Informatie

Hoe een grote dwergpinscher te vinden

Hoe een grote dwergpinscher te vinden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De "koning van speelgoed" is nogal een hond: loyaal, energiek en liefdevol. Of je nu op zoek bent naar een puppy of een volwassene, er zijn verschillende opties om een ​​geweldige dwergpinscher te vinden.

AKC voor A-OK

Kopen bij een fokker biedt verschillende voordelen, waaronder de mogelijkheid om een ​​puppy van een specifieke kleur en geslacht te selecteren en een redelijke verwachting dat u een sterke, gezonde hond krijgt. Het internet en de rubrieksadvertenties staan ​​vol met potentiële fokkers, maar als u uw minpin van een onbekende fokker koopt, loopt u het risico dat u een puppymolen steunt of een hond koopt die misschien niet in goede fysieke conditie is. Zoek naar een fokker die is geregistreerd bij de American Kennel Club, die ervoor zorgt dat uw puppy afkomstig is van een fokker die is geïnspecteerd op de juiste zorg, humane omstandigheden en een correcte registratie.

Red mij

Misschien ben je niet klaar voor de uitdagingen die een puppy met zich meebrengt, of misschien wil je een minpin helpen die op zoek is naar een nieuw huis. De Internet Miniature Pinscher Service, of IMPS, helpt je een min-pin te vinden die je aan je gezin kunt toevoegen. IMPS biedt pleegzorg in de hele VS voor miniatuurpinschers. Tijdens pleeggezinnen wordt een IMPS-minpin beoordeeld op temperament, gesteriliseerd of gecastreerd en krijgt deze de nodige veterinaire behandeling. De pleegzorger kan u vertellen over het gedrag en de persoonlijkheidskenmerken van uw potentiële vriend, evenals over speciale trainingsbehoeften - iets dat moeilijk te voorspellen is met een puppy. Adoptiekosten variëren afhankelijk van de veterinaire zorg van de hond tijdens zijn verblijf in pleeggezinnen, maar de organisatie biedt financiële prikkels voor het adopteren van een dwergpinscher die minstens 10 jaar oud is.

Geef me onderdak

Je plaatselijke dierenasiel kan helpen als je op jacht bent naar je dwergpinscher. Hoewel het een naald in een hooiberg kan zijn, kun je de perfecte minpin bij het pond tegenkomen. Ongeveer 25 procent van alle honden in dierenasielen is raszuiver, dus je zult eerder een miniatuurpinscher-mix vinden in plaats van een pure min-pin bij het pond. Als je besluit dat een klein beetje min-pin voldoende is, kun je je goed voelen in de wetenschap dat je een dakloze hond in nood hebt geholpen - en misschien zelfs zijn leven hebt gered.

Je huiswerk maken

Alle honden, of ze nu raszuiver zijn of een gemengd ras, hebben gezondheidsrisico's, hoewel raszuivere honden specifieke gezondheidsproblemen kunnen hebben. Een raszuivere dwergpinscher is bijvoorbeeld kwetsbaar voor onstabiele knieschijven en een heupziekte die bekend staat als de ziekte van Legg-Calve-Perthese. Let bij het kiezen van je min-pin op indicatoren voor een goede gezondheid, waaronder heldere en heldere ogen, een glanzende vacht, een goed energieniveau en een goede manier van lopen. Als hij een gezinshond wordt, zorg er dan voor dat hij goed met kinderen kan omgaan en geen speelgoed en eten bezit. Als hij samenwoont met andere honden of katten, probeer er dan achter te komen hoe hij reageert op het delen van ruimte en aandacht met andere huisdieren. Of u uw pup nu van een fokker, reddingsorganisatie of opvangcentrum haalt, stel vragen over zijn aanleg en training en neem de tijd om te zien hoe hij met u en andere gezinsleden omgaat.


Bekijk de video: Chico de active hond (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Kendale

  Lijkt me erg lekker

 2. Luciano

  De exacte boodschap

 3. Jourdaine

  GRAPPIG)))

 4. Aristaeus

  U heeft zich misschien vergist?

 5. Rousset

  Ik smeek je om me te verouderen die tussenbeide kwam ... Ik begrijp die vraag. We kunnen onderzoeken.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos