Informatie

Problemen met Puggles

Problemen met Puggles


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Puggles zijn een hybride hondenras dat is ontstaan ​​door het kruisen van pugs en beagles. Puggles zijn echter geen probleemloos ras en het herkennen van sommige van hun problemen is een belangrijk onderdeel van de beslissing of een puggle geschikt voor u is.

Puggles zijn een hybride hondenras dat is ontstaan ​​door het kruisen van pugs en beagles. Puggles zijn echter geen probleemloos ras en het herkennen van sommige van hun problemen is een belangrijk onderdeel van de beslissing of een puggle geschikt voor u is.

Zwaar verlies

De mopshond heeft een vacht die gemakkelijk te verzorgen is, maar hij heeft wel een dikke vacht die zwaar vervalt, vooral tijdens de warme maanden. Wekelijks poetsen is nodig om ervoor te zorgen dat al het losse haar wordt afgestoten. Hoewel de vacht van de puggle niet erg lang is, wordt hij niet als een hypoallergene hond beschouwd en is hij een slechte keuze voor mensen met allergieën.

Gevoelig voor klimaatverandering

Puggles zijn gevoelig voor klimaatveranderingen vanwege hun mops-afkomst. Ze kunnen geen oververhitting verdragen en als het weer wat frisser wordt, kunnen ze verkouden worden. Ze kunnen ook gevoelig zijn voor vochtige klimaten, en als je ze buitenshuis meeneemt bij extreem warm of koud weer, kunnen ze vermoeid raken of ziek worden.

Ademhalingsproblemen

De puggle is gefokt om een ​​langere snuit te hebben dan de mopshond, en hoewel ze niet dezelfde extreme ademhalingsproblemen hebben als volledig brachycefale mopsjes, hebben sommige puggles ademhalingsproblemen. Deze problemen kunnen beperkt zijn tot snurken of ze kunnen omgekeerd niezen of piepen nadat ze zich hebben ingespannen. Vanwege hun beagle-afstamming zijn ze extreem energiek en willen ze misschien meer spelen dan goed voor ze is, wat hun ademhalingsproblemen kan verergeren. Neusgatvergroting en gehemelte trimmen kunnen wonderen doen voor brachycefale honden zoals mops en puggles.

Blaffen

Tenzij ze goed zijn opgeleid, kunnen puggles luide honden zijn. Ze zijn alert en zullen de neiging hebben om te blaffen om vreemden of bezoekers van het huis aan te kondigen, hoewel hun vriendelijkheid hen ervan weerhoudt goede waakhonden te zijn. Sommige puggles kunnen ook huilen, een eigenschap die veel voorkomt bij beagles. Vroege training is essentieel om ervoor te zorgen dat een puggle geen luidruchtige overlast wordt.

Huidinfecties

Sommige puggles, vooral degenen met meer rimpels in hun gezicht, zijn vatbaar voor huidinfecties. Hoewel de snuit van een mopshond niet zo kort en gerimpeld is als de snuit van een mopshond, moeten de rimpels in zijn gezicht toch regelmatig worden schoongemaakt. Vuil en puin kunnen in de rimpels terechtkomen, die de huid schuren en soms uitgroeien tot een schimmel- en / of bacteriële infectie. Huidinfecties kunnen worden voorkomen door de rimpels één keer per dag met een vochtige doek schoon te maken. Hiervoor kunt u een zacht vloeibaar reinigings- en droogmiddel gebruiken.


Bekijk de video: This compilation of smart dogs will leave you astonished! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kegrel

  En wat te zeggen hier?

 2. Radolph

  Gewillig accepteer ik.

 3. Arazuru

  Deze mening is zeer waardevol

 4. Danon

  Hoera Hoera .... Auteur Senks!

 5. Goltigor

  Heel erg bedankt voor je steun. Ik zou.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos