Informatie

AKC Sporting Dog Breeds

AKC Sporting Dog BreedsWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Of je nu op zoek bent naar een jachtpartner of een goedaardige, responsieve metgezel, de groep honden waarnaar de American Kennel Club verwijst als de sportgroep, is gevuld met geweldige keuzes. Deze honden zijn geboren om land en water te bedekken en hebben regelmatige lichaamsbeweging nodig.

Family Guys: Spaniels

De AKC herkent 10 rassen van spanielen, waarvan de cocker-spaniël waarschijnlijk de bekendste is. Hoewel hij een populaire gezinshond is, zal de kleinste van de spanielen graag het wild voor je doorspoelen en ophalen. De veldspaniel is misschien gereserveerd voor vreemden, maar hij is verloofd met zijn familie en welke activiteit je ook voor hem bedenkt. De Welshe springerspaniël heeft een eigenwijze kant, maar consistente training en zijn verlangen om bij zijn gezin te zijn, maken hem tot een gewaardeerd onderdeel van het huis. Andere spanielen zijn de Amerikaanse waterspaniël, boykin-spaniël, clumber-spaniël, Engelse cocker-spaniël, Engelse springerspaniël, Ierse waterspaniël en de Sussex-spaniël.

Energetische metgezellen: aanwijzingen

Als je een rennende partner of een geweerhond wilt, vertegenwoordigt de Duitse kortharige wijzer de wijzergroep op bewonderenswaardige wijze. Hij is erg slim, reageert goed op zachte, consistente training en vindt het heerlijk om met zijn mensen te ontspannen na een dag intensieve training. De andere twee wijzerrassen zijn de Duitse draadharige wijzer en de wijzer.

Ongebreideld enthousiasme: Setters

De Ierse setter staat bekend om zijn opvallende rode jas. Als je een enthousiaste hond wilt die bijna alles kan, dan is dit misschien de hond voor jou. Geweldig met kinderen, hij heeft veel beweging nodig om te voorkomen dat hij destructief handelt. De andere setters - de Engelse setter, Gordon setter en Ierse rood-witte setter - zijn populairder als jachthonden.

Toegewijd en goed gezelschap: retrievers

Retrievers zijn geliefd, zowel vanwege hun jachtvaardigheid als hun gezelschapspersoonlijkheid, waardoor ze geweldige huisdieren zijn. De Chesapeake-retriever heeft een trotse geschiedenis van het jagen op watervogels in ijskoude wateren en hij werkt graag hard voor je. Net als de Chesapeake werkt de gouden op het land en in het water en haalt ze het wild op jouw bevel op. Hij is energiek en extravert, dus hij heeft veel beweging nodig - perfect voor de atletische familie die buitenshuis leeft. Andere retrievers zijn de Labrador retriever, de curly coated retriever, de flat-coated retriever en de Nova Scotia duck tolling retriever.

De rest van de goede sporten

De Weimaraner is een mooie grijze jongen, gemaakt om te jagen met snelheid, uithoudingsvermogen en uithoudingsvermogen. Zoals velen in de sportgroep, kan hij zich op een destructieve manier gedragen als hij niet genoeg beweging krijgt. Hij is echter een ideale metgezel voor de persoon die een hond wil hebben om buiten mee te spelen. De spinone Italiano is een uniek uitziende hond, met zijn lange kop en oren. Het uiterlijk van zijn hondenhond kan je misleiden door te denken dat hij een bankaardappel is, maar deze man kan de hele dag gaan en alles terughalen waar je hem ook maar heen wijst. Hij is zachtaardig en bereid om te behagen, waardoor hij een betrouwbare keuze is voor een gezinshondje. De andere hondenrassen die de sportgroep afronden, zijn de ruwharige wijzende griffioen, de vizsla en de Bretagne.


Bekijk de video: AKC NATIONAL CHAMPIONSHIP DOG SHOW. HOUND GROUP. (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos