Informatie

Mini Eskimo-verzorgingsstijlen

Mini Eskimo-verzorgingsstijlen


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De mini American Eskimo wordt gekenmerkt door een grote, witte donzige jas die overal opvalt waar deze beauty ook heen gaat. Het aanhouden van regelmatige gezonde verzorgingsgewoonten is essentieel voor dit ras om lelijke en mogelijk pijnlijke klitten en matten te voorkomen.

De showlook

Veel eigenaren van gezelschapsdieren die hun honden laten zien, gaan voor een meer natuurlijke uitstraling, met de voeten getrimd, de benen en het lichaam getrimd tot een gemiddelde lengte en het haar rond de nek, staart en achterkant van de poten lang gelaten, meestal ongeveer 4 tot 5 inch .

De Foxy Cut

De foxy-snit is bijzonder geschikt voor mini-Amerikaanse Eskimo's vanwege hun lichte donzige jassen. Bij deze snit blijft het haar rond de nek lang, terwijl de rest van het lichaam nauw wordt getrimd. De foxy-snit is vergelijkbaar met een leeuwensnit die wordt gebruikt bij andere rassen zoals de Yorkshire Terrier, maar bij deze snit wordt de rest van het haar met de hand getrimd en iets langer gelaten om de dikke ondervacht te behouden.

Verzorging voor hygiëne

Welke stijl u ook kiest voor uw mini American Eskimo, zorg ervoor dat de trimmer de buik van uw hond, het gebied rond de anus en genitaliën en het gebied aan de basis van zijn staart goed getrimd houdt. Dit zorgt ervoor dat het gebied niet gemakkelijk mat wordt en mogelijk infecties veroorzaakt. Dit is vooral belangrijk als u de rest van de vacht lang laat, omdat het langere haar eerder vuil vasthoudt en verstrikt raakt in de buurt van probleemgebieden.

Stijlen om te vermijden

Hoewel het verleidelijk kan zijn om je Amerikaanse eskimo te scheren om de effecten van zijn uitscheiding te verminderen of om te voorkomen dat hij het warm krijgt in de zomer, mag je nooit een trimmer zijn ondervacht laten scheren. Dit kan het permanent beschadigen, waardoor het nooit meer goed kan groeien. Als u de vacht met de hand trimt, zorgt u ervoor dat de vacht niet te kort wordt afgeknipt en blijft deze intact om het lichaam van uw pup goed te isoleren van de elementen, zoals het hoort.

Referenties


Bekijk de video: American Eskimo - Dog Breed Information (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Hogan

  Nu kan ik niet deelnemen aan de discussie - er is geen vrije tijd. Maar binnenkort zal ik zeker schrijven dat ik denk.

 2. Mejind

  Ik denk dit - de verkeerde manier. En daarmee zou hij moeten blijven.

 3. Shawe

  er blijkt een soort vreemde communicatie te zijn..

 4. Deryck

  Wat een mooie zin

 5. Dack

  In dit geval iedereen.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos