Informatie

Wat een zogende moederhond te voeren

Wat een zogende moederhond te voeren


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Zogende honden hebben extra voeding en energie nodig om ervoor te zorgen dat ze voldoende nakomelingen kunnen produceren en voldoende melk kunnen geven voor twee maanden groei. Over het algemeen heeft uw hond meer voer nodig met een hogere energie-inhoud.

Gezond hondenvoer

De ASPCA zegt dat moeders die borstvoeding geven extra voedingsstoffen nodig hebben om goed voor het nest te zorgen. De organisatie beveelt commercieel hondenvoer van hoge kwaliteit aan, nat of droog, speciaal samengesteld voor honden met een hoge energiebehoefte. Een puppyvoer is prima, net als sommige volwassen voedingsmiddelen die op de markt worden gebracht voor actieve honden. Het is mogelijk om een ​​zelfgemaakt dieet te maken voor een zogende hond, maar de ASPCA raadt aan dit alleen te doen met het advies van een dierenarts om ervoor te zorgen dat aan de juiste balans van vitamines en mineralen wordt voldaan.

Overvloedige portiegroottes

Veel zogende moeders krijgen 'gratis eten', wat betekent dat ze te allen tijde droog voedsel krijgt, zodat ze zoveel kan eten als ze wil. U kunt een dergelijke regeling aanpassen terwijl de puppy's aan het spenen zijn, om ervoor te zorgen dat moeder niet te veel voedt en zich niet beroofd voelt wanneer ze teruggaat naar een normaal voedingsschema. Moeder en pups moeten te allen tijde toegang hebben tot water.

Referenties


Bekijk de video: TRAIN JE HOND. Puppy #1. Hoe leer je je puppy HIERKOMEN (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Abdul-Haqq

  Is there a similar analogue?

 2. Lojza

  Ja goed.

 3. Dennie

  Mooi geschreven, ik heb er van genoten.

 4. Renne

  Was je niet aan het zoeken op google.com?

 5. Iasius

  Je kunt deze uitzondering zeggen :) Uit de regelsSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos