Kort

Voortplanting bij vissen: een beetje bi doet nooit pijn


Het hangt van het karakter af? Verre van: de reproductie bij vissen volgt een ander patroon, zoals wetenschappers hebben kunnen bewijzen. Biseksuele mannelijke kameraden zijn vooral populair bij vrouwen onder de zee. Omdat degenen die bijzonder seksueel actief zijn gezondheid en fitness beloven - een ideale papafish! Reproductie bij vissen: biseksuele partners hebben een voordeel - Afbeelding: Shutterstock / Rich Carey

Vrouwen hebben het altijd geweten: homoseksuele mannen zijn op de een of andere manier aantrekkelijker - je hoort dergelijke uitspraken tenminste steeds opnieuw. Evolutionaire biologen in Frankfurt hebben nu kunnen aantonen waarom dit het geval is - althans voor onze geschubde vrienden in de zee: alleen degenen die seksueel actief zijn, zijn sexy voor visreproductie - en dit geldt vooral voor de biseksuele vertegenwoordigers, ze zijn tenslotte open voor beide geslachten.

"Op de voorgrond zou homoseksueel gedrag, hoewel het in bijna alle diersoorten te vinden is, het reproductieve succes van een individu moeten verminderen," zegt Dr. Martin Plath, een van de leiders van de studie. Maar het tegenovergestelde is het geval. Om erachter te komen, had het onderzoeksteam van Kärpfling-vrouwen verschillende video's gepresenteerd en hun gedrag geobserveerd. Het bleek dat de opwinding duidelijker toenam wanneer de geschubde dames mochten kijken naar homoseksuele onrust. Niemand vraagt ​​natuurlijk naar het karakter onder water, maar seksuele activiteit is absoluut de sleutel en een belangrijk kwaliteitskenmerk vanuit het oogpunt van de Kärpfling-vrouwtjes. En natuurlijk kan dit het beste worden geleefd als de mannen biseksueel door de uitgestrektheid van de zee zwemmen. De onderzoekers vermoeden dat dit gedrag mogelijk kan worden overgedragen op andere diersoorten.

0 reacties Log in om te reageren

Video: The Atheist Delusion Movie 2016 HD (April 2020).