In detail

Maltese zorg gemakkelijk gemaakt: vier accessoires


De Malteser is een vriendelijke, kleine familiehond wiens zorg niet bijzonder veeleisend is: veel liefde, een uitgebalanceerd voer, mooie wandelingen en regelmatige verzorging maken de robuuste, levendige vierbenige vriend blij. Maltese verzorging gemakkelijk gemaakt: Vier accessoires - Afbeelding: Shutterstock / ueuaphoto

1. Glanzende vacht en gezonde tanden: droogvoer voor Maltezen

Bij een kleine hond zoals de Maltezer is het erg belangrijk om voor een evenwichtig, gezond dieet te zorgen. Een speciaal op de behoeften van Maltezer afgestemd voer kan helpen. Het belangrijkste is dat je aandacht besteedt aan een gezond niveau van dingen, omdat overgewicht vergif is voor de botstructuur en vooral voor de knieschijven van de kleine vierbenige vriend.

2. Een borstel voor de kleine, langharige hond

De Maltezer moet regelmatig worden geborsteld, zodat zijn mooie lange vacht niet mat wordt. Het is het beste om je tijd meerdere keren per week te nemen - omdat de lieve vierbenige vriend geen onderhuid heeft, is een borstel met lange, afgeronde haren meestal voldoende, waarmee je de vacht tot aan de haarlijn kunt bereiken en matten optimaal kunt voorkomen. Bovendien helpen een kam en een doek om het gebied rond de ogen voorzichtig schoon te maken.

3. Handig voor verkleuring: hondenshampoo voor witte vacht

Van tijd tot tijd kan het niet worden vermeden: de vierbenige vriend moet worden gewassen en er moet een hondenshampoo worden gevonden die zijn vacht verzorgt en reinigt. Met de pure witte vacht van de Maltese kan het gebeuren dat er verkleuring optreedt door vuil - een hondenshampoo voor honden met witte of lichte vacht helpt je om het weer schoon te krijgen.

4. Leer het ras beter kennen: gids voor Maltese eigenaren

Elke hond is anders, maar natuurlijk heeft elk hondenras zijn eigen bijzonderheden, wat belangrijk is om te weten. Hoeveel ruimte en ruimte heeft een Maltezer nodig, onder welke omstandigheden voelt hij zich het meest comfortabel, en hoe is dit prachtige ras eigenlijk tot stand gekomen? Een gids specifiek over dit hondenras zal u helpen.

Klein, lief Maltees: familiehond met karakter

Misschien ben je ook geïnteresseerd in deze artikelen over het kopen van honden:

Malteser: informatie over verzorging en onderhoud

Koop Maltees: informatie over het karakter van de hond

Puppy of volwassen hond: welke hond past bij u

  • races
  • Rassen in dit artikel
  • Maltese Hond

    Bekijk race
0 reacties Log in om te reageren

Video: DIY RAINBOW UNICORN TAART MET KYMORA (Augustus 2020).