Informatie

Behendigheidstraining voor Australische herders

Behendigheidstraining voor Australische herders


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Australian Shepherds zijn extreem energieke, intelligente honden die uitblinken in de sport van behendigheid van honden. Benader training als een spel en maak het vrolijk, leuk en spannend.

Vereisten

Jade Dog-afbeelding door Kelly Miller van Fotolia.com

Uw Australian Shepherd moet intensief geschoold zijn in gehoorzaamheid voordat u met behendigheidstraining begint. Agility-trainingen en wedstrijden worden los van de riem uitgevoerd en u moet uw hond onder controle kunnen houden. Ze moet vooral de commando's "zit", "blijf", "naar beneden", "wacht" en "kom" kennen. Als u uw Australian Shepherd niet zelf kunt trainen, neem dan contact op met een plaatselijke gehoorzaamheidstrainer. Een trainer begeleidt u door het proces en geeft u de vaardigheden om uw hond zelf te blijven trainen.

Benaderingen

Hoewel er verschillende benaderingen zijn die u kunt volgen om uw Australian Shepherd te trainen in behendigheid, zoals clickertraining, lokken en belonen of traditioneel, zal een positieve benadering uw Australian Shepherd betrokken en gefocust houden. Clickertraining werkt meestal goed door deze krachtige, snelle honden precies te laten zien wat ze correct hebben gedaan, zodat het kan worden herhaald. Bij clickertraining "conditioneer" je de hond aan de clicker door het geluid van de clicker te verbinden met een beloning. Vervolgens kan de klik worden gebruikt om gedrag te markeren dat u wilt herhalen, zoals het A-frame opgaan of door een tunnel gaan.

Spellen

Games houden de geest van je intelligente Australian Shepherd bezig en bieden tegelijkertijd de kans om behendigheidsvaardigheden te oefenen. Leer uw hond om tussen uw benen te weven, waardoor hij leert strakke, soepele buigingen te maken en aan zijn flexibiliteit te werken. Lok hem door met lekkers om hem te leren wat je wilt. Begin het aas te vervagen zodra hij het begrijpt door hem slechts af en toe te behandelen. Stuur hem de trap op en af, waarbij hij vereist dat zijn poot op elke stap landt om hem zijn "contact" -punten te laten oefenen, dit zijn punten op obstakels die ervoor zorgen dat een hond een obstakel veilig opstijgt en verlaat.

Opdrachten

Stel uw Australian Shepherd langzaam bloot aan behendigheidsoefeningen. Sta hem toe om op eigen kracht een behendigheidscursus te verkennen. Dwing hem nooit om een ​​obstakel te proberen waar hij bang voor is. Gebruik in plaats daarvan een clicker om hem te behandelen en naar grotere obstakels te lokken. Zorg er altijd voor dat hij in het begin langzaam gaat. Laat hem het ene obstakel overwinnen voordat je hem aan een ander voorstelt. Geef elk obstakel een naam en gebruik de naam elke keer dat uw hond dat obstakel voltooit. Consistentie helpt uw ​​hond om snel te leren.

Ondersteuning

Trainingscentra en clubs voor behendigheid zijn er in overvloed. Vraag uw dierenarts of een hondentrainer waar u een ondersteuningsgroep voor behendigheid kunt vinden. Een behendigheidsclub biedt haar leden steun, kameraadschap en teamgevoel. Agilityclubs trainen, reizen en strijden vaak samen.

Referenties


Bekijk de video: Border collie vs Australian Shepherd Differences - Which Breed Is Better? (Mei 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos