Kort

Soorten voedsel voor de behoeften van langharige katten


Of het nu gaat om snacks, droogvoer of natvoer: de verschillende kattenproducten moeten de pelsgezondheid van katten ondersteunen met hun ingrediënten en kunnen vooral langharige katten of vierbenige vrienden met pelsproblemen ondersteunen. Soorten voedsel voor de behoeften van langharige katten - Afbeelding: Shutterstock / SJ Allen

1. Droog voedsel met verhoogd vezelgehalte

Als u uw kat naast natvoer voorziet van droogvoer, vindt u verschillende producten onder de variëteiten die vooral geschikt zijn voor langharige pelsneuzen of die over het algemeen iets doen voor huid en haar. Met zijn verhoogde vezelgehalte en samenstelling moet dit niet alleen de vacht gezond houden, maar ook de natuurlijke uitscheiding van ingeslikt haar ondersteunen.

2. Nat voedsel met minerale aarde voor een gezonde vacht

Hoogwaardig natvoer zonder suiker en met een hoog vleesgehalte is een belangrijke basis voor de gezondheid van katten en dus ook voor een glanzende, sterke kattenbont. Verrijkt met zalmolie en minerale aarde, wordt dit natte voedsel verondersteld extra verzorging van binnenuit te bieden, terwijl psyllium een ​​gezonde spijsvertering bevordert.

3. Voor tussendoor: kattensnack met biotine

Een paar tussendoortjes - de meeste kattenharten kloppen sneller. Er zijn hier ook variëteiten die geacht worden bij te dragen aan de gezondheid van huid en haar met hun samenstelling, bijvoorbeeld met omega-3-vetzuren en biotine in de ingrediënten.

De juiste vachtverzorging voor langharige katten

Verzorging is een absolute must voor langharige katten - ongeacht welk ras. Jij ook als minnares ...

Video: Waarom heeft Royal Canin zoveel verschillende voedingen voor honden en katten? (Juni- 2020).