Informatie

De beste hondenborstels

De beste hondenborstels


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Regelmatig borstelen geeft uw hond niet alleen een goed gevoel, het helpt ook om de vacht van uw hond gezond te houden door dood haar te verwijderen en de natuurlijke oliën door de vacht te verdelen. Sommige hondenborstels zijn voor algemeen gebruik, terwijl andere een specifiek doel hebben, zoals het verwijderen van gematteerd haar. Welk type hondenborstel voor u het beste is, hangt af van uw doel en uw hond.

Varkenshaar

Borstelborstels bevatten dicht opeengepakte clusters van natuurlijke haren in verschillende mate van nabijheid. Deze borstels stimuleren de huid van uw hond en verwijderen losse, dode haren. Borstelharen kunnen op alle haartypes worden gebruikt. De algemene regel is dat hoe langer de vacht van uw hond is, hoe wijder de borstelharen moeten zijn en hoe grover het haar, hoe stijver de borstelharen moeten zijn.

Pin

Pinnenborstels lijken op borstelharen, maar in plaats van natuurlijke borstelharen bevatten ze flexibele draden met pinnen erop. Hartz.com merkt op dat pinnenborstels het meest worden gebruikt, maar meestal het minst nuttig. Ze pakken losse haren op, maar bieden geen andere voordelen, zoals stimulatie van de huid van uw hond of het verspreiden van oliën.

Gelikter

Slicker-borstels hebben fijne, korte draadharen die matte vacht en dode huid helpen verwijderen terwijl het haar pluizig wordt. Wees voorzichtig bij het gebruik van een gladder penseel. Omdat de draad zo stijf is, kan het uitoefenen van te veel druk bij het gebruik van een gladde borstel uw hond aanzienlijk ongemak bezorgen. De Animal Humane Society merkt op dat deze borstels over het algemeen te hard zijn voor dagelijks poetsen.

Hark

De harkborstel lijkt op een tuinhark doordat deze een lange steel bevat met een brede kop die een rij of twee pinnen bevat. Het belangrijkste doel van een harkborstel is om dode ondervacht dicht bij de huid van uw hond te verwijderen. Harkborstels helpen ook om de vacht van honden met dikke vachten te ontwarren. Net als de gladde borstel, moeten harkborstels met zachte druk worden gebruikt. Hartz.com merkt op dat u bij het kiezen van een harkborstel een speldmaat moet kiezen op basis van de vacht van uw hond. Honden met een dikke vacht hebben langere pinnen nodig, terwijl kortharige honden korte pinnen nodig hebben.

Referenties


Bekijk de video: Suzan u0026 Freek, Tabitha - Hou vol hou vast. Beste Zangers 2020 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Lawly

  Ik deel haar standpunt volledig. Ik vind dit een geweldig idee. Volledig met haar eens.

 2. Gesnes

  Ik denk dat ik fouten maak. Ik stel voor om het te bespreken.

 3. Gazil

  Nummer gaat niet door!

 4. Renneil

  Ik denk dat je niet gelijk hebt. Schrijf me in PM, we praten.

 5. Rashaad

  een belangrijk antwoord :)

 6. Kagashakar

  Volgens mij hebben ze ongelijk. Schrijf me in PB.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos