Informatie

Helpt het hem om de tv aan te laten staan ​​voor mijn puppy?

Helpt het hem om de tv aan te laten staan ​​voor mijn puppy?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Afscheidingsangst bij honden kan een frustrerend en stressvol dilemma zijn. Wanneer honden alleen zijn, gaan ze soms in paniekmodi die allerlei ongewenst gedrag veroorzaken, van het kauwen op je favoriete sierkussen tot het achterlaten van opvallende krassen op je keukenvloer - nee, bedankt.

Puppy's en angst voor scheiding

Puppy zijn heeft alles te maken met nieuwheid en dramatische veranderingen, van wennen aan eigenaren en andere huisdieren tot eenvoudig aanpassen aan het interieur van huizen, met al hun vele hoekjes en gaatjes. Het kan allemaal buitengewoon overweldigend zijn voor de kleine jongens, en als gevolg daarvan kan het vaak verlatingsangst veroorzaken. Afscheidingsangst - en al het bijbehorende gedrag - komt vooral voor bij puppy's.

Tekenen van angst voor scheiding

Als uw puppy intense gevoelens van stress en eenzaamheid lijkt te ervaren terwijl er niemand thuis is, heeft hij waarschijnlijk een klassiek geval van verlatingsangst. Hij kan op zijn gevoelens van frustratie reageren door te plassen of ontlasting in zijn bench te passeren, als je hem traint. Hij zou deze dingen ook elders in uw huis kunnen doen. Hij kan vooral luidruchtig zijn, waardoor zelfs mensen aan de overkant al zijn gejammer en blaffende commotie kunnen horen. Hij kan zelfs wanhopig aan de zijkanten van je voordeur knabbelen - misschien een poging om bij je te komen. Al deze gedragingen wijzen op een schatje dat allesbehalve kalm voelt als hij je niet ziet of hoort.

Visuals

De televisie aan laten staan ​​terwijl u weg bent, kan soms gunstig zijn voor eenzame en door angst geteisterde puppy's, en dient als een rustgevend apparaat. Hoewel sommige eigenaren ervoor kiezen om de radio aan te laten staan ​​voor hun huisdieren, werkt televisie vaak beter vanwege het extra visuele voordeel. Door uw puppy tegelijkertijd bezig en ontspannen te houden, kan hij zich meer op zijn gemak voelen en gewend raken aan het concept om alleen thuis te blijven - als een echte "grote jongen".

Buitengeluiden minimaliseren

Puppy's zijn vaak bang, simpelweg omdat ze alleen zijn, maar dat kan worden verergerd door beangstigende geluiden van buitenaf, of het nu gaat om straatverkeer, stromende regen of zelfs de buren die buiten samenkomen. Als u de televisie aan laat staan ​​voor uw puppy, kunt u vaak het binnendringen van deze andere geluiden minimaliseren, waardoor uw angstige hond wordt gerustgesteld.

Andere tips voor puppy's met angst voor scheiding

Behalve dat u uw televisie aan laat staan, kunt u ook op verschillende andere manieren proberen de verlatingsangst van uw puppy in de kiem te smoren. Ten eerste kun je je zo beheerst, cool en "no big deal" gedragen over je vertrek. Hoe groter de productie die u van iets maakt, hoe nerveuzer en verwarder uw puppy zich kan voelen. Ten tweede, zorg ervoor dat de kleine man genoeg stimulerend speelgoed heeft om hem entertainment - en mentale verrijking - te bieden terwijl je weg bent. Ten derde, vermijd het versterken van paniekerig hondengedrag. Stimuleer in plaats daarvan goed gedrag. Als je thuiskomt om te zien hoe je puppy zich ontspannen gedraagt ​​- zonder tekenen van vernietiging - geef hem dan een smakelijke "beloning".


Bekijk de video: Hond u0026 Gedrag: zó LEER je de hond HIER te komen! - Fikkie TV (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Porter

  Ja kan dat niet zijn!

 2. Kagajar

  In mijn zeer interessante onderwerp. Bied iedereen actief deel aan de discussie.

 3. Waluyo

  Ik bedoel, je hebt niet gelijk. Ik kan het bewijzen. Schrijf me in PM, we zullen het afhandelen.

 4. Cassivellaunus

  Het spijt me dat ik tussenbeide kom, er is een aanbod om op een andere manier te gaan.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos