In detail

Happy Christmas fun: geschenken voor honden


De feestdagen komen eraan: als je snel op zoek bent naar een paar kerstcadeautips voor je lieveling, hier zijn een paar tips voor jonge en oude, rustige en levendige honden. Leuke kerstpret: cadeaus voor honden - Afbeelding: Shutterstock / dezi

1. Kerstcadeaubox met leuke en hondensnacks

Er is voor elk wat wils in deze geschenkdoos voor honden. Twee speeltjes en verschillende soorten snacks voor spelen en belonen maken het hart van honden sneller kloppen en zijn ook prachtige geschenkideeën voor de onbesliste.

2. Pluche en kerst: het rendierspeelgoed

Kerstman, sneeuwfiguur of rendier: als u op zoek bent naar een feestelijk speelgoed voor honden dat goed past bij vakantiedecoraties, vindt u verschillende leuke ideeën in de dierenwinkel en online winkel. Dit rendier is 22 cm lang, uitgerust met een stem en gezellig pluche en is geschikt om te knuffelen, spelen en ophalen.

3. Activiteitsspeelgoed tegen verveling

Sommige honden moeten gewoon altijd iets doen: hun intelligente karakter of een bijzonder hoge behoefte aan werk betekent dat hun eigenaren altijd iets nieuws moeten verzinnen. Dit activiteitenspeelgoed biedt een manier om slimme jongens uit te dagen met een intelligentiespel en is daarom een ​​geweldig recept tegen verveling.

4. Kerstkoekjes voor de feestdagen

Deze kersthondencake is iets heel bijzonders. Zo kleurrijk en kerstachtig als het is, het is zo hondvriendelijk dat het is gemaakt en gedecoreerd: zonder suiker, kleuren en smaken is het een uitzonderlijke snack tussendoor, die er bijna net zo feestelijk uitziet als kerstversieringen.

Winterplezier met kerstspeelgoed voor honden

De koude, donkere winter wordt snel saai voor honden. De perfecte manier om ...

Video: OUR CHRISTMAS TRADITION 2018. We Are The Davises (Augustus 2020).