Informatie

Moeten honden hondenjassen dragen?

Moeten honden hondenjassen dragen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Mede dankzij een couture-industrie voor huisdieren ter waarde van $ 300 miljoen in 2009, worden verwende huisdieren in jassen steeds vaker gezien in hondenparken en buurten in heel Amerika. Voor sommige categorieën honden zijn jassen echter een kwestie van functie boven mode.

Vacht kandidaten

Kleine honden zoals chihuahua's huiveren in de kou, dus je kunt er natuurlijk voor kiezen om ze te bedekken voor warmte. Andere honden die baat kunnen hebben bij een vacht zijn onder meer oudere huisdieren, jichtige honden, zieke huisdieren en pups met dun haar - denk aan windhonden of whippets. Deze honden genereren allemaal minder snel genoeg lichaamswarmte om warm en behaaglijk te zijn, dus de extra warmte van een jas of trui helpt.

Geen jas nodig

Honden die voor koud weer zijn gefokt, doen het over het algemeen prima zonder jassen. Sommige rassen, zoals husky's en nieuwelingen, reguleren zichzelf zelfs met een lange, dikke vacht die ze van nature isoleert. Als deze honden oververhit raken, kunnen ze een zonnesteek krijgen. Honden in Juneau, Alaska, dragen bijna nooit jassen, vertelde een Alaska-dierenarts aan de New York Post.

Hoe zit het met regenjassen?

Regenjassen op honden zijn eigenlijk een fashion statement en weinig anders. Honden in het wild worden van nature nat, en veel gedomesticeerde honden lijken de regen niet erg te vinden. Als je het uiterlijk van een hond in een regenjas mooi vindt, gebruik hem dan gerust, mits de jas niet te knus zit.

Binnen of buiten?

Als je je huis behoorlijk koud houdt om op stookkosten te besparen, wil je misschien een jas-kandidaat-hondje in een trui houden. Verwarmde hondenbedden of dekens om in te graven bieden extra manieren om Fido warm te houden terwijl u aan het werk bent. Honden die geen jassen nodig hebben, mogen er geen binnen dragen, maar kunnen lichte jassen dragen voor lange wandelingen als u de voorkeur geeft aan couture.

Referenties


Bekijk de video: How to Make a Custom Dog Vest in HD (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Paytah

    Ik ben hier casual, maar was speciaal geregistreerd om deel te nemen aan discussie.

  2. Husam

    Absoluut het perfecte antwoordSchrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos