Informatie

Hondensnoepjes: 5 tips voor de ideale snack


Games, plezier en beloningen zijn twee keer zo geweldig voor honden met een traktatie. Het is belangrijk dat de kleine vreugde tussendoor niet alleen lekker is, maar ook gezond. Hier zijn vijf tips voor perfect hondenplezier. De hond is blij: een tussendoortje wordt altijd goed ontvangen! - Afbeelding: Shutterstock / Christian Mueller

Traktaties zijn niet het belangrijkste voedsel voor honden, maar tussendoortjes. Ze kunnen worden gegeven als beloning, afleiding of gewoon zo. Natuurlijk moet de gezondheid van je trouwe viervoeter altijd op de voorgrond staan.

Tip 1: let op de ingrediënten in de traktaties

Suiker, kleurstoffen en smaakversterkers zullen je lieveling geen plezier op lange termijn doen. Veel beter zijn traktaties, die de hond kauwplezier bieden, zodat de tanden verzorgen en in het beste geval zelfs verrijkt zijn met vitamines of mineralen. Kauwbotten, waar de hond lang van kan genieten, zijn bijzonder populair. De meeste variaties zijn beschikbaar in verschillende maten.

Tip 2: Alleen het beste voor uw hond: bak uzelf

Als je er zin in hebt en tijd hebt, kun je je traktaties uitproberen. Verschillende boeken helpen u bij het kiezen van de ingrediënten en bieden verschillende receptideeën. Dit is een geweldige manier om uit te proberen wat je hond het leukst vindt.

Tip 3: De tandenborstel voor uw hond: traktaties voor het reinigen van uw tanden

Uw hond hoeft er niets van te weten, maar er zijn veel lekkernijen die niet alleen goed smaken, maar ook voor een gezond gebit zorgen. Deze speciale traktaties werken als een tandenborstel en bieden goed en natuurlijk knabbelplezier zonder suiker, smaakversterkers, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Tip 4: Het hangt af van het juiste bedrag

Traktaties moeten iets speciaals voor uw hond zijn en blijven. Zodat hij vooral kan genieten van de tussendoortjes, is het belangrijk dat ze met mate worden gegeven. De hond moet niet wennen aan slechte gewoonten zoals bedelen, noch te zwaar worden. Pas op dat je kleine honden niet te veel voert en beloon ze af en toe met je stem en aaien.

Tip 5: De opslag van de traktaties

En tot slot een kleine tip voor u: als u een paar trucs met uw hond in het park wilt oefenen, of als u de traktaties snel en praktisch bij de hand wilt hebben tijdens een wandeling, zijn er verschillende tassen en buidels die zijn gemaakt voor opslag. Deze tassen zijn ook erg praktisch voor behendigheidstraining!

Je kunt hier meer traktaties vinden: traktaties voor je hond

Vitaminen voor de hond: gezondheid en weerstand

Dieet voor sportieve honden: tips

Barfen: Waar u op moet letten bij het voeren van vers vlees

0 reacties Log in om te reageren

Video: Jill - DIY: Hondenkoekjes maken! (Augustus 2020).