Informatie

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw reu stopt met het ruiken van een vrouwelijk persoon

Hoe u ervoor kunt zorgen dat uw reu stopt met het ruiken van een vrouwelijk persoon


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als Fido een kruis-snuivende fetisj heeft ontwikkeld, corrigeer dan zijn gedrag, want het kan de objecten van zijn genegenheid in verlegenheid brengen. Met ongeveer 220 geurreceptoren is de neus van uw hond een onderzoeksinstrument dat informatie geeft over de mensen die hij ontmoet. Vooral vrouwen kunnen het slachtoffer worden van het kruis snuiven van Fido, vanwege de constante feromoonveranderingen die optreden tijdens hun menstruatie, wanneer ze ovuleren en na de bevalling. Met doorzettingsvermogen en geduld en veel hondensnoepjes kun je Fido's aandacht verleggen, zodat hij het snuiven van kruizen vergeet.

Stap 1

Vertel je vriendinnen dat je probeert de kruis-snuffelgewoonte van je hond te doorbreken. Nodig ze uit bij u thuis, zodat ze u kunnen helpen uw hond goed en kwaad te leren.

Stap 2

Doe een halsband en riem om uw hond en zeg hem dat hij moet gaan zitten en blijven terwijl u wacht tot uw vriendinnen arriveren. Als hij gehoorzaamt, geef hem dan een beloning als beloning voor het luisteren.

Stap 3

Trek aan de riem of klap luid in uw handen en zeg "laat maar" als uw hond opstaat om aan zijn snuffel te voldoen. Zet hem weer op zijn plaats en zeg krachtig "zit" en "blijf", en beloon hem dan met een traktatie als hij gehoorzaamt. U kunt hem ook een hondenspeeltje laten zien om hem af te leiden na de correctie van de riem en hem prijzen wanneer hij interesse toont in het speeltje. Herhaal deze tactiek elke keer dat uw hond begint te snuffelen - sta hem niet toe ermee weg te komen.

Stap 4

Stap naar voren en zeg "verlaat" of "nee" als u het voorwerp bent van de genegenheid van uw hond. Uw gezelschapsdier zal worden gedwongen om te stoppen met snuffelen en uit de weg te gaan. Bied hem een ​​hondenspeelgoed aan om mee te spelen en prijs hem als hij er interesse in toont. Ga niet achteruit als uw hond begint te snuffelen, want dit is onderdanig gedrag, waardoor hij de indruk kan krijgen dat hij uw meerdere is.

 • Maak een lange wandeling met uw hond voordat u verwacht dat uw gasten arriveren. Speel een spelletje ophaalactie met hem zodat hij kan rennen en energie kan verbranden die hij anders zou besteden aan het onderzoeken van geuren.

 • Als je niet op je hond wilt letten als je gasten hebt, sluit hem dan op in een bench.

Items die u nodig heeft

 • Halsband
 • Leiband
 • Hondensnoepjes
 • Hondenspeelgoed

Referenties

 • Dog Academy: hoe u uw hond kunt stoppen met snuiven (crotches!)
 • Hoe honden denken: de hondengeest begrijpen; Stanley Coren
 • Honden: de ultieme zorggids; Matthew Hoffman
 • Eukanuba: The Science Behind Sniffing

Tips

 • Maak een lange wandeling met uw hond voordat u verwacht dat uw gasten arriveren. Speel een spelletje fetch met hem zodat hij kan rennen en energie kan verbranden die hij anders zou besteden aan het onderzoeken van geuren.
 • Als je niet op je hond wilt letten als je gasten hebt, sluit hem dan op in een bench.


Bekijk de video: Goat Breeding Time 2017! (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos