Informatie

Zijn Duitse kortharige wijzers goede familiehonden?

Zijn Duitse kortharige wijzers goede familiehonden?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Als u op zoek bent naar een actieve, loyale familiehond, kan de Duitse kortharige wijzer de rekening vullen. "Actief" is het sleutelwoord. Hij is geen hond voor bankaardappelen. Zorg er goed voor dat uw aanwijzer 12 jaar of langer het leven van uw gezin deelt.

Duitse Kortharige Wijzer

Als ze volwassen zijn, staan ​​SAP's tussen de 21 en 25 centimeter lang op de schouder, met een gewicht tussen de 45 en 70 pond, met vrouwtjes kleiner dan mannen. Dat maakt ze een goede maat voor actieve kinderen - niet klein en delicaat, maar niet overweldigend groot. Hun korte jassen hebben weinig verzorging nodig en ze werpen niet veel. Het is belangrijk om uw hond te trainen, maar Duitse kortharige wijzers willen graag een plezier doen en nemen snel kennis op.

Aanwijzers en kinderen

Als u van plan bent een Duitse kortharige wijzer aan uw gezin toe te voegen, wacht dan tot uw kinderen de schoolgaande leeftijd hebben. Hoewel de Duitse kortharige wijzer een vriendelijke hond is, is hij te actief voor peuters en zeer jonge kinderen. Zijn constante uitbundigheid gecombineerd met hoge energie zorgen ervoor dat kleintjes gemakkelijk omver vallen. Voor oudere kinderen is hij een beste vriend, altijd klaar voor spel en genegenheid. Hij dient ook als een goede waakhond en beschermt uw huis en haard. Hoewel hij niet agressief is, laat hij je weten of er vreemden in de buurt zijn.

Vermoeide honden zijn goede honden

Als u een omheinde tuin heeft, kunnen uw kinderen en de hond de hele middag heerlijk buiten spelen. Dat betekent niet dat uw hond geen extra beweging nodig heeft in de vorm van lange wandelingen, maar hij zal een deel van zijn energie kwijtraken die met de kinderen rondrent. Als je een zwembad hebt, nodig dan je Duitse kortharige wijzer uit om te zwemmen. Deze jachthonden houden meestal van water. Deze slimme honden doen het goed in hondensporten zoals flyball, frisbee en behendigheid, die ook gezonde inspanningen zijn voor de deelname van kinderen.

Andere huisdieren

Als uw gezin ook uit andere hoektanden bestaat, zou het toevoegen van een Duitse kortharige wijzer geen problemen moeten veroorzaken. Dit ras kan normaal gesproken goed overweg met andere honden. Katten zijn een ander verhaal, net als andere kleine huisdieren. Als je Duitse kortharige wijzer is grootgebracht met katten, zal hij ze misschien niet lastig vallen, tenminste als ze in huis zijn. Als ze naar buiten gaan, zou hij ze als een eerlijk spel kunnen beschouwen. Omdat hij is gefokt om op vogels te jagen, is het onwaarschijnlijk dat deze combinatie van hond en vogel zal werken, tenzij de vogels worden gehouden in een kamer of gebied waar hij geen toegang toe heeft.

Referenties


Bekijk de video: 10 Kleinste Honden Ter Wereld (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Menkaura

  Vol met foofol !!!

 2. Dacio

  darm! I often invent something like this myself ...

 3. Phelot

  Naar mijn mening is dit een zeer interessant onderwerp. Ik stel voor dat je het hier of in PM bespreekt.

 4. Carleton

  Nee, dat kan ik je niet vertellen.

 5. Jamarcus

  Ben het helemaal niet eens

 6. Amiri

  Ik doe mee. Al het bovenstaande is waar.

 7. Fesho

  Hee heeSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos