Informatie

Hoe u een hond ertoe kunt brengen om te stoppen met graven

Hoe u een hond ertoe kunt brengen om te stoppen met graven


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoewel de graafgewoonte van uw hond uw tuin in een onooglijk rampgebied kan veranderen, moet u er niet te verrast door worden. Onthoud dat de harige wezens verwant zijn aan wolven en vossen, die allebei holen creëren om hun jonge nakomelingen op te voeden.

Stap 1

Overweeg of uw hond misschien aan het graven is voor temperatuurregeling. Hoektanden graven vaak in de grond om een ​​plek te vinden die warmer of koeler is om te blijven. Als je denkt dat dit het geval kan zijn met je hondje, probeer haar dan een comfortabeler gevoel te geven, of je nu een mini hondenhok opzet met isolatie, warme dekens voorziet, een ventilator installeert of zelfs een ondiep kinderzwembad introduceert. Voorzie uw hond van koel- en verwarmingsopties die niets te maken hebben met het graven in het vuil.

Stap 2

Denk na over de mogelijkheid van verlatingsangst. Afscheidingsangst is een belangrijke oorzaak van frustrerend hondengraven. Als een hond zich eenzaam of verwaarloosd voelt, kan ze de tuin gaan graven als een middel om "te bereiken" wie er niet bij haar in de buurt is. In deze situaties kan het veranderen van de houding van uw huisdier ten opzichte van alleen thuis zijn de beste keuze zijn. Probeer voordat u uw huis verlaat een "gelukkige" verbinding met de situatie te creëren voor uw arme hondje. Geef haar bijvoorbeeld een speeltje dat vol zit met een verborgen en heerlijke bevroren banaan. Het zal de kleine wat tijd kosten om het lekkere spul eruit te krijgen, en het kan zelfs haar gedachten van je uitgang afleiden.

Stap 3

Stop de verveling van je hond. Klassieke verveling kan de boosdoener zijn achter de vernietigingscampagne van uw hond in de achtertuin. Als uw hond alleen maar aan het graven is om zichzelf te vermaken, richt haar aandacht dan opnieuw. Investeer in een paar opwindend nieuw interactief speelgoed dat haar interesse kan wegnemen bij het graven. Breng meer quality time door met je verveelde pup, of je nu met haar lange nachtelijke wandelingen in het park maakt of haar een paar trucjes laat zien. Lichamelijke fitheid is de sleutel tot het minimaliseren van destructieve patronen, of het nu gaat om graven of kauwen op ongepaste dingen. Door verveling geïnduceerd graven komt vooral voor bij terriërrassen, omdat deze hoektanden werden gefokt om hun poten in de grond te krijgen.

Stap 4

Koop een hondenmand voor uw huisdier. Het graafprobleem kan net zo eenvoudig zijn als dat uw hond een comfortabele plek wil om te ontspannen. Zoek een zacht en comfortabel hondenbed voor uw huisdier om haar lichaam neer te leggen dat groot - of klein - genoeg is voor haar specifieke lichaamsgrootte.

Stap 5

Maak een graafkuil. Wanneer het graafgedrag van uw hond een instinctieve handeling is die wordt geassocieerd met haar voorouders, kan het een manier zijn om een ​​plek te vinden om een ​​waardevol item te verbergen, of het nu gaat om voedsel, botten of speelgoed. Als dit het geval is met uw huisdier, plaats dan voor deze doeleinden een aangewezen graafgedeelte in uw tuin. Omlijn het met grote stenen om het gedeelte duidelijk te maken voor uw huisdier. Doe wat zand in de put en wek dan de interesse van je pup door wat van haar favoriete speelgoed daar te plaatsen, net onder het zand. Zodra je nieuwsgierige hondje een verborgen speeltje tevoorschijn haalt, prijs of geef haar ter plekke een lekkere traktatie. Het punt is om haar daar te laten graven - en alleen daar!

 • Als u het graven van uw hond niet kunt begrijpen, wat u ook doet, praat dan met uw dierenarts over een gekwalificeerde hondentrainer bij u in de buurt. Een diergedragsexpert kan uw huisdier misschien de hulp en begeleiding geven die ze nodig heeft.

Items die u nodig heeft

 • Ventilator
 • Dekens
 • Geïsoleerd hondenhuis
 • Ondiep zwembad
 • Rotsen
 • Zand
 • Hondenspeelgoed
 • Honden bed

Referenties

Tips

 • Als u geen grip kunt krijgen op het graven van uw hond, wat u ook doet, praat dan met uw dierenarts over een gekwalificeerde hondentrainer bij u in de buurt. Een diergedragsexpert kan uw huisdier misschien de hulp en begeleiding geven die ze nodig heeft.


Bekijk de video: get connected - Kraft der neuen Gesinnung Lehrkonzept - mit Hansjörg Stadelmann (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Arye

  Ja jij! Arbeidskracht!

 2. Goldwyn

  In vertrouwen zei mijn mening dan duidelijk. Ik zal me onthouden van reacties.

 3. Tygogore

  Bedankt voor de uitleg. Ik wist het niet.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos