Artikel

Kattenvideo's op internet maken je verslaafd

Kattenvideo's op internet maken je verslaafd


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Grappige en schattige kattenvideo's zijn een hit op internet - het bekende gezegde "Ze gaan af als Schmitz-katten" krijgt een geheel nieuwe betekenis. Geen wonder, de fluwelen poten zijn gewoon te schattig om er niet naar te kijken. En de vierbenige vrienden stappen ook graag in de ene of de andere dikke kom. Zoals een merkwaardig geval uit de VS laat zien, kunnen de video's je zelfs "afhankelijk" maken. Afbeelding: Shutterstock / Liliya Kulianionak

Vrijwel elke werkgever zal geïrriteerd zijn dat internet zoveel stimuli biedt die afleiden van het eigenlijke werk. Vooral voor mensen die professioneel met een computer werken, is de verleiding groot om een ​​beetje pauze te nemen van het dagelijkse werk hier en daar. Dierenliefhebbers zijn vooral dol op het bekijken van kattenvideo's, grappig en schattig, die nu miljoenen keren op portals zoals YouTube staan.

Voor een Amerikaan is de "liefde" voor kattenvideo's nu gedoemd, zoals de "Süddeutsche Zeitung" meldt. De softwareontwikkelaar vond het leuk om de video's van de donzige viervoetige vrienden zo eenvoudig te bekijken dat hij geen tijd had om te werken. Dus nam hij in het geheim een ​​Chinese man in dienst om het werk voor hem op de pc te doen - het World Wide Web maakt het mogelijk. De hele zaak was natuurlijk opgeblazen en er waren veel problemen - en natuurlijk bespotting en spot van alle kanten. Maar laten we eerlijk zijn: wie kijkt er liever niet naar kattenvideo's op internet in plaats van te werken?

0 reacties Log in om te reagerenOpmerkingen:

 1. Mazubar

  Hee hee

 2. Zolom

  Vandaag was ik speciaal geregistreerd op een forum om deel te nemen aan de discussie over deze vraag.

 3. Hewett

  Samenvoegen. Ik ben het eens met al het bovenstaande. Laten we proberen de zaak te bespreken.

 4. Drygedene

  Het bewonderenswaardige antwoord :)Schrijf een bericht

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos