Informatie

Hoe om te gaan met een Jumpy Hyper Dog

Hoe om te gaan met een Jumpy Hyper Dog


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Honden die springerig en hyper zijn, zijn een uitdaging om te beheren. Ze lijken niet te luisteren, hebben moeite om gefocust te blijven en lijken altijd in beweging te willen blijven. Als u echter de sleutel kunt vinden om het gedrag van uw hond te beheersen, zult u misschien verbaasd zijn over wat een geweldige metgezel hij is. Het is belangrijk om het gedrag van uw pup te behandelen als een kwestie van energieniveau, en niet als een disciplineprobleem. Hyper, springerige honden reageren niet goed op harde discipline. Positieve bekrachtiging en veelvuldige complimenten zijn de manier om het gedrag van uw hond vorm te geven.

Stap 1

Verhoog zijn oefening. Een hyper-energieke hond heeft veel beweging nodig. Je zou kunnen denken dat als hij vrij spel heeft op een omheind gebied om te spelen, hij zichzelf kan oefenen, maar hij heeft gestructureerde activiteit nodig die hem zal uitputten. Regelmatige stevige wandelingen, apporteerspelletjes en andere interactieve spellen zullen zijn energie van de rand halen.

Stap 2

Breng binnen tijd met hem door. Je hyper, springerige hond is waarschijnlijk een handjevol in huis, en het lijkt waarschijnlijk gemakkelijker om hem gewoon buiten te laten, maar het is belangrijk om tijd met hem door te brengen, zodat hij leert hoe hij zich moet gedragen. Als hij 's avonds voor de tv hangt, leert hij hoe hij zich kan ontspannen en kalmeren, ook al springt hij elke 10 seconden op om naar de deur te lopen of zijn neus in je gezicht te steken.

Stap 3

Verwacht dat je hyperhond presteert. Laat hem zitten voordat je de riem aan zijn halsband vastmaakt en ga liggen voordat je zijn etensbakje neerzet. Schakel dingen uit zodat hij nooit weet wat hij kan verwachten, maar altijd iets verwacht.

Stap 4

Blijf bezig met gehoorzaamheid en tructraining. Zodra uw hond het terugroepen onder de knie heeft, gaat u zitten, zitten en blijven, u bent nog niet klaar. Het herhalen van dezelfde oefeningen zal hem vervelen en je zult snel zijn aandacht verliezen. Leer hem om traktaties te vangen die je in de lucht gooit, pak zijn speelgoed op en stop ze in een mand, en alle andere trucs die je kunt bedenken om zijn geest bezig te houden.


Bekijk de video: Boxer Dog Running Backwards In Water!! MUST SEE SO FUNNY!! (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Goodwyn

  Het is het ermee eens, de mening erg vermakelijk

 2. Re'uven

  Het spijt me, maar we kunnen niets doen.

 3. Sancho

  Absoluut met je eens. Daarin is er iets uitstekend het idee, is het met je eens.

 4. Akinokazahn

  Nu werd alles duidelijk, veel dank voor een verklaring.

 5. Tedmond

  Ik bevestig. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Laten we deze kwestie bespreken. Hier of op PM.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos