Informatie

Joystick-bediening voor schrankladers

Joystick-bediening voor schrankladersWe are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Joystick-bediening voor schrankladers

Ik heb een A2 schranklader die ik wilde ombouwen naar een kattenschranklader. Ik heb een paar vragen. Lijken deze twee systemen compatibel te zijn? Passen ze? Kan ik een 2e accu voor de kat krijgen om op te laden of op de tractor aan te sluiten? De kat is van modeljaar 2000.

Antwoorden:

Het zou werken. De 2e kat zou worden gebruikt om te helpen bij het trekken van de 1e tractor. U wilt hoogstwaarschijnlijk de 2 kattenbatterijen gescheiden houden van de tractorbatterij als ze niet altijd samen met de tractor worden gebruikt. Als ze tegelijkertijd op dezelfde batterij werken, hebt u mogelijk een probleem. Een accu van accufarm, of een vergelijkbare fabrikant kan een goede 2e accu maken.

Wat je wilt vermijden is de 2e accu op de trekker te hebben, ook als je deze voor een andere trekker gebruikt. De 2e accu zou de hele tijd stroom trekken en u wilt de accu van de andere tractor niet opgebruiken.

Als je de 2e accu op de trekker kunt houden, maakt het voor de trekker niet zoveel uit, omdat je hem niet lang op die accu gaat gebruiken.

Ik zag op de tractor dat de batterij voor de trler ook de tractorbatterij is. Ik zal proberen een batterij te krijgen bij een plaatselijke batterijwinkel of ergens anders en testen om te zien of ik een 2e batterij op de kat kan aansluiten en deze van de tractorbatterij kan laten lopen. Ik zal de 2e batterij moeten gebruiken totdat de 1e batterij leeg is.

Ik heb een paar plaatsen gezien die gebruikte tractorbatterijen verkopen voor ongeveer $ 20. Het kan goedkoper zijn dan een nieuwe batterij te kopen.

Dit jaar kocht mijn vader de voorlader van mij, met de lader gebruikte ik een aftermarket stuurinrichting gemaakt door Cat, met de joystick en het stuur gebruikte ik een after market stuur gemaakt door Cat. Mijn vader haalde het stuur eruit en verving het door de joystick van de tractor. Ik hoefde niets te doen om de tractor te laten werken en sindsdien rijdt hij prima. Hij heeft de lader slechts een paar keer gebruikt sinds die aankoop, en hij heeft het gevoel dat de tractor geen vermogen heeft.

Ik dacht dat ik misschien een tweede accu en een tweede joystick zou kunnen krijgen om de voorlader aan te drijven die mijn vader zou kunnen gebruiken, en hij zou de joystick van de tractor kunnen gebruiken om de tractor te besturen. Ik denk niet dat ik de joystick en joystick van de tractor samen zou kunnen gebruiken, omdat de linkervoet wordt gebruikt om de voorlader te bedienen.

Het is een oude lader, en toen mijn vader hem kocht zaten er geen 2e accustekkers op de tractor, en ook geen acculader. Ik weet niet zeker hoe ik een tweede batterij en de lader moet aansluiten, en ik heb geen idee hoe ik de batterij moet opladen als er een probleem is. Het zou leuk zijn als zowel mijn vader als ik de voorlader kunnen gebruiken, en voorlopig is dat geen optie. De lader is niets waard, het is een versleten lader waar in de loop der jaren veel onderdelen zijn vervangen.

Ik weet niet echt hoe ik dit moet oplossen, alle ideeën worden op prijs gesteld.

Ik weet niet wat het probleem is met de lader. Ik heb dat probleem niet, en ik heb twee batterijen. Ik heb mijn vader begin dit jaar een nieuwe voorlader gekocht en hij gebruikt hem een ​​paar keer per maand, en soms leent hij mijn voorlader. Het heeft een stuurinrichting die is gemaakt door Cat, en het was dezelfde stuurinrichting die ik in mijn tractor heb gebruikt, en het is een after market-assemblage, geen Cat-stuurinrichting. Hij kocht zijn lader bij een tractorleverancier in Colorado. Hij heeft de stuurinrichting veranderd en hij heeft de lader de afgelopen weken maar een paar keer gebruikt, en de besturing was echt slecht. Hij vertelde dat hij het niet in de sloot kon draaien, en we gingen aan het werk, en ik veranderde de besturing, en het begon goed te werken. Hij dacht dat hij misschien een riem op de lader had getrokken en hij heeft de riem vervangen, maar hij heeft nog steeds hetzelfde probleem. Ik weet niet zeker wat het probleem is. Ik weet niet of het de lader, de pomp, de stuurinrichting of iets anders is.

Ik heb hetzelfde probleem aan de achterkant. De lader heeft geen accu-aansluiting en ook geen accu-oplaadkabel. Mijn vader kan de connector niet vinden in de lader die voor de batterij wordt gebruikt. Het is er altijd geweest, en toen hij de lader kocht, had hij geen batterijconnector, en ik had geen batterijconnector in de tractor geïnstalleerd. We hebben alles geprobeerd om dit probleem op te lossen. We moeten het oplossen, maar we kunnen er niet achter komen wat het probleem is en we hebben geen hulp om het probleem op te lossen.

Nou, dat is de enige beschrijving die ik erop heb. Het enige dat ik ervan weet, is dat het een hydraulisch systeem heeft en een aftakas om de hydraulische vloeistof te krijgen. De lader heeft een hydraulisch systeem en de lader gebruikt dat, maar de trekker heeft geen aftakassysteem.

Bedankt voor de feedback.

Mijn lader heeft een tweedraads plug-in jack met de positieve en negatieve draadconnectoren. Het heeft geen "12V" plug of een andere plug op de jack. Ik kan het mis hebben over wat mijn lader is, maar ik denk dat het voor een hydraulische koppeling is.

We hebben niet meer detls dan dat.

Ik heb ontdekt dat veel van de kleinere tractoren en laders zijn gemaakt met tweedraads hydraulische systemen, en dat kunnen ze op de meeste van hun hydraulische systemen hebben. Ze hebben een enkele draadlijn en deze is aangesloten op de hydraulische pomp, dus het maakt niet uit welke draad u gebruikt, deze moet hetzelfde zijn op de positieve en negatieve manier. Ik kan zien dat de tractor die u heeft twee draadlijnen heeft, maar de lader heeft een enkele draadlijn.

Dit is weer zo'n ding dat moeilijk te achterhalen is, omdat er geen echte documentatie voor is. Er is niet een enorme hoeveelheid informatie over het hydraulische systeem op deze machines, en al die informatie is geschreven lang nadat deze machines werden gebouwd. Toen deze machines nieuw waren, hoefden ze niet veel documentatie te hebben.

Dus hoe kom je er in godsnaam achter wat wat is? De enige manier om erachter te komen is door er een uit elkaar te halen en te kijken wat erop staat. Dan is de volgende stap om erachter te komen wat dat betekent voor welk onderdeel je nodig hebt.

Als je zoiets niet hebt gevonden, moet je misschien rondkijken op de stortplaats en zien wat de andere mensen gebruiken en uitzoeken of je een van die dingen kunt repareren of de onderdelen kunt krijgen die je nodig hebt. U kunt ook contact opnemen met de eigenaar van de tractor als deze in de buurt is en kijken of u het kunt repareren. Maar als er geen documentatie is of iemand het niet kan repareren


Bekijk de video: Mini-Excavator Controls Run Through (Augustus 2022).

Video, Sitemap-Video, Sitemap-Videos