Opmerkingen

Granny Dog Network: Loving home for old dogs


Heike Thiel heeft een groot hart voor honden en daarom heeft ze het Omihunde-netwerk opgericht. In het Sonnenhof Blomesche Wildnis kunnen oudere senioren een leuke pensioenperiode doorbrengen. Heike Thiel zorgt voor maximaal 14 vierbenige vrienden in hun bejaardentehuis wanneer de eigenaren niet langer voor hun huisdieren kunnen zorgen of zijn overleden. Zoals te zien is in de video, voelen de krachtige gepensioneerden zich thuis op vier poten in hun nieuwe huis. Gewoon geweldig!

Wat te doen als de oude hond niet langer de trap in het huis op komt? Of als de eigenaren zelf te oud en te zwak worden om met de trouwe viervoeter te gaan wandelen en elke dag met hem te spelen? Wat te doen met weeskinderen wiens meesters of minnaressen er niet meer zijn? In het dierenasiel kunnen de oude wauzi's niet meer zo goed worden vervoerd en vereisen vaak speciale zorg en speciale aandacht vanwege verschillende kwalen. Heike Thiel kwam daarom op het idee om een ​​bejaardentehuis te bouwen voor haar dierenvrienden tijdens haar dierenbeschermingswerkzaamheden in 2010 en richtte de Omihunde Netzwerk-vereniging op.

Sinds 2013 is ze eigenaar van de Sonnenhof Blomesche Wildnis, die ze voor haar vierbenige huisgenoten heeft opgezet op een leeftijd- en soortafhankelijke manier. Golden Retriever Harry en zijn vrienden zijn dolblij in hun huis. De beste man moet eerst in slaap worden gebracht omdat hij erg overgewicht had en naar verluidt kanker had. Wat leuk dat hij nu een vreedzame, vreedzame pensionering in liefdevolle handen kan doorbrengen via het Omihunde-netwerk. De vereniging wordt gefinancierd door donaties en sponsoring en is online te bereiken op www.omihunde-netzwerk.de.

Hoe een oudere hond op de juiste leeftijd in dienst te nemen

Divers werk is ook erg belangrijk voor een oude hond. Lichamelijk en geestelijk ...