Informatie

Insecten die bloed van honden drinken

Insecten die bloed van honden drinkenWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bloedzuigende beestjes kunnen je pup intense jeuk en korstvorming veroorzaken, waardoor zijn leven ellendig wordt. Gelukkig kan uw dierenarts een behandelplan bedenken om de vervelende ergernissen tegen te gaan.

Bugs

Problematische bloedzuigende insecten zijn vlooien, zuigende luizen en teken. Vlooien zijn klein en zwart. Ze zijn snel in beweging en kunnen springen. Luizen zijn klein, bruinachtig en tamelijk langzaam bewegend. Teken zijn ovaal van vorm, hebben acht poten en graven hun kop in de huid van uw pup. Ze zien er grijsachtig uit als ze volgezogen zijn. Vlooien en luizen leven in groepen en vlooien besmetten uw huis; teken doen geen van beide. Muggen kunnen ook het bloed van uw pup zuigen, maar zijn niet zo zorgwekkend als de anderen. Mijten voeden zich over het algemeen niet met bloed. Bedwantsen kunnen uw pup treffen, maar ze geven veel de voorkeur aan mensen.

Behandeling

Als u insecten op uw vriend opmerkt, maak dan een afspraak met de dierenarts. Uw dierenarts kan de parasiet nauwkeurig identificeren. Shampoos en medicijnen kunnen vlooien en luizen verwijderen en voorkomen, terwijl u teken er gewoon uit kunt plukken - uw dierenarts kan u laten zien hoe. Omdat vlooien uw huis besmetten, moet u ze bij u thuis elimineren. U kunt huismiddeltjes proberen, maar neem contact op met een ongediertebestrijdingsspecialist als deze niet werken.

Referenties


Bekijk de video: MARIE: IK GA NIET JANKEN! - HOOLIGIRLS in druppeldood marteling #15 (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos