Kort

Bitch Gabby windt op met behendigheid competitie met snelheid


Snel, sneller, Gabby: Dat dit Papillon-teefje het kan, werd indrukwekkend aangetoond in de "2019 WKC Masters Agility" -wedstrijd. Als onderdeel hiervan overtuigde de kleine viervoeter met één ding: snelheid.

Zelfs vóór het startsignaal wordt duidelijk dat Gabby nauwelijks kan wachten om te beginnen met rennen. De neus van het zoete bont lijkt peper aan de achterkant te hebben. Als het echt begint, is er eindelijk geen einde meer aan de teef: ze veegt letterlijk over de obstakels en de koers, en zo snel dat zelfs haar minnares niet volgt.

Het is duidelijk dat het publiek zo enthousiast is. Overigens won Gabby de race met een tijd van 39,31 seconden. Dit maakte de vierbenige vriendin sneller dan haar andere concurrenten, die ongeveer 20 centimeter lang waren.

Er was applaus van het publiek voor deze topprestatie en hoge vijven van hun trotse eigenaar. Gabby wordt nu ook gevierd door internetgebruikers. In de reacties onder de YouTube-video zei een gebruiker bijvoorbeeld: "Geweldige hond. En zo schattig!" Daar kunnen we niets meer aan toevoegen.

Behendigheidstraining voor de hond: tips voor beginners

Agility training bevordert niet alleen de conditie en concentratie van de vierbenige vrienden, maar ...