Informatie

Cat beweegt in: Acht dingen die veranderen


In deze leuke kattenvideo laat de eigenaar van een fluwelen poot acht dingen zien die zijn veranderd nadat zijn kat is ingetrokken. Deze komen de ene of de andere katteneigenaar misschien bekend voor ...

Wanneer een nieuw huisdier intrekt, verandert alles. Aan de hand van enkele grappige voorbeelden laat de maker van deze film zien wat andere eigenaren van gezelschapsdieren thuis hebben waargenomen: er worden bijvoorbeeld plotseling waterglazen rondgeduwd en keukenpapierrollen worden bestreden met scherpe klauwen. In plaats van de wekker van de mobiele telefoon zorgt de tijger in de kamer er nu voor dat zijn eigenaren 'op tijd' wakker worden.

Fluwelen poten dienen ook als excuus voor spontane annuleringen: "Mijn kat is ziek", het werkt eigenlijk altijd! Natuurlijk verandert ook de inrichting van het appartement, en de toewijzing van vreemde geluiden kan bijna altijd aan het kat worden toegeschreven. Bovendien zijn katten graag op het werk en in de badkamer, luisteren ze en zijn gewoon de liefste huisgenoten ter wereld voor hun eigenaars!

Tien schattige knuffelige kattenfamilies

Video: 15 PERSONAL TRANSPORT VEHICLES That Could Change How We Travel (April 2020).