Informatie

Hoe honden die vechten te disciplineren

Hoe honden die vechten te disciplinerenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wanneer honden vechten, is het niet noodzakelijk om schade toe te brengen, alleen om dominantie te vestigen. Als je denkt dat een gevecht uit de hand loopt of gewoon lang genoeg duurt, is het tijd om het uit elkaar te halen en je puppy's te laten zien dat je niet zult staan ​​voor hun wangedrag. Discipline, niet straf, is de sleutel om orde te scheppen en je honden te laten zien dat jij de enige bent die ooit een gevecht zal winnen.

Stap 1

Onderbreek het gevecht met afleiding uit de omgeving. Dit kan zo simpel zijn als het klinken van een paar potten en pannen of het gooien van een emmer koud water op de dieren. Kortom, je moet ze helpen eruit te komen.

Stap 2

Scheid de dieren meteen. Plaats ze ook niet alleen aan weerszijden van de kamer - zorg ervoor dat er een of andere fysieke barrière tussen hen is of dat ze allebei in een bench zitten. Wacht tot ze zichtbaar zijn gekalmeerd voordat u ze opnieuw introduceert.

Stap 3

Haal alle middelen weg waar ze om lijken te vechten. Als ze bijvoorbeeld ruzie hebben over speelgoed, berg het dan op. Als ze vechten om je aandacht, laat ze dan allebei met rust. Je laat ze zien dat als ze ergens om vechten, ze het ook niet zullen krijgen.

Stap 4

Discipline uw honden door een strikte orde in uw huishouden in te stellen. Honden gedijen op consistentie, voorspelbare planning en gelijkmatige verdeling van middelen. Als uw honden bijvoorbeeld vechten tijdens de maaltijd, voer ze dan elke dag op hetzelfde tijdstip met twee aparte kommen in twee aparte kamers. Als ze vechten om je aandacht, breng dan evenveel tijd met hen door, inclusief de tijd die ze samen met de twee doorbrengen. Als je ze bijvoorbeeld samen laat lopen, voorkom je gevoelens van jaloezie.

Stap 5

Stel discipline in bij het uitdelen van lekkernijen en andere waardevolle items. Laat bijvoorbeeld geen speelgoed op de grond liggen waar uw honden over kunnen vechten. Zorg dat u speciaal speelgoed hebt om mee te spelen en geef ze alleen aan uw honden tijdens het spelen. Haal ze weg als uw honden klaar zijn. Dit toont het verschil aan tussen disciplineren en straffen - discipline is een gevoel voor orde en regels, niet strikt een model van correctief gedrag.

Referenties


Bekijk de video: TRAIN JE HOND. Hoe leer je je hond NIET OPSPRINGEN? (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos