Kort

Cat opa Mason knuffelt aura en kittens met zijn vriendin


Cat opa Mason en zijn kattenvriend Aura wonen beiden in het Canadese kattenverzorgingsstation "TinyKittens HQ" met hun redder Shelly Roche. De twee houden ervan om voor de kittens te zorgen die op "TinyKittens HQ" worden opgepompt en later in een liefdevol huis worden geplaatst.

Glückskatze Aura en Katzenopa Mason hebben zich in hun zachte kattenmand nestelen en voelen zich daar zeer comfortabel. Overal om hen heen zitten kittens die in hun mandje klimmen. Natuurlijk zijn deze onmiddellijk geknuffeld, hartelijk en schoongemaakt - links van Aura, rechts van Mason. Teamwerk kan zo luchtig zijn!

Cat opa Mason heeft enige ervaring met het oppassen van kittens. Het is moeilijk te geloven dat deze oudere heer van de wilde zwerfkat ooit zo'n knuffelige wang zou worden. Bovendien lijdt Mason aan chronische nierinsufficiëntie - maar dankzij liefdevolle zorg en medicatie van Meesteres Shelly gaat het goed. Zijn verhaal is opnieuw te zien in de volgende video.

Glückskatze Aura heeft ook een dramatisch lot gehad. Als kitten had ze een gespleten gehemelte die zo groot was dat ze niet normaal kon eten en drinken. Shelly voerde haar regelmatig door een buisje en trok Aura met haar hand omhoog totdat ze oud genoeg was om een ‚Äč‚Äčoperatie te ondergaan.

Aura groeide en groeide, dapper elke dag een beetje - en overleefde. Haar vastberadenheid leverde haar uiteindelijk de gewaagde bijnaam "Auracuda" op.

Haar gespleten gehemelte werd chirurgisch gereconstrueerd met het bot van een donordier - een hond. Een baanbrekende onderneming - het werkte. Nu is Aura volwassen geworden en geeft ze de liefde en zorg die haar leven heeft gered door aan haar fluwelen pootige beschermingen.

Kattenzorgcentrum worden: wat je ervoor moet doen

Heb je een groot hart voor katten in nood en wil je iets goeds doen? Dan kun je voor katten zorgen ...