee", "Uit" of "Poeh", "Zitje" en "Plaats". Kleine Beagle-puppy's zijn ontzettend schattig met hun tapepootjes en de grote slappe oren, dus de verleiding is geweldig om hun driftbuien zoet en lief te vinden terwijl ze de opvoeding vergeten. Laat u niet om de poot wikkelen, maar maak uw hond vanaf het begin duidelijk wat wel en niet mag. Wees ook geduldig, soms kost het wat tijd en vereist het vaak herhalingen voor honden om een ​​regel te internaliseren.

Mooie beagle: foto's van de kleine kleurrijke hond

Beagles zijn omkoping zoetekauw: educatie met lekkernijen

Beagle zijn kleine monden, een andere specialiteit van schattige honden. Enerzijds betekent dit dat ze graag voedsel stelen en vaak overgewicht hebben. Aan de andere kant kun je de zoetekauw omkopen met lekkernijen en dit gebruiken voor onderwijs. Zorg er echter voor dat u de calorieën voor de traktaties van het dagelijkse rantsoen hondenvoer aftrekt, zodat uw viervoetige gourmet op de lange termijn niet teveel eet en te dik wordt. Uw dierenarts zal u graag adviseren over hoeveel voedsel uw beagle nodig heeft en welke traktaties zo gezond mogelijk zijn. Als je pelsneus iets goed heeft gedaan, beloon het dan met een beetje delicatesse - na verloop van tijd leert het door positieve bekrachtiging dat het de moeite waard is om dit gewenste gedrag te vertonen.

Hondenschool en hondensport: houd de brutale vos bezig

Doe je best om de beagle op te heffen en de boef zal doen wat hij wil, als je met hem naar de hondenschool gaat. Je zult daar hulp krijgen om hem de basiscommando's en basisgehoorzaamheid te leren. Bovendien is uw trouwe viervoeter bezig wat belangrijk is voor zijn bezetting. Een beagle die zich verveelt, is op zoek naar een baan voor zichzelf, en dit kan zijn dat de hond een "destructieve woede" ontwikkelt en alles wat in zijn mond komt vernietigt, de neiging heeft om buitensporig te blaffen of het huishouden verwaarloost. Beagles hebben meestal veel plezier met hondensporten, bijvoorbeeld tracking, behendigheid of hondendansen. De vriendschap tussen mens en hond wordt ook speels versterkt.

Bekijk de video hieronder om te zien hoeveel plezier Beagle Copper heeft in behendigheidstraining met zijn minnares:

In de volgende film heeft Beagle Beni een geweldige tijd met zijn vrouw die hondendanst - het gaat nog niet perfect, maar de twee genieten duidelijk van elkaar:

Video: IK WIL EEN BEAGLE! DierenpraatTV (Mei 2020).