Informatie

Kunt u de naam van een hond na 2 jaar veranderen?

Kunt u de naam van een hond na 2 jaar veranderen?


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Na twee betoverende jaren met je geliefde hondje, realiseer je je dat zijn naam niet echt bij hem past en is het tijd om deze te veranderen. Je kunt hem na een langere tijd zeker een andere naam geven, het kost gewoon wat moeite om hem zijn nieuwe naam te leren.

Namen koppelen

Je noemt je metgezel nu al een paar jaar 'Bruno', dus hij is er redelijk bekend mee. Maar hij is meer een grote teddybeer en je wilt echt dat hij 'Beer' gaat noemen. In het begin moet u de twee namen aan elkaar koppelen. Noem hem een ​​tijdje "Bruno-Bear" - misschien een week of twee of mogelijk langer, totdat hij begint te verbinden met de lange naam. Het zal hoofdpijn zijn en het is beslist een mondvol om te zeggen, maar hij zal de nieuwe naam gaan associëren met de oude naam. Zorg ervoor dat iedereen in uw gezin en alle gasten die langs komen hem bij de gecombineerde naam noemen.

De oude naam laten vallen

Zolang Bruno het niet erg vindt om 'Beer' aan zijn naam toe te voegen, laat je zijn oude naam vallen en noem je hem gewoon bij de nieuwe naam. De overgang kan vrij snel plaatsvinden in minder dan een week of het kan tot een maand duren. Het hangt er gewoon van af hoe vaak je zijn naam gedurende de dag gebruikt en hoe snel hij het leert. Associeer zijn nieuwe naam alleen met positieve ervaringen. Laat hem met je op de bank liggen, aai hem en herhaal zijn nieuwe naam keer op keer - “Good Bear. Dat is een goede beer. " Roep hem de volgende keer dat u opstaat. Als hij komt haasten, word dan opgewonden en geef hem iets lekkers. Hij moet weten dat zijn naam uniek voor hem is en als je hem belt, zal hij worden beloond voor zijn komst, ook al is de beloning alleen maar lof.

Waarschuwingen

Associeer zijn naam niet met negatieve ervaringen. Als je hem bijvoorbeeld bij zijn nieuwe naam noemt, komt hij aanrennen en je scheldt hem uit omdat hij de bloemenvaas heeft omgestoten, hij zal vrij snel leren dat zijn nieuwe naam hem in de problemen brengt en je boos maakt. Hij wil niet komen als je hem roept en kan zelfs onder het bed rennen en zich verstoppen.

Andere Overwegingen

Als u ooit uw voor- of achternaam heeft gewijzigd, weet u al het papierwerk dat u moet doorlopen om iedereen op de hoogte te stellen. Vergeet niet om dezelfde meldingen voor uw hond te maken. Bel uw dierenarts en werk zijn gegevens bij en vraag uw dierenarts hoe hij de naam van Bear op zijn microchip kan bijwerken, als hij er een heeft. Hij heeft ook een nieuw naamplaatje nodig voor zijn halsband. Je trouwe viervoeter maakt deel uit van je gezin, dus vertel je menselijke familie ook over de naamswijziging. Op die manier kunnen ze hem erbij betrekken als ze kerstkaarten versturen, of nog belangrijker, zijn verjaardagscadeautjes.

Referenties


Bekijk de video: Artiphon Shorts: Bachs Partita No. 2 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

  1. Carolus

    Volgens mij heb je het mis. Ik ben er zeker van. Ik kan mijn positie verdedigen.

  2. Antoine

    Er zit iets in. Heel erg bedankt voor je hulp bij dit probleem, nu zal ik het weten.

  3. Grohn

    Ik ben vergeten je eraan te herinneren.Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos