Kort

Schattige kleine beagle: verzorging en onderhoud

Schattige kleine beagle: verzorging en onderhoud


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

De vriendelijke beagle is een hond met gefokt jachtinstinct en een onderscheidend kleurenpatroon. Consistente opvoeding is een must voor hem, terwijl de zorg voor de kleine vierbenige vriend vrij eenvoudig is. The Beagle: een kleine hond die zich het meest comfortabel voelt in bedrijf - Afbeelding: Shutterstock / Ross Stevenson

De Beagle uit Groot-Brittannië is zachtmoedig, dapper en bijna altijd in een goed humeur. Hij houdt van veel bewegen en heeft tegelijkertijd de neiging om hard te slaan tijdens het voeden. Het in de gaten houden van de juiste maatstaf is daarom een ​​belangrijke taak voor de eigenaar van de kleine jachthond.

Beagle houding: een hond voor de jacht en voor het gezin

Als je een beagle wilt houden, doe het dan een groot plezier bij lange wandelingen waar je stoom kunt afblazen en rennen. Hier komen de speciale eisen van de eigenaar aan het licht: het hondje geeft er de voorkeur aan lange afstanden te lopen zonder riem.

Om dit toe te staan ​​en te mogen doen, moet zijn eigenaar niet alleen goed zicht op hem hebben, maar ook zorgen dat zijn huisdier zijn woord gehoorzaamt. Train met je trouwe viervoeter op de hondenschool en investeer veel tijd in een liefdevolle, geduldige en effectieve hondentraining van je beagle.

Ruimte voor een tweede hond? De beagle houdt er niet van om alleen te zijn

Het is ook erg belangrijk voor de kleurrijke, lieve hond dat hij zo min mogelijk alleen is. De beagle is gefokt als een roedelhond en is zeer bekend met het gemeenschapsleven. Als hij alleen is, is hij verdrietig, dus je moet zelf voldoende tijd hebben of hem naar het werk mogen brengen. Als je dit niet kunt doen, moet je hem trakteren op een metgezel met wie hij samen van zijn beagle-leven kan genieten!

Mooie beagle: foto's van de kleine kleurrijke hond

Verzorging van een beagle: tips

Met zijn korte, gladde vacht is deze jachthond een van de onderhoudsvriendelijke vertegenwoordigers van hondenrassen. Af en toe poetsen is voldoende, ze controleren ook regelmatig de ogen, oren en klauwen van je loyale vriend, omdat hij tijdens zijn avontuurlijke excursies een of twee kleine verwondingen kan toevoegen.

Het is belangrijk dat u een uitgebalanceerd dieet volgt op uw beagle. Zijn passie voor eten is niet goed voor hem als het hem overgewicht geeft, want dat is erg ongezond, vooral voor kleine honden zoals hij.


Video: Eerste schooldag van kleine Beagle pup - De Meute (December 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos