Informatie

Hoe een ringsteward te zijn op een hondenshow

Hoe een ringsteward te zijn op een hondenshow


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Ringstewards zijn de onbezongen helden van de hondenshowwereld. Volgens de Mission City Stewards Club is de steward “een assistent van een keurmeester die de taak heeft de logistiek te coördineren om de exposanten en hun honden efficiënt in en uit de ringen te krijgen. Stewards zijn verantwoordelijk voor de soepele werking van hun ringen en het comfort van de juryleden die ze moeten assisteren. "

Ontwikkel uw vaardigheden en contacten

Stap 1

Lees meer over de verschillende rassen die in aanmerking komen om deel te nemen aan de shows die worden gesponsord door het register of de registers waarvoor u als rentmeester optreedt. De American Kennel Club suggereert dat personen die optreden als stewards degenen moeten zijn die 'bekend zijn met de meest actuele beoordelingsprocedure, het ras, de classificaties en de AKC-regels voor hondenshows'. ”Een essentiële eerste stap om als steward op te treden. dan is het ontwikkelen van kennis van de verschillende rassen, kleuren en vachtpatronen van de honden die u de ring in gaat leiden. Omdat elke registry en vereniging verschillende regels heeft voor het uitvoeren van conformatie-evenementen of prestatiegebeurtenissen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van verschillende stewarding-procedures bij elke organisatie.

Stap 2

Word lid van een stewardsclub. Stewards 'clubs ontwikkelen hun eigen procedures om op een efficiënte manier een ring te runnen. Bovendien bevrijdt een dergelijk lidmaatschap de toekomstige rentmeester van het veiligstellen van zijn of haar eigen toewijzingen.

Stap 3

Loop mee met een ervaren rentmeester op een of meer officiële evenementen. Het optreden als schaduw geeft ervaring met de “mindere” taken van het uitdelen van armbanden aan exposanten en het oproepen van inzendingen in de ring.

Een conformatiering uitvoeren

Stap 1

Kom ten minste 30 minuten voordat de jurering in de toegewezen ring begint aan bij de show.

Stap 2

Haal het boek van de steward, het boek van de rechter, de linten en ander ringmateriaal op bij de hoofdsteward, de secretaris van de show of, in het geval van de American Kennel Club, de opzichter van de show.

Stap 3

Breng de tas onmiddellijk naar de ring waaraan u bent toegewezen. Het is ongepast om de tas ergens anders mee te nemen dan naar de ring; ga niet naar de badkamer en stop onderweg niet voor koffie.

Stap 4

Bereid de tafel van de rechter voor. Leg de plaatsingslinten en eventuele speciale beloningskaarten neer die kunnen worden verstrekt voor de klassen waaraan de keurmeester is toegewezen. Zorg ervoor dat het geleverde keurmeesterboek voor de juiste opdracht is en dat de keurmeester toegang heeft tot ten minste twee pennen om de plaatsingen te markeren.

Stap 5

Zorg ervoor dat de ring vrij is van al het vuil, inclusief hondenhaar of weggegooid aas. Maak tijd vrij om de matten in de ring te lopen voordat u gaat keuren, niet alleen om deze items te controleren, maar ook om te bepalen of er luchtbellen, gaten of andere problemen zijn waardoor een hond of exposant kan uitglijden, struikelen of vallen.

Stap 6

Deel alle exposantenarmbanden uit en markeer de aanwezige armbanden met een vinkje, hekje of iets dergelijks dat de voorkeur heeft van de stewardsclub. Armbanden die niet worden opgepakt, moeten opzij worden gelegd; ze mogen echter pas worden gemarkeerd nadat de klas waartoe ze behoren, is gelopen.

Stap 7

Bel exposanten op het juiste moment naar de ring. Waar mogelijk moeten de klassen minstens twee klassen van tevoren "aan dek" worden genoemd, zodat de exposanten klaar zijn om de ring in te gaan wanneer de keurmeester er klaar voor is.

Stap 8

Roep in catalogusvolgorde de exposanten in de ring, tenzij de keurmeester een andere voorkeur heeft uitgesproken. Als er geen nummers zijn opgehaald voorafgaand aan de les, bel die nummers dan meerdere keren om de exposanten naar de ring te laten komen als ze door andere omstandigheden zijn vertraagd.

Stap 9

Zorg ervoor dat de armbandnummers op de exposanten overeenkomen met de nummers die in de catalogus voor die klasse staan ​​vermeld. Markeer de armbanden van eventuele afwezigen met een "A" of een "AB" en leg ze opzij om later aan de opzichter te geven. Maak dezelfde aantekening ook in het boek van de rentmeester.

Stap 10

Leg alle benodigde plaatsingslinten binnen handbereik van het rechterboek.

Stap 11

Markeer het boek van de steward met alle geschikte plaatsingen, diskwalificaties en excuses voor elke klas.

Stap 12

Roep, indien van toepassing, de winnaars van de eerste plaats terug naar de ring voor ‘Winnaars’ oordelen. Als er geen keuring van de winnaars plaatsvindt wegens gebrek aan concurrentie, roep dan de klasse “Best of Breed” naar de ring.

Stap 13

Plaats alle geschikte linten, rozetten, trofeeënkaarten of speciale onderscheidingen binnen handbereik van het juryboek.

Stap 14

Markeer het boek van de steward met de beste winnaars, de beste van het andere geslacht, de beste van het ras en andere geschikte plaatsingen of speciale onderscheidingen.

Stap 15

Roep de volgende klas naar de ring terwijl de huidige klas zich voorbereidt om te vertrekken.

Nadat de lessen voorbij zijn

Stap 1

Wees getuige van de ondertekening van het rechterboek door de rechter.

Stap 2

Roep de fotograaf naar de ring met behulp van de bidirectionele radio van de club. Als er geen radio is voorzien, laat de fotograaf dan weten dat zijn of haar aanwezigheid nodig is nadat de tas van de steward is teruggegeven aan de opzichter.

Stap 3

Doe alle afwezige armbanden, overgebleven linten en onderscheidingen en de portofoon terug in de tas van de steward.

Stap 4

Breng de tas van de steward terug naar de hoofdinspecteur.

Stap 5

Rapporteer aan de persoon die optreedt als hoofdsteward en geef daarbij aan dat de opdracht is afgerond. Als er zich problemen hebben voorgedaan, breng deze dan onder de aandacht van de hoofdsteward.

Items die u nodig heeft

 • Gepubliceerde regels die van toepassing zijn op stewards
 • Lidmaatschap van een bouwclub of stewardsclub
 • Steward's bag en inhoud (geleverd per club, inhoud varieert)


Bekijk de video: Daily care for coat maintenance of Yorkshire Terriers (Mei 2022).


Opmerkingen:

 1. Demario

  Ik bedoel, je hebt het mis. Ik bied aan om het te bespreken. Schrijf me in PB.

 2. Maximillian

  Exclusief delirium

 3. Vusho

  Niet praten!

 4. Zolosho

  Is conformSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos