Informatie

Wat is de juiste etiquette voor het opruimen nadat mijn hond een wandeling heeft gemaakt?

Wat is de juiste etiquette voor het opruimen nadat mijn hond een wandeling heeft gemaakt?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als het erop aankomt om je hond uit te gaan voor een wandeling, gebeurt het onvermijdelijke altijd - die vertrouwde gehurkte houding die een stinkend cadeau onthult. Hoewel het geen optie is om hem te stoppen zodra de actie begint, is er een bepaalde etiquette die moet worden gevolgd als het gaat om deze situatie.

Openbare parken, paden en hondenparken

Veel openbare locaties, zoals buurtparken, wandelpaden en hondenparken, bieden poepstations met kleine wegwerpzakjes om snel op te ruimen. Als je hond een cadeautje bezorgt, wees dan attent en pak het op om het op de juiste manier weg te gooien. Niemand houdt ervan om een ​​mooie middag door het park te slenteren, alleen om het te laten verpesten als je op een nietsvermoedende stapel belandt.

Buurtwandelingen

Hoewel uw buurt waarschijnlijk geen afvalzakken of stations voor poep aanbiedt, kunt u met het meenemen van oude plastic boodschappentassen of gekochte poepzakken de zaken van uw hond opruimen van het trottoir of het gazon van uw buren.

Veiligheid

Terwijl het op een stapel stappen die een hondenbezitter heeft achtergelaten zeker een manier is om je dag te verpesten, is het oppakken van je hond achter je hond ook een manier om je hond en anderen veilig te houden. Veel hondeninfecties verspreiden zich door contact met uitwerpselen. Hoewel uw hond misschien niet geïnfecteerd is, kunnen anderen die een wandeling maken. Het volgen van eenvoudige etiquette helpt het risico op infecties tussen honden te verminderen.

Referenties


Bekijk de video: Zo maak je je hond rustig voor het wandelen - Hondengedrag #1 (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos