Informatie

Hoe latexglazuur van hondenhaar te verwijderen

Hoe latexglazuur van hondenhaar te verwijderen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u uw huis verbouwt en een hond heeft, is het onvermijdelijk dat uw hond vroeg of laat te dicht bij natte verf komt. Ondanks de beste barricaderingsinspanningen van de eigenaren, weten honden instinctief waar ze een pas geverfde muur of deurpost op hun territorium kunnen vinden. Als uw hondenfamilielid nu bont bedekt met latexemail draagt ​​in de schaduw die u liever op de muur van uw woonkamer ziet, zijn er manieren om uw hond de juiste kleur te geven.

Stap 1

Vang natte verf snel op. Als je je hond net tegen natte latexlakverf hebt zien poetsen, pak haar dan vast en ga naar de keuken of badkamer. Maak het geverfde gebied grondig nat en was het met zeep. Vaatwaszeep werkt, net als hondenshampoo. Droog uw hond af met een handdoek zodra de verf is afgewassen.

Stap 2

Doordrenk droge verf. Als de verf is opgedroogd, probeer dan het getroffen gebied met water te weken en met zeep te wassen. Als dat de latex-emailverf niet verwijdert, verzadig dan het geverfde haar met aceton (nagellakremover) gedurende twee minuten en veeg het weg.

Stap 3

Borstel de vacht gratis. Als de aceton niet werkt, borstel dan voorzichtig de geverfde vacht en zorg ervoor dat de borstelharen tussen de aan elkaar geplakte haren werken. Het droge latex-glazuur zal afschilferen.

Stap 4

Geef hem een ​​knipbeurt. Als uw hond een lange vacht heeft en niets anders zal werken, kunt u altijd de stukjes latexbont uit zijn vacht knippen. Probeer niet meer vacht te knippen dan nodig is.

Stap 5

Laat het afslijten. Honden werpen constant hun vacht af, wat betekent dat als u niets doet, of als de bovenstaande technieken niet werken, uw hond uiteindelijk de geverfde vacht zal loslaten en terug zal keren naar haar normale kleur. Als uw hond erop staat het getroffen gebied te likken, doe haar dan een T-shirt aan totdat de verf verdwenen is.

Items die u nodig heeft

 • Warm water
 • Zeep
 • Hondenshampoo
 • Handdoek
 • Aceton
 • Borstel
 • Schaar
 • t-shirt


Bekijk de video: Tutorial DIY: Hoe maak je een haren-penseel, Gary Jenkins techniek. (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Laramie

  Rather than criticize write their options.

 2. Arregaithel

  Begrijpelijk, bedankt voor de informatie.

 3. Avidan

  Het is al niets minder dan een uitzonderingSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos