Informatie

Voedsel voor Staffy Pups

Voedsel voor Staffy PupsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Staffordshire bull terrier, of "staffy", puppy's zijn altijd in beweging, spelen en onderzoeken van alles en nog wat. Welk voer het beste is en hoe u uw staf pup moet voeden, hangt af van het advies van uw dierenarts, de ingrediënten van het voer, de grootte en leeftijd van elke pup en uw budgettaire beperkingen.

Stap 1

Breng uw staf pup naar de dierenarts voor een grondig onderzoek. Vraag uw dierenarts of hij suggesties heeft met betrekking tot ingrediënten die u specifiek voor uw hond en voor het ras in het algemeen moet opnemen of vermijden. Informeer naar supplementen, natuurlijke toevoegingen of vitamines die hij aanbeveelt.

Stap 2

Onderzoek een dieet dat bij uw stafpuppy en uw levensstijl past. U heeft de keuze uit puur commercieel (droog en / of nat), een combinatie van huisgemaakt en commercieel, rauw bereid, gedroogd rauw of huisgemaakt. Uw keuze hangt af van uw budget en de hoeveelheid tijd die u wilt investeren. Structuur is belangrijk totdat u de individuele behoeften van uw puppy kent.

Stap 3

Zoek naar voedsel of plan een dieet dat rekening houdt met de voedingsbehoeften van uw staf. Voor een magere, staffy puppy, die veel energie en spieren heeft, wil je zoeken naar een eiwitgehalte van 25% -35%. Om zijn groei en dikke botten te behouden, wil je ook een hoger vetpercentage, ongeveer 20%. Zoek naar heel voedsel met weinig ingrediënten. Vermijd generieke eiwitten (vis of gevogelte in plaats van zalm of kip), dierlijk vet op zich, bijproducten, maaltijden en alles wat u niet kunt uitspreken.

Stap 4

Houd koolhydraten laag. Gebruik alleen hoogwaardige volle granen (gerst, haver, bruine rijst, quinoa), zoete aardappelen, fruit en groenten. Vermijd maïs, soja en tarwe of glutenproducten.

Stap 5

Vermijd voedsel dat allergieën of huidproblemen kan veroorzaken, aangezien Staffy-pups hier vaak vatbaar voor zijn. Om deze vanaf het begin te vermijden, kiest u een voedingsmiddel met proteïne afkomstig van rundvlees, wild (buffel, hert, konijn), vis of een combinatie daarvan.

Stap 6

Weeg uw puppy en controleer de richtlijnen van het voer voor zijn gewicht en leeftijd. Verdeel de aanbevolen hoeveelheid over 2-3 maaltijden per dag. Als u denkt dat het te veel of te weinig is, neem dan contact op met uw dierenarts en pas deze indien nodig aan. De richtlijnen zijn geen exacte instructies.

Stap 7

Meet een portie af in een schone keramische of roestvrijstalen kom en laat uw pup zitten en wachten op zijn maaltijd. Geef hem de goederen zodra hij eraan voldoet en zorg ervoor dat hij niet te snel eet. Als hij niet meteen eet, wil je misschien de kom verwijderen en het opnieuw proberen, zodat hij de waarde van voedertijd leert kennen en zich in een voorspelbare routine nestelt.

Stap 8

Weeg hem na 3-4 weken opnieuw en pas de hoeveelheid voer op de juiste manier aan. Als het tijd is om over te schakelen op voer voor volwassenen (op basis van veterinaire aanbevelingen, voedingsrichtlijnen en / of de behoeften van uw individuele hond), doe dit dan geleidelijk om maagklachten te voorkomen. Hetzelfde geldt voor het wisselen van eiwitbronnen, zelfs binnen hetzelfde merk, totdat de maag van uw puppy volledig is ontwikkeld.

Stap 9

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen (inclusief verbeteringen en terugroepacties) in de hondenvoerindustrie en bespreek deze met uw dierenarts. Naarmate je stoere pup groeit en volwassen wordt, zullen zijn behoeften en smaak ook veranderen. U kunt het beste beoordelen hoe uw puppy op verschillende voedingsmiddelen en ingrediënten reageert. U kunt altijd van hondenvoer veranderen of anderszins het dieet van uw huisdier verbeteren.

 • Schakel niet volledig over op rauwe of zelfgemaakte diëten zonder uw dierenarts te raadplegen.

 • Vermijd altijd alles dat ui, druiven, cacao, cafeïne, macadamia-noten of een van hun bijproducten bevat.

 • Zoek naar het beste voedsel in een prijsklasse die u kunt volhouden.

 • Probeer uw hand bij het maken van voedzame en gezonde zelfgemaakte lekkernijen als aanvulling op het dieet van uw staffy pup.

Items die u nodig heeft

 • Puppy voer
 • Schaal
 • Maatbekers
 • Kom van roestvrij staal of keramiek

Referenties

Middelen

Tips

 • Zoek naar het beste voedsel in een prijsklasse die u kunt volhouden.
 • Probeer uw hand bij het maken van voedzame en gezonde zelfgemaakte lekkernijen als aanvulling op het dieet van uw staffy pup.

Waarschuwingen

 • Schakel niet volledig over op rauwe of zelfgemaakte diëten zonder uw dierenarts te raadplegen.
 • Vermijd altijd alles dat ui, druiven, cacao, cafeïne, macadamia-noten of een van hun bijproducten bevat.


Bekijk de video: Pups First Week - Raising a Litter of Sporting Staffordshire Bull Terriers (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos